wydzimisie 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Dzień dobry, a raczej już dobry wieczór. Od miesiąca nęka mnie pewna sprawa. Jestem naiwna i tyle, ale przejdźmy do rzeczy. Otóż mam 16 lat i dokładnie 28 czerwca zaraz po miesiączce straciłam ze swoim chłopakiem dziewictwo. Nie chciałam tego, jednak za bardzo mi zależało . Po dłuższym czasie 11 czerwca kolejny raz to zrobiliśmy. Za każdym razem używaliśmy prezerwatywy, byłam tak "speszona" tą sytuacją, że nawet nie wiem, czy on doszedł. Po kolejnym czasie 18 czerwca zrobiłam test żeby sie upewnić. Pokazał , że nie jestem w ciąży. Po tym wszystkim dotykałam się z chłopakiem i dostał wytrysku, byliśmy w ubraniach. Boję się, że coś poszło nie tak i zaszłam w ciąże. W 19 czerwca znowu próbowaliśmy się dotykać jak dzień przed ale gdy on próbował zabolało mnie tak mocno, że przestał. Poszłam do łazienki i miałam kropelkę krwi na bieliźnie od bikini . Co to mogło być? Po tym czasie krocze strasznie bolało i swędziało ale przeszło z czasem. Wiem, to głupio brzmi, ale jestem straszną histeryczką. Dodam fakt , że miesiączke dostaję około 17 - 21 tak jest zawsze, nie mam jeszcze regularnego okresu. Kolezanka mówi, ze mam sie nie bac, ze po pierwzym razie miesiaczka sie spoznia i gdybym byla w ciazy nie mialabym sluzu na bieliznie jak przed miesiaczka. Nie wymiotuje, nie bola mnie piersi, choc chyba troche urosly. Prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 jak zawsze używaliście prezerwatywy i ona nie pękła ani nic to w ciąży nie jesteś, krew na bieliźnie to wynik niedawnej straty dziewictwa, możesz odczuwać dyskomfort i mieć niewielkie plamienia nawet do paru dni po pierwszym stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihiihhiih Napisano Czerwiec 22, 2011 wracaj do podstawowki, skoro nie wiesz, kiedy odpowiedni czas jest na seks, a robisz to bo Ci zalezy, a nie dlatego, ze chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lunarka Napisano Czerwiec 22, 2011 Młoda jesteś i okres pewnie jeszcze nie uregulowany. Jeśli prezerwatywa nie pękła ani nie zsunęła się powinno być ok. Nie panikuj. A poza tematem, nie jesteś gotowa na seks po tym co przeczytałam.. żebyś potem nie żałowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach