Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham dzieciaczki345

Moja kolezanka nie lubi malych dzieci!!! Jak mozna nie kochac dzieciaczkow?

Polecane posty

Gość lejla28
ja jestem mężatką i nie chcę mieć dzieci...nie lubię dzieci,nie mam instynktu....nie bede sobie marnowac zycia na dzieci...

Gość lejla28
patologia bo nie chcę dzieci...dobre :D:D:D

Gość hnmkliop
Koleżanka jest normalna,ja też nie znosze dzieci,a jestem niewiele mlodsza od niej/

Gość lejla28
dzieci nie lubie i je olewam ale nie przejde obojętnie obok szczeniaczka...muszę poglaskać...to dopiero patologia,co? :D:D:D

Gość jest dobrze a ja
ja tez nie przepadam za dziecmi, malo ktore lubie, nie zachwycam sie pierwszym lepszym, wedlug ofermy jestem psychiczna

to powiedz mi czy normalne jest lubic kwiatki , lody , placki ziemniaczane .co jest w tych przypadkach normą a co patologią ? z dziećmi jest jak z lodami , plackami , kwiatkami , zwierzętami , albo sie je lubi albo nie , nie ma normy tępy fiucie :classic_cool:

Gość lejla28
normalnie,po prostu się ich nie lubi...nie wiem czego tu nie rozumiecie ....a co dziecko to jakiś siódmy cud świata ze kazdy musi je lubić?...no przestańcie

normalnie,po prostu się ich nie lubi...nie wiem czego tu nie rozumiecie ....a co dziecko to jakiś siódmy cud świata ze kazdy musi je lubić? to jeszcze raz skad sie wzielas na swiecie?

Ja lubię popatrzeć jak w wózku siedzi taki mały słodki górniarz, bo tak ich nazywam i zrobić im gu gu, ale swojego bym nie chciała gówniarza, co nie znaczy, że nie lubię dzieci :)

Gość lejla28
ja się wzięłam bo moja mama mnie chciala,lubi dzieci....ja mam zupełnie odwrotnie

ty za to jesteś inteligent również wyzywając mnie od gówien i mówiąc ze skończyłeś ze mną rozmowe dalej do mnie kierujesz swoje posty 🖐️

ja się wzięłam bo moja mama mnie chciala,lubi dzieci....ja mam zupełnie odwrotnie i oczywiscie podtrzymujesz, ze to calkowicie normalne ? jak placki ziemniaczane czy lody?

Gość lejla28
oczywiście ze normalne

Gość lejla28
boze sa ludzie ktorzy to rozumieją a sa którzy nigdy tego nie pojmą....nie rozumiem tych nie pojmujących...jestescie tak tępi ze nie rozumiecie ze nie kazdy lubi dzieciary?..co jest w nich fajnego?...nic

jak u zwierząt zagryzanie własnych młodych (czasami się zdarza). najczesciej jest to wynikiem regulacji danej populacji ludzie sa znacznie lepsi bo zamiast zjesc wyrzucaja na smietnik

Ja nie lubię dzieci i nigdy ich nie lubiłam. Uważam że to normalne bo nie ma powszechnego obowiązku lubienia wszystkich- w tym i dzieci.

Gość lejla28
gdyby tego nie rozumiała to bym tak jej powiedziała...ale jest mądrą kobietą i to rozumie

Gość do zawsze szczery
to ze matka mnie urodzila, nie znaczy ze musze palac miloscia do dzieci i rodzic z wdziecznosci