Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitanikitapierwsza

Co myślicie o tej aukcji allegro

Polecane posty

Gość anitanikitapierwsza
jestes chora a skad wiesz ze nie licutuje tego moj przyjaciel bo jego dziewczyna moglaby to dostac te ciuchy?A moze uznalismy ze zobaczymy czy pojdą one za wyzsza cenę-bo jemu wiadomo po znajomosci musiałabym sprzedać za tańszą? oszustwo to by bylo gdybym miala dwa konta i sobie licytowała a nie mam

Gość anitanikitapierwsza
No i zmiana nie pokazała się ... teraz tez nie mogę nic zmienic bo pokazuje się jakis dziwny czerwony komunikat pewnie ktos juz złosliwie zakablował o tym chanel zanim zdązyłam zmienić a dla mnie to i tak lepiej ja uwazam ze to była okazja

Gość ana 26
hahahaha - dziekuję za diagnozę - powiesz mi jeszcze na co jestem chora, to zaoszczędze czasu w kolejkach u lekarzy :D sama kilka stron temu zasugerowałaś co zrobisz jak aukcja nie osiągnie satysfakcjonującej ceny - nie udawaj teraz głupiej przepraszam, że Cie przejrzałam :)

Gość anitanikitapierwsza
ale przeciez nie udaję głupiej? To co powiedzialam wczesniej potwierdzam teraz o co tobie chodzi? W czym mnie przejrzałaś?

Gość anitanikitapierwsza
jestes chora na złośliwość:) i węszenie wszędzie spisku wyjdz na dwór kobieto poodychaj swiezym powietrzem wyjdz na impreze-świat jest piękny;)) ja powoli znikam bo znuzyła mnie ta dyskusja

Gość ana 26
nie czytasz, a ja juz pisałam: "To że Ty nikogo po sądach nie ciągałaś nie znaczy że ktos tego nie zrobi. Ale Ty dajesz sobie prawo do takiego działania - bo skoro Ty się jakoś nacięłas u innych (swoja drogą - mogłas zareklamowac tamte rzeczy), to teraz sie odegrasz, a co!!!!" rób co chcesz na pewno znajdą się amatorzy oryginalnej chanel :D życze dobrej nocy bez wyrzutów sumienia :)

Gość xyz razy dwa
A że tak spytam... na chuj ci była potrzebna peruka autorko?

Gość anitanikitapierwsza
Przeciez jest dopisane ze naszyjnik nie jest oryginalny peruka-do zmiany koloru włosow a na cóż by innego?

Gość anitanikitapierwsza
Nikt mnie po sądach ciągać nie będzie bo nie ma prawa- o naszyjniku jest dopisane zreszta moge zrobic tak ze jezeli komus sie nie spodoba paczka to jest mozliwosc zwrotu ale jestem 100 procent pewna ze nikt nie zwróci

Gość O masakra!!!
Masakra te szmaty. Jezu, przecież to pochodzi sprzed dwóch epok. A Ty autorko jesteś tępa jak mydło w płynie. Najpierw pisze, że przywieszka jest oryginalna, a potem, że Ty uważasz, że jest oryginalna. Sorry, ale gówno by mnie obchodziło Twoje zdanie. Jeśli wygrałabym Twoją aukcję to wymagałabym oryginału. I kij by mnie to obchodziło, że to podróba. Normalnie zrobiłabym Ci za to mega ogień z dupy. :)

Gość O masakra!!!
I nie porównuj swojej aukcji z tą aukcją, której link nam rzuciłaś. Tamta babka ma naprawdę ładne rzeczy, do tego opis jest czytelny, wszystko dokładnie zrobione. I gdybym miała mniejszą dupę to chętnie bym to kupiła. A u Ciebie na aukcji to jest taki sajgon jakby bomba wpadła. :D

Gość anitanikitapierwsza
teraz juz jest napisane ze nie jest więc gówno mozesz mni zrobić:)

Gość ana 26
O masakra - uważaj, zaraz okaże się, że jestes złośliwa. A przeciez ten temat miał być przypochlebianiem się autorce jakie to wspaniałe rzeczy nam oferuje za smiesznie niską cenę. :D

