Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winky..

Co myślicie o związku w którym chłopak jest mniejszy od dziewczyny?

Polecane posty

Gość winky..

Witam wszystkich! od jakiegoś czasu spotykam się z chłoapkiem,który jest bardzo przystojny,dowcipny,opiekuńczy,ogółem bardzo dobrze sie z nim czuje. Jest jednak coś co mnie demotywuje..jest ode mnie mniejszy, o ok 5 cm,wiec jak idziemy przez miasto za ręke to to troche wygląda śmiesznie według mnie.. co myślicie o takim związku? czy to wcale nie wyglada aż tak źle?

Gość musisz być jeszcze bardzo
młoda skoro takie pytania zadajesz;)

mi sie wydaje, ze milosc jest waziejsza od wzrostu ale moze sie myle :o

Gość kljfpoerfr
moze chlopak jest mlody i jeszcze urosnie??:P pary z roznica 5 cm nie zwracaja mojej uwagi i ogolnie nie sa sensacjia, tak mi sie wydaje, ale jak juz bedzie jakas okazja i zalozysz obcasy to troche lipa. ja nie zwracam na nizszych od siebie facetow uwagi...jakos tak mam niemniej mysle, ze milosc jest najwazniejsza i jesli wam to nie przeszkadza to srac na reszte;)

Gość winky..
no młoda, młoda..17 lat mam..i pierwszy raz mam taki przypadek,ze mam chłoapka mniejszego od siebie.. dzisiaj kolezanka za nami szła,to mówiła coś,ze mój kolega jest mały przy mnie,ale juz nie pamietam o co to wtedy chodziło.. dlatego tez sie was pytam,patrzac oczami nastolatków w takim razie.. a do Martvy: nie jestem w nim jeszcze zakochana;) za duże słowo jak dla mnie;)

Gość winky..
no moze nie duzo,ale mimo wsyztsko te 5 cm sie odróżnia jak idziemy razem..

Gość dfsfds
to zalezy co do siebie czują, mi to obojetne. Ludzie chodza ze soba nie dla innych, a dla siebie . Wiec jesli chca byc ze sobą to ich sprawa. Jesli ktos ma chłopaka bo tak wypada to troche zalosne ?

Gość winky..
no tak,tylko,ze ja jestem bardzo wrażliwą osobą i kazde zdanie,opinie bardzo biore sobie do serca;( i o to chodzi,ze boje sie ze wścibscy ludzie zaczną nas komentowac,a jemu tez moze sie zrobic przykro z tego powodu,ze nie znalazł sobie dziewczyny w swoim wzroscie..

Gość bardzo lubie ludzi..
o dużym poczuciu humoru

Gość dfsfds
ja tez odradzam . Jesli juz teraz masz watpliwosci .

Gość winky..
tyle tylko,ze on jest mega słodki i nie chciałabym z nim zerwac..

Słuchaj laska,nie marudź,bo nie na słodkościach życie polega.A łażenie cały czas bez obcasów szybko wyjdzie ci bokiem.Szczególnie w tańcu takie pary piknie wyglądają.A niskim facetom wyższe od nich imponują,taka prawda!