Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaNieWiem85

Dylemat, pomóżcie

Polecane posty

Gość SamaNieWiem85

Hej, mam taki problem. Chyba się zakochałam..i chyba nieszczęśliwie. Chciałabym się Was poradzić. Otóż około 3 tygodni temu poznałam bardzo fajnego chłopaka u koleżanki na domówce. Rozmawialiśmy, czułam że mu się podobam. Ale nie wziął numery, podobno jest nieśmiały. I tak się zastanwawiam czy się do niego nie odezwać i czy po takim długim czasie? ALe tak sobie mysle, że gdyby chciał to sam mógłby wziąć numer od mojej kumpeli lub zaprosic mnie na nk. I bije się teraz myslami czy go nie zaprosic do znajomych, czy dziewczynie pierwszej wypada? Jakie macie zdanie? Aha chciałabym jeszcze zaznaczyc, że na tej imprezie się całowaliśmy...

Gość SamaNieWiem85
Wiele o nim słyszałam, to bardzo dobry, w porządku chłopak.

Gość aha i achhhhhh
ooo, w krótkim czasie zobaczyłam kolejny post z poprawnie napisanym słowem "aha" :) jestem z siebie i was dumna :) 🖐️

Gość SamaNieWiem85
Mogłby ktoś wyrazic swoje zdanie? Ja jestem osobą raczej nieśmiałą i bałabym się że on nie jest zainteresowany skoro się nie odzywa..I nie jestem jakąś nastolatką, mam 23 lata i na prawdę chłopak ten mnie zauroczył..

Gość SamaNieWiem85
A co CI dokładnie chodzi, wyjaśnij mi to proszę..Czy to, że spodobał mi się facet z którym chciałabym rozwinąć dalszą znajomość jest takie niedojrzałe?

Gość SamaNieWiem85
Chciałam poznać inny punkt widzenia, gdyż moja ocena sytuacji jest nie obiektywna. Czasem w życiu tak bywa, że zachowujemy się irracjonalnie. Dlatego chciałabym wiedzieć jak zareagowałyby inne osoby i tyle.

Gość SamaNieWiem85
To Twoje zdanie, akurat znaczenie tych obu słów doskonale rozumiem. Ale nie mam ochoty się kłócić a Twoim celem jest chyba obrażanie innych..czerpiesz z tego satysfakcje

Gość SamaNieWiem85
Chyba zrobię tak jak mi radzisz. Przyznaje Ci rację radzenie się na forum osób Twojego pokroju było z mojej strony "infantylne".