Gość anitanikitapierwsza
ja juz tak mam ze mam bardziej oryginalny i kolorowy gust niz wiekszość tak jak juz mowilam to kwestia gustu ja nie kupilabym rzeczy zadnej z rzeczy tej pani choc zgadzam się ze aukcję zrobiła ładnie najczesciej jest tak ze ja jestm ubrana ładnie a mnostwo kobiet w jakies szaro popielate albo co najwyzej pastelowe ubrania i zachwycaja sie moim ubiorem ale same takich rzeczy nie kupują po prostu wiekszosc Polek ma taki denny gust mało kolorowy i oryginalny-ale to moja opinia

Gość anitanikitapierwsza
ana 26 to nie miał byc temat przypochlebiania się ale chyba zgodzisz się ze i krytykę mozna powiedzieć uprzejmie to cechuje mądrych kulturalnych ludzi

Gość O masakra!!!
Gorzej jak osoby, które zalicytowały nie doczytają zmiany opisu. No ale niech Ci będzie. Co Ci w ogóle do gaśnicy strzeliło, że napisałaś, że to oryginał? I jak można pisać, że bluzka jest nowa, skoro najprawdopodobniej kupiłaś ją w lumpie i nowa była tylko dla Ciebie. Nosz, naprawdę masakra. Haha, postaram się być mniej złośliwa, ale jak widzę takie coś to mi ciśnienie w gaciach skacze.

Gość anitanikitapierwsza
niestety wiekszośc ludzi przychodzi na kafe by wyładowac swoje codzienne frustracje ,komuś dosrać najwiecej jak można na szczescie ja jestem tak pozytywną osoba ze mnie nic takiego nie rusza

Gość O masakra!!!
A już cena, z którą wyjechałaś, że to jest warte 5 tysięcy to chyba z kosmosu wzięłaś. Normalnie walnęłaś z tym jak łysy grzywą o kant kuli. :D Skąd w ogóle taki pomysł. I mnie ta aukcja kojarzy się z jakimś straganem na targu staroci, pełno wszystkiego, a tak naprawdę nie ma nic...

Gość anitanikitapierwsza
to niech czytają do końca juz nic wiecej zrobić nie mogę ja nie chodzę po lumpach,czasem kupuje na rynku tylko ale sprzedawczynie zarzekają się ze jest sprowadzone z WLK brytanii i nowe ale nie wydaje mi sie zeby byla uzywana bo jakościowo jest dobra

Gość ana 26
Droga autorko, pragne zauważyć że to Ty piszesz, że ktos może Ci GÓWNO zrobić i tego typu rzeczy. Wskaz mi miejsce gdzie zwracam się do Ciebie w niekulturalny sposób, a uderzę się w piersi w ramach przeprosin zakupię Twoje kolorowe ciuszki za 300 zł.

Gość O masakra!!!
Ja też lubię się kolorowo ubierać i też wyróżniam się często spośród samych klasycznych szarości, ale kurde CEPELIA była modna 20 lat temu. :D

Gość anitanikitapierwsza
5 tysięcy w stanie nowym-jakby ktos chciał kupić w sklepie bo ja tyle mniej wiecej za wszystko dałam kupując w sklepie-czytaj dokładnie

Gość O masakra!!!
No oki, wiem, że na targach też handlują ciuchami z UK. Ale na Boga, skądś Ty wytrzasnęła te 5 tysięcy? Chyba chodziło Ci o stare złote, ewentualnie z Eurobusinesu. :D

Gość O masakra!!!
Masakra, że za to wszystko dałaś 5 tysięcy. :D

Gość anitanikitapierwsza
Sorry ale idz do byle orseya to zobaczysz e tam czarny golfik (np taki jak w tej aukcji- kosztuje 90 zł nawet h&m-bluzka jaka dalam - 70 zł w sklepach jest drogo ja na to dałam swoje ciezko zapracowane pieniadze dlaczego mialbym to dawac za darmo ( i tak daje) nie wiem jak jest u Ciebie w miescie ale przejdz sie do pierwszej lepszej galerii handlowej w moim

Gość anitanikitapierwsza
ana 26 moze faktycznie nie bylas niekulturalna ale w parunastu postach dawałas mi do zrozumienia jaką to jestem wielką oszustką

Gość anitanikitapierwsza
Po co mialabym dawać do MOPSU? to juz wole sobie zostawić

Gość anitanikitapierwsza
oczywiscie nie tylko w galeriach handlowych jest drogo, w innych sklepach tez

Gość romeoDomeoCzwarty
Anitko zrobisz mi loda tymi warami obciągarami? Tylko peruczke te zaloz.