Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham dzieciaczki345

Moja kolezanka nie lubi malych dzieci!!! Jak mozna nie kochac dzieciaczkow?

Polecane posty

Gość do zawsze szczery
nie zaprezentuje ,bede dzisiaj takim samym burakiem jak ty :) czyli bez klasy :)

Gość ladacznica0
Nie chodzi o rozczulanie sie i ciamkanie nad dziecmi ale podswiadomy instynkt niesienia pomocy slabszym siedzi zawsze w kazdym normalnym zwierzeciu i odchylenia od tego sa odchyleniami od normy. Sami to stwierdzicie po glebszym zastanowieniu wiec nie chrzancie ze jest inaczej. Poniewaz moge skorzystac z anonimowosci moge przyznac sie ze nie mam dzieci z czystego egoizmu ale nigdy nie powiem ze ich nienawidze.

Sami to stwierdzicie po glebszym zastanowieniu i tu jest wlasnie problem - glebsze zastanowienie przekracza mozliwosci niektorych ludzi, i tyle

Gość do zawsze szczery
Poniewaz moge skorzystac z anonimowosci moge przyznac sie ze nie mam dzieci z czystego egoizmu ale nigdy nie powiem ze ich nienawidze. czy ktos tu pisze o nienawisci? miedzy nienawiscia a nielubieniem jest przepasc

"ciezko o argumenty gdy ktos porownuje nekrofilie do nielubienia dzieci...taka osoba kwalifikuje sie na leczenie psychiatryczne a nie rozmowe" Ekhem nie zapominajmy, że zawsze szczery dawał porównania do placków ziemniaczanych. :D

że zawsze szczery dawał porównania do placków ziemniaczanych no dobra, widac, ze pamiec i wychwytywanie autorow tekstu nie idzie ci zbyt latwo, to moze jednak te teorie przedstawisz?

Gość do zawsze szczery
bo zawsze szczery codziennie na obiad zjada patelnie plackow:P

e szkoda gadać ,kretyni mają w zwyczaju sprowadzac rozmowe na "bezpieczne"dla nich tory . mam nadzieję ze kiedys sie jeszcze pośmieje z głupoty tych dwóch głąbów 🖐️

Gość do zawsze szczery
nekrofilia to patologia....a nielubienie dzieci to zwykla preferencja tlumoczki tego nie rozumieja

Gość kliklikm
Ja też sobie nigdy nie zafunduję dziecka. Szkoda mi na to życia, nerwów i pieniędzy. A na moją emeryturę będą pracowały dzieci tych, które je lubią, wychowują, chodzą niewyspane, zdenerwowane, przepracowane i biedne. Czy lubię dzieci? Nawet nie wiem, bo unikam ich, ponieważ działają mi na nerwy, chcą mnie pobrudzić brudnymi łapami, albo zabierać mi mój czas.

Gość ladacznica0
Nie lubic, ja tez "nie lubie" cudzych dzieci, sa mi obojetne ale prawda jest taka ze w sytuacjach kryzysowych kazdy bedzie instynktownie czul obowiazek niesienia pomocy slabszym od siebie. I wydaje mi sie ze o to tutaj chodzi, o nic wiecej. Nikt nie kaze wam robic "dzidididiizidjhjk a ciooo to" do kazdego dzieciaka na ulicy.

Gość do zawsze szczery
nekrofilia to zaburzenie preferencji seksualnych, czesto ma to zwiazek z sadyzmem kazdy psychiatra ci to powie, w kazdej ksiazce to przeczytasz, kazdy naukowiec to potwierdzi, jestes tak tepy ze tego nie wiesz? chcesz podwazac opinie wybitnych specjalistow? kazdy wie ze uprawianie seksu ze zwlokami nie jest normalne, tylko ty biedaczku nie

a wysililes sie choc troche i zastanowiles dlaczego jest ona okreslana jako zaburzenie? jako odchylenie od normy? przeciez to tez preferencja, jedni z koniem inni ze zwlokami czyz nie?

"bo ty tak uznałaś i już? i to ma być argument?" Taki sam jak ten, że nielubienie dzieci to patologia bo ty tak napisałeś.

Gość do zawsze szczery
Wg definicji A. Podgóreckiego patologia społeczna to postawy i zachowania ludzi, które naruszają podstawowe normy etyczne oraz wyrządzają mniej lub bardziej wymierne szkody społeczne. to ze ja nie lubie dzieci, nie wyrzadza nikomu szkody bo ani ich nie bije, nie molestuje, nie gwalce, nie przesladuje....a nekroflia powoduje ogromna traume w rodzinie bliskiej osoby i degenerata a teraz spadaj, jestes naprawde zenujacy

.a nekroflia powoduje ogromna traume w rodzinie bliskiej osoby i degenerata no, nielubienie dzieci w szczegolnosci powoduje brak rodziny

Gość do zawsze szczery
nekrofilia uderza bardzo w godnosc czlowieka, jest to uderzenie w spoleczenstwo, brak poszanowania drugiej osoby, odarcie 2 osoby ze wszystkiego....idioto nadal nie rozumiesz? boze wes ty sie lecz prosze cie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do zawsze szczery
ja moger nie lubic dzieci i moge nie miec rodziny i nikomu nie wyrzadze tym krzywdy, powtarzam: nikomu!!

jest to uderzenie w spoleczenstwo, brak poszanowania drugiej osoby, odarcie 2 osoby ze wszystkiego. wow! znaczy ktorej drugiej osoby? bo wiesz, w przypadku niecheci do posiadania potomstwa, nie bedzie ani osoby ani spoleczenstwa

ja moger nie lubic dzieci i moge nie miec rodziny i nikomu nie wyrzadze tym krzywdy, powtarzam: nikomu!! a seks z psem? wyrzadza to krzywde? psu?

Gość do zawsze szczery
jest to uderzenie w spoleczenstwo, brak poszanowania drugiej osoby, odarcie 2 osoby ze wszystkiego. wow! znaczy ktorej drugiej osoby? bo wiesz, w przypadku niecheci do posiadania potomstwa, nie bedzie ani osoby ani spoleczenstwa brak poszanowania dla osoby zmarlej z ktora uprawiasz seks i dla wszystkich ludzi...( rozumiem, iq spada) bo wiesz, w przypadku niecheci do posiadania potomstwa, nie bedzie ani osoby ani spoleczenstwa-nie uprawiaj wodolejstwa, twoje poruszenie tematu nekrofilii jest niesamczne a po 3....moja niechec do posiadania potomostwa nie wplynie znaczaco na liczne ludnosci bo zdecydowana wiekszosc kobiet zaklada rodziny