Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester54t

jak sie porozumiec.?konflikt z dziewczyną o urzadzenie mieszkania

Polecane posty

Gość sylwester54t

ja lubie nowoczesne wnetrza i wystroje a ona drewno przytulnie wyklina fotel bujany przy kominku i kot:O ciagle sie kłociimy

Gość sylwester54t
re

Gość zwyczajna forumowiczka
Zamieszkajcie osobno, bo Waszych gustów nie da się pogodzić, ani nic wypośrodkować.

Gość daj jej jeden pokoj do wystroj
no to kicha........ja uwielbiam nowoczesne wnetrza i na szczescie moj facet tez!!!!!!!!! i tak urzadzamy mieszkanie to straszne, to tak jakby facet sluchal jazzu a jego kobieta metalu....nie do pogodzenia !!!

Gość el ninka
nie widzę sensu, aby sie o to kłócić, choć fakt więszość K nie przepuści :D.

to straszne, to tak jakby facet sluchal jazzu a jego kobieta metalu....nie do pogodzenia !!! jazz i metal dadzą się pogodzić - meble nie...:P

Gość przychodnianr13
jakos na polowe mieszkanie podzielic i zrobic 2 strefy: drewniana i-nowoczesna

Gość sylwester54t
ale przyznajcie sami ze gust ma dramatyczny:O

Gość przychodnianr13
o gustach nie dyskutuje sie... wiec nie wiadomo kto ma bardziej dramatyczny...

Moim zdaniem zarąbisty, ten tak zwany "styl nowoczesny" kojarzy mi się w biurami. Koszmarek modernistyczny i tyle.

drewno jest dramatyczne? drewno jest piękne , klimatyczne i klasyczne.....dla mnie styl nowoczesny to pustactwo....

Nie macie wiekszych problemow? A nowoczesny fotel bujany czy wiklinowy nie moglby byc? http://www.amazon.com/Rocking-Chair-Modern-Style-Finish/dp/B002GDEY8I http://interiordeco.files.wordpress.com/2008/05/egg2.jpg?w=466&h=503 :P Mozna pogodzic nowoczesne wnetrze z drewnem i nawet wiklina (np. styl skandynawski). Jesli nie wiecie jak, zatrudnijcie dekoratora wnetrz. Jesli mimo tego nie potraficie pojsc na kompromis, to 👋

Gość Panixa
U nas tylko antyki, ale na szczęście nasz gust się pokrywa. W naszym domu jak w pałacu. Nowoczesny styl, to faktycznie kicz. Sam plastic fantastic. brrrr.. obrzydlistwo

Gość Tepes
Mam podobne zdanie do Fawili, tez mam podobny problem, za parę miesięcy planujemy z dziewczyna wspólną przeprowadzkę, ja lubię nowoczesne meble i szkło, a ona staro-wiktoriańskie meble, takie jak w zamkach...ponuro, no ale co moglem zrobić :P tak bardzo potworka kocham ze po prostu ustąpiłem, w końcu to polubię... Powiem ci tak, nie ważne jak mieszkasz, ważne żeby żyć z ta jedyna osoba w szczęściu i miłości, wiem ze to brzmi trochę tak "bajkowo" ale da się tak, jeżeli naprawdę kochasz ta kobietę to nie zwracaj na detale, daj jej wybrać meble i zasłony, ona będzie szczęśliwa, a szczęśliwa kobieta nie będzie ci suszyć głowy o nie umyte nogi xD

Gość Panixa
Antyki się nie starzeją. A taki plastic bardzo szybko. obrzydliwe..

szkoda , że kobiety nie są jak antyczne meble...co nigdy się nie starzeją ...echhh :classic_cool:

Gość Panixa
Antyki mają też duszę i historię. A taki plastic? To zmielone śmieci przecież...

Gość sylwester54t
u niej nie chodzi o antyki ale przytulne mieszkanie drwienko wiklina fotel bujany itp

Gość lady gaga u lal a
przyznajemy że ty nie masz gustu i najlepiej sklepy made in ikea. łał jaki styl! :O

Gość Panixa
No właśnie, jej to chociaż naturalne materiały się podobają, a tobie tworzywo wytworzone ze śmieci?

Przeciez style mozna mieszac. Np. drewniane meble ale pokoj pomalowany na ciekawy nowoczesny kolor i do tego nowoczesne oswietlenie. Albo fotel wiklinowy "staroswiecki", ale np. kanapa w nowoczesnym stylu. Takie kontrasty moga nawet wyjsc niezle jesli ktos ma dobre oko.

nie słuchaj ich autorze - nigdy nie mieszaj stylu, bo zrobisz wiochę z mieszkania...chyba ze jakieś malutkie dodatki ,ale to w bardzo małym stopniu...

Gość omg nie cierpie stylu
"metal i szklo", za to wlasnie uwielbiam drewno ;) nie wiem czemu tak jedziecie po tej ikei, da sie przeciez tam kupic calkiem ladne rzeczy ;)

Gość Panixa
Jeśli się potrafi, to zdecydowanie można np. takim stylem jest eklektyzm.