Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona owieczka pasterza

PAN jest radością !

Polecane posty

Wróciłam od pastora i moge znowu wam opowiadaśc o radości jaką daje nam na codzień Pan :)

Ofiaruje Tobie Panie mój Całe życie me Cały jestem twój Aż na wieki Oto serce moje przecież wiesz Tyś miłością mą jedyną jest.

Gość spoko loko
Jezu ufam Tobie od najmłodszych lat Jezu, ufam Tobie chocby zwątpił świat strzeż mnie dobry Jezu jak własności swej i w opiece czułej duszę moją miej Jezus siłą mą, Jezus pieśnią mego życia Królem wiecznym On niepojętym w mocy swej w Nim znalazłam to, czego szuakałam do dzisiaj sam mi podał dłoń bym zwyciężał w każdy dzień :)

Miłujmy się albowiem powiedział Pan: Co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych to żeście i mnie uczynili.

Ziemia, którą mi dajesz nie jest fikcją, ani bajką Wolność, którą mam w Tobie jest prawdziwa. Wszystkie mury na drodze muszą, muszą ustąpić Bo wiara góry przenosi a ja wierzę Tobie Będę tańczyć przed Twoim tronem i oddam Tobie chwałę I nic już nie zamknie mi ust Żaden mur i żadna ściana największa nawet tama Już nie, nie zatrzyma mnie już. Większy, większy jest we mnie Ten, który mnie umacnia Żaden Goliat nie może z Nim równać się

Chwalmy Pana.