Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitanikitapierwsza

Co myślicie o tej aukcji allegro

Polecane posty

Gość nareszcie lato
A ja bym chętnie tę perukę kupiła wiesz ????????? Myślę że jakbyś wystawiła część osobno to zyskałabyś wiele więcej . I JESZCE JEDNO DO WSZYSTKICH PLUJĄCYCH I WYMĄDRZAJĄCYCH SIĘ . NAWET JAK AUTORKA KUPIŁA TO W CIUCHOLANDZIE PO 1 ZŁ !!!! To policzcie ile to razem wychodzi ,a gdzie stracony czas na szukanie ciuchów dojazd,wybieranie itp.czy wam żal dupę ściska że próbuje zarobić pieniądze ,a nie siedzi na dupie i krytykuje? jak wy a może ma żebrac na ulicy a nie myśleć jak zarobić trochę grosza???????????? Jedno przyznam nie wszystko jest takie super ale ubrania nie są złe nie przesadzajcie !!!!!!!!!!! Ja tę perukę wezmę od ręki ,tylko co zrobisz jak masz licytujących i ile za nią byś chciała daję 15 zł +6 za przesyłkę priorytetową jeśli ci pasuje zakończ aukcję i wystaw rzeczy osobno ,zobaczysz jak zyskasz. Powiem Ci też ty zakończ tę aukcję ,bo za samą sukienkę możesz wziąć 50 -60 zł minimum jest śliczna ,teraz dyktafon- ja już jeden licytuję bo mi potrzebny ,też sprzedasz osobno na pewno za min 20 zł jak nie więcej. Ten nieszczęsny naszyjnik CHANEL możesz wystawić też osobno ,pisząc np.naszyjnik gwiazd lub podobnie nie używając nazwy marki , ty się nie przejmuj i rób swoje lepiej tak zarabiać niż siedzieć w domu i biadolić :( Fioletowa bluzka tez fajna . Ludzie idźcie do ciucholandu jak tak jej to wytykacie i szukajcie ciuchów z metkami,straćcie czas ,nerwy i jescze kupę czasu na robieniu zdjęć i opisach obróbce ,to zobaczycie co to za cud i miód:) CO DO PERUKI DAJ ZNAĆ ,KUPUJĘ OD RĘKI I ZOBACZĘ CO TAM JESZCE MASZ .

Gość O masakra!!!
Jak słyszę galeria jako określenie sklepu ze szmatami to mi normalnie ziemniaki czwórkami z piwnicy wychodzą i motylica wątrobowa zdycha. Galeria to jest w obrazami, z ciuchami jest sklep, ewentualnie butik. No ale Polacy chcą być tacy fajni i myślą, że jak pójdą do galerii i wydadzą na byle bluzkę 100 zł to już są coś warci. Ja wiem, że w tych sklepach jest drogo i za byle gówno trza kupę kasy zapłacić. Ale nie chodzę po takich sklepach. :D

Gość ana 26
Ja Ci tylko objasniłam Twoje zachowanie, nie moja wina, że źle znosisz krytykę (nawet rzeczową). Szkoda mi czasu na bicie piany z rzekomym oszustwem. Najlepszym dowodem na moją rację jest pojawienie się sprostowania w opisie aukcji :) A na dodatek pomogłam Ci byc może uniknąć nieprzyjemności związanych z rzekomo oryginalnym naszyjnikiem, ale oczywiście tego nie dostrzeżesz

Gość anitanikitapierwsza
nareszcie lato daj swojego maila powidomie Cię jesli bede wystawiać osobno

Gość copisacszefowi
te ubrania moze kupic tylko slepy

Gość anitanikitapierwsza
o masakra to gdzie kupujesz ciuchy???

Gość O masakra!!!
Nie będę pisać, ale mam swoje jedno takie miejsce. I od razu mówię, że nie jest to żaden lump, a ciuchy nie pochodzą z kradzieży. :)

Gość copisacszefowi
nie obrazaj sie autorko wiadomo ze kazdy ma swoj gust, ja tez wystawilam ubrania na portalu (nie allegro) i tez troche sie dziwie ze nikt nie jest chetny do zakupu. czasami to co podoba sie nam niekoniecznie spodoba sie innym.

Gość nareszcie lato
Proszę bardzo marinka1237@wp.pl. Jak mi ktoś przebije moją ofertę złożoną na innej aukcji tej z dyktafonem to twój też wezmę :)bo mi potrzebny ,depilator też :) .Napisz ile za wszystko i widzisz już coś zarobisz :)Czekam na maila . TAK na marginesie moja córka powiedziała że ta jasna sukienka to jest bombowa i gdyby nie to że ma rozmiar 36 to bierze od ją od ręki !!!!!!!!!! I nie interesuje mnie to czy to z ciucholandu czy z kontenera :) Czekam na maila ,pamiętaj peruka+ dyktafon+ depilator podaj cenę za wszystko ,jak mi będzie odpowiadać to biorę od ręki ale poprzez kup teraz ,tylko żeby mnie ktoś nie uprzedził.Pozdrawiam:)

Gość nareszcie lato
A I TEN DŁUGI CZERWONY WISIOR NA ŁAńcuszku też :)

Gość anitanikitapierwsza
nareszcie lato który wisior?

