Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuszka smutna

*****czy wierzycie w spotkanie swojej Drugiej Polowki-przeznaczenie*****

Polecane posty

Gość Kopciuszka smutna

Czy wierzycie w tzw. Fate= przeznaczenie? Ze wszystko ma swoj cel? Ja tak dlugo czekam, czasem wydaje mi sie ze los robi wszystko zebym dotarla do miejca przeznaczenia gdzies na mojej 'drodze' i dlatego odsuwa wszstkich innich kandydatow? wiem ze to dziwnie brzmi ale tak sie dzieje xx

Gość Kopciuszka smutna
opowiedz o tym:) szczesciara, skad wiesz ze to ON?? jak sie poznaliscie?

bo bylam z kims innym 4 lata, myslalam ze to ten. Ale to zmienilo sie, gdy poznalam obecnego. 2 tygodnie mi wystarczyly, by zlozyc papiery i odejsc. Nigdy mnie nie zawiodl, nigdy od 7 lat.

Gość Kopciuszka smutna
az mnie ciarki przeszly....naprawde super. ja dalej czekam i wiem ze ja musze tez wyjsc na spotkanie...bo tak mi mowi serce... ale tak trudno jest uwierzyc!!!

Gość nie wierzę w przeznaczenie
tylko w to, że człowiek sam tworzy swoją rzeczywistość. A już na pewno nie wierzę w "drugą połówkę" - bo jestem całością!!!! a nie żadną połówką.

Juz nie wierzę w te bzdury. Ktos komu się udało musi mi wybaczyć oschłość, ale po prostu wyleczyłam się z takich rzeczy.

Gość Kopciuszka smutna
zycze wszystkim zeby spotkali milosc i cos prawdziwego

ależ wiem! Tylko irytuje mnie to sformułowanie - po pierwsze dlatego, że połówka może być zawsze tylko druga - nie może być trzecia czy czwarta, a po drugie - uderza w moją godność osobistą ;-), gdyż określenie to sugeruje, że jestem jakaś ułomna, że jestem połową człowieka. Oczywiście nie dosłownie - rozumiem przenośnię i legendy z nią związane. A serio - co do znajdowania połówek - ja mam inną metodę - najpierw sobie wymyślam rzeczywistość, a potem ona się staje. Najpierw wymyśliłam swojego męża (łącznie z wyglądem, charakterem, zawodem i narodowością - bo nie chciałam Polaka - ale nie Arab czy Murzyn, Słowianin :-P ), a po jakimś czasie go poznałam.I tak jest ze wszystkim. Myśl jest twórcza. Oczywiście istnieją skutki uboczne - bo przecież nie jestem w stanie przewidzieć wszystkiego.

Gość Kopciuszka smutna
@ nie wierzer... dobre! podoba mi sie:()

Gość tak_ to_ja
kiedyś wierzyłam,teraz to już nie wiem chciałabym wierzyć

nie wierzę w przeznaczenie - wiem, ze wiesz :D a takie wymyslanie ma swoje dobre i zle srony, tych zlych chyba jednak wiecej, jak sadze?

Gość tak_ to_ja
wiem że myśli mają moc sprawczą a ja chyba za bardzo obawiam sie zdrady i zbyt nieufna jestem ale jak to wymyslilas sobie męża? A ile od wymyślenia go poznałas?

Gość madrakamilka
Jasne ze wierze w przeznaczenie i w to ze ktos na nas czeka w tym wielkim swiecie. Moja facet to nie Polak ale wiem ze to to. Od pierwszej chwili jak go zobaczylam to wiedzialam

Ja go sobie "wymyśliłam" jeszcze w podstawówce :-) jak go poznałam miałam 25 lat, wyszłam za niego po 5 latach znajomości.

Gość Arthrix85
Ja rązej wierze bo pewne fragmenty Pisma Swietego sugeruja ze jest przeznaczone kto bedzie zbawiony, czyli tez kto sie urodzi, czyli tez ze jego rodzice sie spotkaja . . .

Gość madrakamilka
Mnie np. cyganka powiedziala ze znalismy sie w poprzednich wcieleniach hahah

wydaje mi sie, ze kazda "polowka" w jakis sposob jest "wymyslona", teraz po przemysleniu stwierdzam, ze moja rowniez, tylko tak mniej szczegolowo..

Gość madrakamilka
Gagaola jesli tak to czemu jest tak ze ludzie czasami czuja ze to to paprawde krotko od poznania? Myslisz ze to tylko ta chemia?

Gość ona_236_
Ja nie wierze w przeznaczenie ani w miłość,kiedyś wierzyłam jak miałam może z 15 lat ale już nie werze

Gość Arthrix85
cyganki to powinni pozamykac, w jakims osrodku czy gdzies . . .

Gość madrakamilka
Arthrix-nie poszlam do tej cyganki , sama mnie zaczepila na ulicy jak szlam z matka, mase rzeczy nam powiedziala , tez co juz bylo no i to akurat nam sie sprawdzilo

Gość ona_236_
gaga olala-no tak masz racje,zawiodłam sie na nim i od tamtej pory nie potrafie już kochać.Ja już swoją wielką miłość przeżyłam

Gość madrakamilka
Skoro sie zawiodlas to nie byla wielka milosc:) Z pewnoscia czeka Cie cos jeszcze wspanialszego:)

Gość ona_236_
No moze i nie byla ale juz nikogo innego nie pokochałam.Ja juz chyba nie potrafie kochac