Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daimoiona

czy jeśli boli brzuch i piersi to juz wiadomo ze cykl stracony ???

Polecane posty

Gość daimoiona

czy jeśli boli brzuch i piersi to juz wiadomo ze cykl stracony ??? czy nie ma wówcas nadziei, wydaje mi się ze powinna czuc sie inaczej a nie znów jak przed okresem

Gość :)))))))))))
wcale nie.pierwszymi objawami ciazy tez sa bole podbrzusza i wrazliwe piersi a w szczegolnosci sutki.kazda ciaza jest inna i tak naprawde kazdy ma inne objawy.niektorzy nie maja ich wcale.wiec nic straconego.

Gość :)))))))))))
dlugo sie juz starasz?

Gość daimoiona
9 cykl i zawsze od polowy cyklu mam niesamowity ból piersi a od około 18 dc bóle jajnika ale cale zycie tylko i wylacznie prawego lewego nie poczulam nigdy. teraz znów to samo piersi i ten jajnik czyli wszystko po staremu idzie okres za jakies 10 dni

Gość daimoiona
czy ktoras z Wa mimo takich okresowych objawow byla w ciazy

ja mialam okres dostac 11.06 bylam pewna ze dostane bo bolal mnie brzuch jak na okres. a okresu nie ma do tej pory a bol brzucha minal po terminie spodziewanego okresu . a za to mam okropny bol sutkow

ja tez sie czulam jak na okres tyle tylko ze go nie dostalam a czy tp ciaza to lekarz powie mi dopiero jutro bo sie wybieram do niego

Gość daimoiona
michalowa i co Ci powiedział lekarz ?

jesten przerażona czytając te wypowidzi :( mnie od 3 dni bolą piersi, prawy jajnik i czekam na @ jak na zbawienie. Mam nadzieje że to nie ciąża!

Gość daimoiona
lornetka zobaczysz okres nadejdzie tak samo jak i u mnie na pewno nadejdzie choc w moim przypadku ja sie z niego cieszyła nie będę te objawy u mnie i bolesci są mi tak znane i znienawidzone i wiem że w moim przypadku zwiastuja tylko okres . Jakos nie chce mi sie wierzyc ze moze byc inaczej ... Ja bym sie cieszyla jakby przyszedl taki cykl, że ani bólu brzucha ani piersi ani jajnika ... wtedy bym miala nadzieje jakąs ...bo cos nowego ...

daimoiona: Chyba nadchodzi @ ! :)) obudziłam się rano z bólem brzucha jak zawsze dzień przed @. Mam nadzieje że jutro się zacznie.

dzisiaj lekarz mi powiedzial ze mam przyjsc za dwa tygodnie na badania. zrobil mo oczywiscie badanie standardowe pytal o samopoczucie i nudnosci to mu powiedzialam wszystko aon nie powiedzial mi niec oprocz tego ze za te 2 tygodni na badania i nie wiem co myslec. nawet nie spytal o test

Gość daimoiona
no i jest @ załamka

Gość jezdziec miedziany
ja przezywam to samo co miesiac.juz 6 miesiac .co dostaje @ jest placz przez caly dzien.nie wiem o co chodzi.niby wszystko jest w porzadku.pierwsza ciaze poronilam,ale dlaczego teraz nie wychodzi???:( ehhh....tez nie sadzila ze bedzie tak trudno.