Gość anitanikitapierwsza
ten z oczkami?

Gość stara alegrowiczka
Sprzedaj z osobna, ale nie wszystko sie tu nadaje Ta beżowa wieczorowa -ona nawet za stówe. pomyśl, ludzie nie chcą pak kupować potrzebują zwykle jednej rzeczy a nie aż tylu na raz

Gość nareszcie lato
Motylki chce córka ,tylko czy one nie odpadaja ? Będę czekać na maila daj znać tu jak wyślesz .Choć obawiam się a może będziesz miała szczęście że po moich propozycjach aukcja ruszy :) Podaj cenę za te wszystkie rzeczy które chcę kupić i jak zdecydujesz się mi je sprzedać :)

Gość anitanikitapierwsza
chyba macie rację lepiej z osobna ja ide spać dzieki za wszystko

Gość nareszcie lato
Tak ten z kamieniami no na łacuszku ,nie te korale czerwone :) Sukienka faktycznie córa powiedziała pójdzie ci za 100 albo i więcej jest jak sukienka MERYLIN MONROE CUDNA :)

Gość anitanikitapierwsza
nareszcie lato jesli nie uda mi się sprzedac w tej aukcji wszystkiego za minimum 140 zł wyslę Ci maila nad cena się zastanowię i napiszę w mailu pozdrawiam

Gość nareszcie lato
Tylko nie zapomnij o mnie :)

Gość anitanikitapierwsza
na pewno nie zapomnę nie martw się

Gość nareszcie lato
Nie sprzedawaj zza 140 zł bo TO ZA MAŁO !!!!!!!!!!!! Sukienka to juz 100 zł :)

Gość nareszcie lato
No proszę tyle tu krytykujących mądrych głów a aukcja ruszyła ,oj ruszyła .Co to za przewrotność no ,załozę się że zaczeli licytować ci którzy najbardziej krytykowali.Ja Ci życzę żebyś sprzedała jak najlepiej :)NAWET ZA 500 ZŁ ,trudno jakoś przeboleję tę perukę i resztę :( Zobaczysz będzie dobrze .

Gość ana 26
niestety autorka nie wykazała mi niekullturalnosci, więc nie zalicytuję jej przepięknych, seksownych ciuszków ;)

Gość anitanikitapierwsza
dzięki lato az najchętniej dalabym Ci ta perukę za te 15 zł za te miłe słowa.Ale co zrobić jak juz ktos kupi wszystko to nie moge mu napisać ze peruki nie dostanie bo coś tam;/ chyba ze by sie zgodził na niższą cenę o te 15 zł i bez peruki.Moze akurat na peruce by nie zależało mu.

Gość nareszcie lato
Wszyscy polecieli licytować ,szczególnie CI co tak krytykowali bo już sobie skalkulowali ,kupią ,część wyrzucą a i tak jeszcze na tobie zarobią :)ale nie krytykuję :) niech każdy kombinuje i zarabia ,byle nie oszukiwał :)

Gość nareszcie lato
Nie ma sprawy ,przeżyję tę perukę i depilator :)na cały zestaw nie mam tyle kasy żeby go kupić ,bo napiszę szczerze że co musiałabym resztę odsprzedać .Jak ktoś kupi niech się cieszy :)Pozdrawiam:)

Gość anitanikitapierwsza
ale ogolnie macie 100 procent racji trzeba wystawiac osobno nastepnym razem

Gość nareszcie lato
Do ANA26 a co ty jej łaskę robisz??????? bo jak napisałaś"nie wykazała kulturalności":) po jakiemu to?.Jednak nie bądź taka zawzięta i życz jej zestaw się dobrze sprzedał .mAMY CIĘŻKIE CZASY i każdy potrzebuje grosza ,więc nie bądźmy tacy wredni :)

Gość nareszcie lato
Tę sukienkę beżową na pewno ,no ale teraz będzie walka pewnie bo wielu się podoba:)

Gość ana 26
obrończyni się znalazła :) czytaj uważnie co napisałam, bo widzę, że tez masz z tym problem Pisałam o "niekulturalności" - słowo to wystepuje w języku polskim, a możesz je odnaleźć choćby w "Wielkim słowniku ortograficznym" pod red. J. Podrackiego - polskiego językoznawcy

Gość do ana 26 i podobnych słowem
wam koleżanki potrzebny jest psycholog!bo kłopoty z własnym ego nie rozwiązuje się anonimowo ale u lekarza na kozetce,zadowoleni ludzie z siebie tryskają życzliwością też w stosunku do innych -to tyle o przyczynach takich zachowań,a raczej ich braku,a to że macie za dużo 15 kilo czy chłopak was pożegnał nie daje powodu do szczekania na innych bo to ....nie pomoże i tyle!