Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irmina2022

Wierzycie w tarota, wróżby, wróżki? Korzystacie z tego?

Polecane posty

Gość Irmina2022

Jesteście w stanie zapłacić wiarygodnej wróżce czy uważacie raczej, że to strata czasu i nadziei? Piszcie! ;)

Gość fgfgdffgf
tak, moge zaplacic ale grosze, nie wiecej ;) czy wierze w to? NIE.

Gość wieża radości,wieża samotnośc
ja na razie uczę się wróżyć, jestem sceptyczką ogólnie, ale coś w tym jest

Gość Irmina2022
a jednak kafeteryjne wróżbiarskie tematy cieszą się ogromną popularnością :D fgfgdffgf - no to nie szkoda ci kasy, nawet tej najmniejszej skoro i tak w to nie wierzysz? :D

"ja na razie uczę się wróżyć, jestem sceptyczką ogólnie, ale coś w tym jest" to mnie powalilo na lopatki

na początku w to nie wierzyłam, ale jak zaczęłam stawiać karty i się zaczęło trochę sprawdzać to stwierdziłam, że coś w tym jest

to najwieksz glupota w jaka sie mozna wpakowac.... znam kogos kto mial z tym stycznosc i do dzis zaluje.

dlaczego żałuje?? czytałam dużo na ten temat, straszą opętaniami itp. pewnie ta osoba spaliła te karty w końcu

Gość Irmina2022
Czemu żałuje? I dlaczego sądzisz, że bzdura? Bo banialuki, czy masz na myśli to, że to niebezpieczne?

Nie wierzę :o Dodam, że robię badania nt wierzeń we wróżby, horoskopy i zjawisko paranormalne :P

Gość kociafilozofia
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! :( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość pysia999
Ja też tam byłam, widzę że nasze zainteresowania są podobne, Też ostatnio znalazłam http://poznajdate.com/ myślę, że to fajna stronka, choć sama nie wiem czy w to wierzyć, a Wy co o Tym sądzicie???

Gość uwaga na szatana
sms kosztuje 30 zł Na przykład ktoś, kto zajmuje się spirytyzmem lub poszedł do jasnowidza czy astrologa, zadzierzgnął w ten sposb więzy. Nie będzie to jeszcze przypadek opętania, lecz osoba ta będzie związana przez złe duchy. Będzie miała stany lękowe, ktre mogą doprowadzić aż do samobjczych myśli. Wszystkie praktyki okultystyczne owocują duchową destrukcją - czy to wtedy, gdy jesteśmy „zżerani od środka", czy też gdy „gnijemy od zewnątrz", czyli jesteśmy dręczeni przez niemoralne myśli lub praktyki albo owładnięci niszczącą pychą.

Wróżki to hochsztaplerki. Wyciągają niezła kasę od naiwniaków twierdzą, że czytają przyszłość z kartoników pomalowanych farbkami. Do tego jakąś żałosną ideologię jeszcze dołączają.

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość Vendilla Vellaru
Dla mnie to bujdy. A jak dla innych, to zależy, czy ktoś jest osobą wierzącą, czy nie. Dla wierzących, wróżki to przejaw pogaństwa, więc jak ktoś mówi, że wierzy w Boga, a lata po wróżkach to sorry... ale śmiać mi się chce:P

Gość deratesa
bujdy i tyle

Gość gość

Wie jak odczytywać tarota pan Piotr ze strony abrahadabra.pl. Pierwszy tarocista z którym mialam kontakt i czułam jakby mnie znał od lat...a zadzwoniłam przecież po raz pierwszy w życiu do niego. Wiedział o mnie naprawdę dużo...niesamowite!