Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak_ to_ja

Obrzydliwe sytuacje lub rzeczy które widzieliście u kogoś w domu

Polecane posty

Gość tak_ to_ja

wpisujcie!!!! moderatorko wiem ze masz wścieklizne macicy i PMS ale daj sobie spokój! idź już spać!!

Gość Uytopywtopy
widzialem jak moj kumpel wkladal sobie do butow podpaski starej zeby byc wyzszym :classic_cool: to byly zuzyte podpaski ze smietnika w kuchni :classic_cool:

Gość tak_ to_ja
to fajny z niego koleś :classic_cool: spryciarz jebany :D

Gość najobrzydliwsze sytuacje
to jak ktoś w cudze życie zagląda i czuje się "ekspertem " związku dwojga ludzi, z których tylko jedno się wypowiedziało, a i to nie zawsze uczciwie.

Gość cukierek343
ja widziałam, co prawda nie w domu ale w publicznym miejscu. jadąc pociągiem byłam świadkiem aplikowania czopka dziecku. mamusia odwróciła go, nakremowała co trzeba i bach. fuj.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
raz bylam u kolezanki robila obiad i jej synek zrobil kupsko w pampersa a ta go przebrala i odrazu zabrala sie dalej za ten obiad a mi sie zrobilo lekko niedobrze ;)

Gość Navya
włosy w wannie matki mojego chłopaka.. po goleniu chyba . niby taka jest czysta ,a zostawia takie rzeczy po sobie .. albo nieusunięta skóra z piet na tym czyms metalowym czym się je usuwa leżąca na wannie ,albo żółte patyczki do uszu też zostawione w łazience :O

Gość nie jestem na czasie...
tak, zolte patyczki na umywalce, zaschnieta kupa na brzegach muszli klozetowej, smarki na brzegach umywalki, recznik z "lyzwa" w lazience, zuzyta podpaska w koszu na smieci (wiem, ze tylko do kosza powinno sie je wyrzucac, ale dobrze jest tez wyniesc smieci zanim przyjda goscie...).

Gość ja widzialam w aucie
na czerwonym jak facet sie masturbowal z gazeta na kolanach brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Kika skika
miałam na studiach współlokatorkę co nie miała zwyczaju wrzucać zużytych podpasek do kosza tylko się walały po jej pokoju albo zostawiała w łazience na zlewie. Raz byłam u niej w domu to miała czerwony dywan we wzorki, patrzę a na nim wkładka cała we krwi leżała na samym środku, innym razem szukałam u niej w pokoju zeszyt i do jakiejś książki była zużyta wkładka przylepiona. Kiedyś zostawiła rano podpaskę na zlewie ja akurat wracałam rano z domówki z kolegą (moim obecnym mężem) i zaprosiłam go na herbatę, był w łazience ja weszłam tam później patrze a tam podpaska na zlewie. Ale mi głupio było. Jeszcze u tej koleżanki walały się wszędzie zużyte patyczki do uszu. Miała kiedyś w pokoju szklankę taką do wspólnego użytku i kiedyś nasza druga współlokatorka przyniosła tą szklankę i mi pokazuje a tam zużyte patyczki do uszu. Od tamtej pory korzystamy z kubków i każda miała własne.

Gość AjtaJ
Kiedyś widziałam przez okno jak młodsza kuzynka na podwórku zrobiła kupę, podtarła sie palcem i go oblizała. fuj

Gość UWAGA WIŚNIA
moja koleżanka ma w zwyczaju prać bieliznę n.p biustonosze majtki razem z butami np.adidasami a potem się dziwi że ma szarą bieliznę albo raz wchodzę do jej łazienki a syn leje z siusioka do wanny mało tego pod wanną stała miska z żarciem dla psa taka duża aluminiowa w w sylewestra sałatki ziemniaczanej do niej dali na stół gościom ohyda!!!!

kiedys bylam u znajomej i robila ona obiad - placki ziemniaczane. Starla ziemniaki,dodala cebule,przyprawy itd.i jakims cudem miska jej upadla na podloge,i cale to ciasto na placki rozlalo sie po tej podlodze - a ona jak gdyby nigdy nic zebrala rekoma tyle ile sie dalo,wrzucila do miski,i zaczela te placki smazyc. Czestowala mnie,ale odmowilam...

Gość UWAGA WIŚNIA
albo taki jeden znajomy leży na łóżku tv ogląda dłubie w nosie wyciąga tłuste kozy nie zjada ich ale wyciera o spód łózka ohyda

Gość Kika skika
Mamy taką bliską rodzinę i tam jest kuzyn po udarze, zawsze jest na łóżku przy gościach. Wujek mu zmieniał pieluchy przy gościach jak zrobił siku ale jak coś grubszego to czekał az goście pójdą bo wiadomo. Mama mi opowiadała jak byli na imieninach u nich i siostra jego chciała się chyba pokazać jak ona to pomaga przy nim i zaczęła mu zmieniać pieluchę jak zrobił kupę. Ręce umazała, jak podawała pieluchę wujkowi to jej kawałek na podłogę spadło i potem wujek w to wdepnął i rozniósł po mieszkaniu. Potem moja siostra widziała w kuchni jak ta kuzynka najpierw wyjęła szklanki na herbatę a potem sobie przypomniała że chyba ręce powinna umyć i opłukała ręce w samej wodzie bez mydła. No to siostra niewiele myśląc powiedziała że ją wyręczy i żeby poszła sobie usiąść z gośćmi, a ona w tym czasie szybko umyła te szklanki w płynie i zrobiła kawy i herbaty.