Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester54t

jak sie porozumiec.?konflikt z dziewczyną o urzadzenie mieszkania

Polecane posty

Gość w_tym_przypadku
chodzi o coś innego, kwestia gustu jest drugorzędna.

Gość Panixa
Dla mnie by nie była drugorzędna, nie mogłabym mieszkać w wnętrzu ze śmieci. To wolałabym się rozejść. Bo to przecież gwałt na moim poczuciu piękna.

Kolega revolver niestety chyba niezbyt zna sie na rzeczy. Mieszanie stylu nowoczesnego ze "staroswieckim" jest czesto praktykowane. Polecam kupic sobie chociazby ELLE Decor i troszeczke sie podedukowac. proszę Pani , ale mnie nie obchodzą gazetki , programiki w tv i in. - tutaj nie trzeba się "edukować" tymi "trendami" oraz patrzeć na tych , co je stosują...nie wszystko pasuje do siebie - np.siodło świniom też nie...część rzeczy musi być niestety z innego stylu , bo dostać w takim samym jest trudno lub niemożliwie... ale tutaj to kwestia gustu i zupełnie inny temat... 💤

Gość Panixa
revolver - cóż to jak możesz pisać, że się znasz, skoro nie masz żadnych podstaw? Jak można twierdzić, że się zna ktoś na malarstwie, przyznając że nie ogląda obrazów?

Kwestia "pasowania" oczywiscie jest kwestia subiektywna. Natomiast znajac troszke historie sztuki uzytkowej nie moge sie zgodzic ze eklektyzm i mieszanie stylow jest przepisem na "wioche z mieszkania". Tego typu stwierdzenie po prostu zalatuje ignorancja.

Gość Panixa
Tak pisze ktoś o eklektyzmie, kto nie ma o tym pojęcia zwyczajnie.

Gość w_tym_przypadku
zamierzasz całe życie uszczęśliwiać Ją swoim kosztem? obecnie tak to wygląda.

revolver - cóż to jak możesz pisać, że się znasz, skoro nie masz żadnych podstaw? Jak można twierdzić, że się zna ktoś na malarstwie, przyznając że nie ogląda obrazów? nie stwierdziłem , ze nie oglądam na necie lub w pewnych miejscach stylów o jakie wam chodzi - zwracam na to uwagę w różnych miejscach lub necie, ale nie kupuję gazet - wolę net , sklepy lub same domy...

Rozowe Okulary te zdjęcia na linku który mi pokazałaś to tandeta z wiochą - zwłaszcza fota druga od góry - to jest profanacja 💤