Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

a ja sie musze pochwalić

Polecane posty

,że mam gorączkę 38,5:D i zajebiście jest;)tak wiem ,że większość z was się cieszy z mojej choroby ale pamiętajcie to zło wraca zdwojoną siłą ;)

Złapalaś HIV? :classic_cool: A tak na poważnie, to chyba nie ma się czym chwalić...

Gość IMO13831
Fascynujące Magduś...

Gość IMO13831
Ilość dzieciatych bab (w tym samotnych matek..tfu!) na tym temacie jest zatrważająca!

Gość hopsia sia
gratulejszyn, kolejne osiagniecie naszej wspaniales dzeni, ma goraczke :D :-0

Gość Magda Maciek iNikola z Rogóźna
:O

Ilość dzieciatych bab (w tym samotnych matek..tfu!) na tym temacie jest zatrważająca podnosze ta statystyke:P

Gość IMO13831
Brzydula30 została skutecznie dodana do listy 'lasek' od których nie żądać cycków! Rozwódka - to jest temat o gorączce Magduś, a nie o dzieciaczkach, uciekających facetach i niespełnionych marzeniach. Dlatego ciebie także nie powinno być tutaj. :P

Gość IMO13831
rozwódkaaa "ciebie za to wcale być nie miało, ale tacie gumka pękła." Czy w podobny sposób dorobiłaś się swojego bękarta? :classic_cool:

Gość bbbvvghbh
IMO TWOJA MATKA MUSI BYC DUMNA Z TAKIEGO POYEBKA JAKIM TY JESTES:d

Gość bbbvvghbh
IMO WIDAC ZE NIE MASZ SWOJEGO ZYCIA, STARY CIULU NAWET NIE MASZ CZYM HOOJA MARSZCZYC

imo, debilu, zapisz to sobie: mój syneczek jest wyczekanym dzieckiem, po 2 nieudanych próbach i 4 latach małżeństwa. Musisz być strasznym głupolem, że z powodu frustracji swoją pauperyzacją obrażasz dzieci.

Gość IMO13831
Oho! Kolejna zaliczyła wpadkę, koleś dał drapaka, a dupa teraz kipi jadem, bo poczuła się atakowana. :D

Gość IMO13831
Rozwódka - widelec to widelec, samochód to samochód, bękart to bękart - naucz się nazywać rzeczy po imieniu, bo patologicznego gnoja wychowasz i zasilisz statystyki samotnych matek wychowujących gówniane dzieci. :classic_cool:

Gość bbbvvghbh
IMO nie ja stwierdzam fakt ze jestes debilem i tyle w temacie:)

Gość IMO13831
Dziękuję - opinia została odnotowana. ;)

Gość bbbvvghbh
IMO A TY BIEDAKU ZALICZASZ SIE DO TYCH GOWNIANYCH DZIECI ...MASZ HOPLA NA ICH PUNKCIE BO PIERTOLISZ TYLKO O JEDNYM. CO ZALUJESZ ZE MATKA CIE NIE UTOPILA W KIBLU? I SLUSZNIE!

"IMO nie ja stwierdzam fakt ze jestes debilem i tyle w temacie" no nie ty, bo ja, ale co to za różnica? debil to debil :(

imo ma tylko obsesję na punkcie wpadek, to jest zupełnie niezrozumiałe. Przecież bzykając deskę z dziurką powinien się obawiać co najwyżej drzazgi.

Gość IMO13831
rozwódkaaa "debil to debil" No! Widzę, że się uczysz! Tylko pamiętaj - jak bachor zapyta czemu nie ma tatusia jak inne, normalne dzieci, to mu powiedz prawdę. bbbvvghbh - czyżbyś miała ciotę? Psychozę? A może trafiłem w słaby punkt? :D

Gość IMO13831
rozwódkaaa - czytając Twoje wypociny, mam takie przerażające uczucie, że Ty naprawdę jesteś dumna z tego, iż udało Ci się wypluć jakiegoś wypierdka na ten świat. Gratuluję - jesteś doprawdy wyjątkowa. :classic_cool:

Gość IMO13831
Picz - nie przeszkadzaj! Chyba żeś także Samotna Matka(TM). Rozwódka - też mi kontakt, jak tatuś przyjdzie rzucić mamusi alimenty. Więź musi być naprawdę silna...