Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LajzaMinelli

Jak dobrze, że urodziłam się teraz w Polsce!!!!

Polecane posty

Gość LajzaMinelli

przeczytałam, że w Sudanie ukamienowali 13-latkę - za nierząd, okazało się że 3 bydlaków ją zgwałciło, ciotka poszła z nią na policję, sprawcy się wyparli a słowo kobiety w islamskim kraju nic nie znaczy więc jako ladacznica została ukamienowana- wrzucono ją do dołu i zakopali do szyi i rzucali w nią kamieniami - po czym obecne na miejscu pielęgniarki (!!!!) oceniły czy żyje - że żyła - dobili ją... P...ny islam. "religia pokoju". Są tu jakieś żony muślimów??????? Mogę pójść z koleżankami na imprezkę, mieć własną kasę, mieś panieńskie dziecko. Q...wa jak te baby żyją w p....nym islamie... Niech tu jakaś peesda miłośniczka tych kundli się odezwie.!!!!

Gość alauind
i masz racje

Gość żona Muzułmanina
co ty pieprzysz rasistko :o

Gość LajzaMinelli
RASISTKO????? a możesz opuścić go,???? Otworzyć własną firmę???Zabrać dzieci bez jego wiedzy za granicę???? pójść sama do kina??? A potem kłap, niewolnico. A ta z Sudanu to kłamstwo, co????

Gość warto o tym pamiętać kiedy
narzeka się na Polskę. W wielu sprawach mamy trudno, ale ogólnie Polska jest całkiem normalnym krajem.

Gość LajzaMinelli
nawet nie wiemy jakie mamy prawa, tzn, DUŻO praw. Poczytałam o tej biednej dziewczynie i szlag mnie trafia a zwłaszcza w kontekście komentarzy takich idiotek jak ta "żona muzułmanina" jakoś ciiiipa nie odzywa się...

Gość islam to piękna religia
jak każda - miłości i pokoju. A że wszędzie znajdą się ludzie, którzy wypaczą najwspanialsze idee - to już inna rzecz.

Gość agnieszkaMD 217
więc doceńcie w końcu głupie peezdy co wam dali WASI MEŻCZYŹNI! a nie musieli!

Gość bo to jest sprawa
honorowa też powinni w Polsce szariat wprowadzić