Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqqqwdqwedq

Allegro - oszust!!!

Polecane posty

Gość trudno ze mną wytrzymać
ja czekam na przesyłkę już miesiąc i jakoś nie panikuje a ty po tygodniu chcesz na policję lecieć, jaką wybrałeś formę dostawy np. list polecony ekonomiczny może iść 14 dni (takie prawo ma poczta) więc nawet jak wysłał to dolicz jeszcze czas poczty

na pewno nie można pisac w komentarzach słowa Oszust :classic_cool:

Gość pomoge ci bo mialam pdobna syt
gdzie to jest napisane?

na forum Allegro użytkownicy przestrzegają innych, żeby ważyli słowa bo mogą mieć kłopoty, podobno pare spraw skończyło się przed wym. sprawiedliwości :classic_cool:

Gość nareszcie lato
NIE TO NIE ZAWSZE JEST TAK. Ja też od jakiegoś czau sprzedaję coś tam na allegro ,a to ubranka a to kosmetyki nietrafione prezenty i takie tam rzeczy już zbędne mi .Rok miałam same pozytywne komentarze ,mimo że nie z mojej winy czasem poczta nawalała to zawsze starałam dogadać się z kupującym I BYŁO OK..I NAGLE ...............STAŁO SIĘ DWA MIESIĄCE temu nagle wylądowałam w szpitalu w ciągu paru godzin,operacja 20 min od przyjęcia ,moje życie wisiało na włosku ale do czego zmierzam .miałam już kilka sprzedanych rzeczy i nie mogłam ich wysłać bo jak?.Córka na tym się nie znała no i posypały mi się trzy negatywy ,na szczęscie tylko trzy ,jak tylko doszłam do siebie pozwracałam pieniądze z wyjaśnieniem co się stało .Jestem wdzięczna tym allegrowiczom którzy mi uwierzyli i zrozumieli,ale Ci co wystawili mi negatywy to nie dość że nakłamali w nich ,to jeszcze jedna allegrowiczka nazwała mnie oszustką ,mimo zwrotu pieniędzy .Przykre to było dla mnie bo miała w dupie że tak powiem tą sytuację.Bałam się zawieszenia konta bo potrzebne mi były pieniążki na leczenie a tam zawsze coś wpadnie.Na szczęście wysłałam wyjaśnienie do ALLegro i konto mam ,ale te negatywy i mimo próśb te trzy osoby nie zgodziły się na ich unieważnienie.Więc czasem pomyślcie że coś mogło się stać i stąd opóźnienie i nie zawsze to oszustwo :(

Gość nareszcie lato
A ja mam napisane w jednym z komentarzy mimo zwrotu pieniędzy OSZUSTKA !!!!!!!!!!! Przykre to bardzo:(

Gość nareszcie lato
I na dodatek dwa negatywne komentarze wystawiła mi jedna i ta sama osoba która ma dwa konta i raz kupiła z jednego raz z drugiego ,zgłosiłam to ale tylko jej dobra wola to unieważnienie komentarzy :(

Gość no pewnie
napisz do administracji Allegro, oni Ci pomogą.