Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tensha

ból w prawej pachwinie

Polecane posty

Gość tensha

witam, liczę na odpowiedzi dziewczyn/kobiet, które przechodziły juz ciążę. Mam problem tego typu: okres spóźnia mi się już tydzień (37 dzień cyklu), robiłam dwa testy jeden w 28 dniu a drugi dzisiaj i oba wyszły negatywnie, dodam, że cykle mam regularne 29-30 dniowe. Do tego wszystkiego od 2 dni czuję dziwny ból w prawej pachwinie - na pewno nie jest to ból jajnika tylko niżej w pachwinie. Martwi mnie to, bo bardzo bym się ucieszyła z ciąży, a test jej nie wykazał i do tego ten ból, który czuję pierwszy raz w życiu. Gdybym była w ciąży to byłby 5-6 tydzień, więc proszę o odpowiedzi, czy też coś takiego miałyście będąc w ciązy, bo już się zaczęłam zastanawiać, czy to jakaś torbiel albo ciąża pozamaciczna.

taki ból towarzyszy ciąży. Sama jestem w 9tc i czasem boli brzuch. Tak jak na zbliżającą się miesiączkę. Po prostu macica się rozrasta i stąd ból.

Gość tensha
ja wiem, że są różne bóle z powodu rozrastającej się macicy i ten który ja odczuwam na pewno nie przypomina zbliżającego się okresu, ale najbardziej martwi mnie to, że jest tylko z prawej strony, z lewej nic mnie nie pobolewa no i ten test negatywny

Gość tensha
no nic, w piątek jeszcze raz może zatestuję i umówię się na poniedziałek do gina, dzięki za odpowiedź Socjofobiqe

w prawej pachwinie to może być też zapalenie wyrostka robaczkowego.