Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham dzieciaczki345

Moja kolezanka nie lubi malych dzieci!!! Jak mozna nie kochac dzieciaczkow?

Polecane posty

"tępa dzida nie rozumie że sprawa potraw to sprawa kultury " :D:D chyba gustu ale z was debile, w realu bym spojrzała na ciebie z pogardą i skończyła rozmowe ale czasem po prostu lubie cos wytlumaczyc kretynowi :) więc "nielubienie " dzieci to nie "nienawiść " do nich to ze np nie lubie dzieci nie znaczy ze jak jakies zobacze to mam ochote wyciągnąc nóż i je zabić bo to przeciez wrzeszczący bachor. i nie lubiąc kwiatków jak idę sobie i widze kwiatek to nie ide specjalnie go wyrwac czy zniszczyc bo przeciez nienawidze kwiatków widzisz subtelną różnice czy dalej traktować cię z góry ? :classic_cool:

Gość ferfefe
A jeżeli w naturze zdarza się, że rodzice młodych zabijają młode innej rodziny by zapewnić więcej miejsca i pożywienia swoim młodym i sobie to znaczy że chyba można ogólnie nie lubić obcych dzieci, ale w momencie posiadania własnych umieć o nie dbać.

Gość do zawsze szczery
jestescie tak tępi ze nie rozumiecie ze nie kazdy lubi dzieciary?. powiedzialabys tak swojej matce? czy zawsze szczery jest jakis malo inteligentny? tak, kazda kobieta ma prawo wybrac sobie zycie takie jak chce, moze nie lubic dzieci, to jakis powszechny obowiazek ?

Gość do zawsze szczery
zawsze szczery to porazka tego forum ,nie moze zrozumiec tepak ze naprawde mozna nie lubic dzieci ale on tak jest ograniczony umyslowo ze nielubienie czegos kojarzy mu sie z nienawiscia.. tak maly tepoczku, mozna nie lubic kotow mozna nie lubic dzieci mozna nie lubic zimy.....az tak ciezko to pojac?

nie ma też "obowiązku" posiadania obu nóg a jednak jest nienormalne posiadanie tylko jednej, prawda? czy tak wam to trudno zrozumieć że choroba, patologia (nie społeczna) to nie jest to samo co przestępstwo? ja pie**olę, co za ludzie. ha ha ha :D:D a co ma posiadanie nóg do lubienia dzieci :D dobra dam szansę debilom odpowiedzcie mi na pytanie jaka jest norma w lubieniu zwierząt , czy nielubienie ich to patologia ? now wytłumaczcie bo nie rozumiem :D

Gość lejla28
mu jest ciężko to zrozumieć....jest az tak ograniczony

A co do zwierząt to 1000 razy bardziej przejmuje się ich losem niż bachorami. I mówię to zupełnie szczerze. Zaraz nazwiecie mnie nienormalną, ale mnie to nie obchodzi. Nie każdy musi się podniecać na widok małego dziecka.

Gość do zawsze szczery
normalnie,po prostu się ich nie lubi...nie wiem czego tu nie rozumiecie ....a co dziecko to jakiś siódmy cud świata ze kazdy musi je lubić? to jeszcze raz skad sie wzielas na swiecie? stad sie wziela na swiecie ze jej mama chciala miec dzieci albo moze wpadla...kto wie...ale ona juz nie musi chciec ani wpadac.....boze jak mozna byc tak ograniczonym??????????????? no jak ludzie?

tak maly tepoczku, mozna nie lubic kotow mozna nie lubic dzieci mozna nie lubic zimy.....az tak ciezko to pojac? :-) myslisz, ze takie teksty robia na mnie wrazenie? widac golym okiem, ze ni w zab nie kapujecie czym sie rozni prawo, obowiazek, instynkt, co wiecej - jakim cudem ludzie tak ochoczo zbieraja sie i wspieraja w "niecheci" do dzieci? skoro to takie "naturalne" to o co ta walka?

Gość lejla28
mnie tez los zwierząt interesuje bardziej nic dzieci...

offerma i zawsze szczery każdy na was jedzie ze jestescie ograniczeni a wy dalej przy swoim stoicie :D aż mi was żal "A co do zwierząt to 1000 razy bardziej przejmuje się ich losem niż bachorami. I mówię to zupełnie szczerze. Zaraz nazwiecie mnie nienormalną, ale mnie to nie obchodzi. Nie każdy musi się podniecać na widok małego dziecka." dla niektórych tolerancja to nie tylko puste słowo , dlatego niektórzy cie nie zjadą :classic_cool:

Gość do zawsze szczery
myslisz, ze takie teksty robia na mnie wrazenie? widac golym okiem, ze ni w zab nie kapujecie czym sie rozni prawo, obowiazek, instynkt, co wiecej - jakim cudem ludzie tak ochoczo zbieraja sie i wspieraja w "niecheci" do dzieci? skoro to takie "naturalne" to o co ta walka? a ty myslisz ze zrobisz na kims wrazenie takimi wywodami filozoficznymi? wszystko da sie prosto wytlumaczyc a ty niepotrzebnie komplikujesz.I co ma do tego obowiazek ?

Ja myślę, że ten temat to prowokacja i ktoś sobie po prostu robi jaja, bo nie wierzę że ktoś może nie pojmować tak prostej rzeczy jak "lubię"- "nie lubię". Ludzie są tak różni i nie każdy zachwyca się dzieciakami.

Gość lejla28
skoro masz inne zdanie niz offerma i zawsze szczery jesteś patologią :D:D:D

I co ma do tego obowiazek ? no chlopie lub babo: "Uważam że to normalne bo nie ma powszechnego obowiązku lubienia wszystkich- w tym i dzieci."

Gość do zawsze szczery
nie ma tematu na ktorym ludzie by nie wysmieli zawsze szczerego...kreuje sie na madrego ale niestwty mu to nie wychodzi,pisze ciezko

znaczy , znajdz chociaz jedną osobę (poza tak samo ograniczonym ofermą) , która przyznała ci rację w twojej mądrości , powodzenia 🖐️

Gość do zawsze szczery
"Uważam że to normalne bo nie ma powszechnego obowiązku lubienia wszystkich- w tym i dzieci." no i sam sobie przeczysz, czy ktos ma testy na iq dla zawsze szczerego?

Gość do zawsze szczery
mam ci wklejac tematy? wypisywac nicki? chyba dobrze wiesz ze na kazdym jestes wysmiewany i nie udawaj zdziwionego

Hmm mi się wydaje, że zawsze szczery jest po prostu kolejnym zakompleksionym prawikiem, który na necie sobie używa. Ciekawe czy w realu też wyskakuje z takimi tekstami...

no słucham tępaki. skomentujecie jakoś stwierdzenie że "pedofilia nie jest przestępstwem" czy was to przerosło. zgadzacie się z tym? nie zgadzacie? uważacie to za prawdę, za fałsz? wiesz co boję się bardzo bo jak będę uważac inaczej niz ty to znowu mnie wyzwiesz od patologii :( :D:D:D:D ha ha ha :D a wiecie czemu offerma się tak czepia tej pedofilii ?:D jakąs godz temu był tu taki temat i tam tez sie wypowiadał , troche sobie poczytał i myśli ze swoją "inteligiencją " zatuszuje te bzdury które właśnie wypisywał , aż mi cie szkoda prawiku :D

Gość lejla28
oferma to rzeczywiście taka oferma zyciowa...a zawsze szczery powinien zmienić nick na wszędzie nielubiany....dobrali sie ci dwaj jak garnek z pokrywką....dwaj kretyni :D:D

Gość do zawsze szczery
najprawdopododniej zawsze szczery jest nikim w zyciu realnym, leczy kompleksy tutaj

no i sam sobie przeczysz, czy ktos ma testy na iq dla zawsze szczerego? naprawde nie zaczailes, ze to cytat? mam ci wklejac tematy? wypisywac nicki? chyba dobrze wiesz ze na kazdym jestes wysmiewany i nie udawaj zdziwionego tak, wklejaj