Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

goraca 17 :)

Polecane posty

no dobra, 13 lat roznicy, to i tak duzo :P caly czas tepie tutaj staruchow ktorzy pisza ze maja ochote na licealistke, a widze, ze w wygladzie nie ma rozncy czy nastolatka czy dojrzala kobieta. oczywiscie do tego tona makijazu, ja w jej wieku malowalam oczy tuszem i tak mi sie wydawalo ze za duzo jak na nieletnia.

Gość barbra strejsend
zazdrościsz ?

Gość barbra strejsend
co jest z tą dziewczyną nie tak ? może ma trochę za dużo papki na ryjku ,ale wg ciebie 17 latki powinny chodzić w trampkach, ogrodniczkach i kolorowych tshirtach?

Gość a ja mam 20
i dla odmiany wyglądam jak 15stka - jakies gimgówno małe kurde :P

Gość a co zazdrosna jestes starucho
mąż cię zdradza z podobną czy może właśnie z tą? masz 30 lat więc już nie jesteś tak świeża jak taka 18 latka :)

Gość pour e le da kel
oczywiste że zazdrosna stara prukwa

Gość oxygen3
Mam 19 lat, droga Zdesperowana, czy mogę założyć buty na obcasie czy nie powinnam ,bo będę udawać dojrzałą kobietę?

Gość co za hipokrytka..
sama niedawno pisała ,że za młodu trzeba się puszczać 🖐️

to wszystko przez takie lolitki jak miley cyrus i jej podobne, taki wizerunek jest powszechnie pozadany wsrod dzisiejszej mlodziezy. jezeli chodzi o mnie i moje doswiadczenia z tego okresu to powiem wam, ze ani ja ani moje kolezanki jakos przesadnie nie eksponowaly swojej seksualnosci, jakos inaczej sie wtedy jednak zylo.

Gość pour e le da kel
a skąd wiesz czy jest uzależniona od rodziców? może ma lajtowych rodziców ... Niektórzy rodzice właśnie tacy są, więc mieszkanie z kimś takim to nic złego, wręcz lepiej bo przynajmniej ktoś może pomóc. Znam też osoby pełnoletnie które mieszkają z rodzicami bo mają piękną willę, więc nie widzą sensu żeby to opuszczać i mieszkać w jakimś małym mieszkanku... a co do szkoły... w wieku 24 lat też masz jeszcze szkołę - studia- jeszcze trudniejsze. Dopiero potem pracujesz, a zależy jeszcze jaką masz pracę- jeśli byle co np kasjerka czy ekspedientka to oczywiste że ci to pasuje, bo dalej się kształcić nie musisz, ale prawnicy, lekarze, ekonomiści muszą uczyć się właściwie całe życie i dokształcać się w swoich dziedzinach:) Przyznaj że jesteś zazdrosna, że młodość już cię ominęła, a dziewczyny mają najlepsze lata przed sobą.

Gość co za hipokrytka..
za to teraz sobie to odbijasz :O 🖐️

Gość pour e le da kel
bo kiedyś to jednak było takie trochę zachowanie. Zachowujesz się jak stara dewotka;) "kiedyś to były inne czasy" no to kurwa zrozum to że kiedyś były inne, a teraz są inne. Przestań się czepiać i idź już spać

niestety nie kazdy wychowal sie w willi :) mowie u uzaleznieniu finansowym, mieszkaniu z rodzicami, moze dla niektorych to wygodne, ale dla mnie jest to ograniczenie wolnosci. wydaje mi sie ze najlepsze lata to tak okolo 25 -27 roku zycia. 17 lat to akurat nienajlepszy okres, caly stres doroslego zycia ma sie dopiero przed soba, no i te nieszczesne studia, matura i ukladanie wszystkiego do samodzielnego zycia. "Przestań się czepiać i idź już spać" wlasnie ze spac pojde kiedy bede miala na to ochote, nie jestem moja matka :P

Gość co za hipokrytka..
to kiedy wg ciebie można skończyć ubierać się w 5.10.15 ?

Gość co za hipokrytka..
nie no lat to mam 20 i się zastanawiam co mi wypada :O

Gość pour e le da kel
ja np gdy miałam 17 lat czułam się świetnie. Miałam kartę kredytową, nie byłam wcale zależna finansowo, ani trochę nie miałam ograniczanej wolności:) Czułam się wtedy najlepiej, w latach 16-21 lat byłam najpiękniejsza, miałam idealną figurę, niczego mi nie brakowało, nauki w szkole nie było aż tak dużo. Dopiero potem zaczęły się schody.. było coraz ciężej. Osobiście tęsknię najpiękniejszym okresem mojego życia. Widocznie ty żyłaś wtedy inaczej - zależna od rodziców, ograniczana finansowo:) ale wierz mi, że nie każdy żyje tak jak ty :)

Gość pour e le da kel
tak tak wmawiaj sobie, że 17stka to dziecko. Nie każda 17stka wygląda jak dziecko, niektóre wyglądają jak dojrzałe kobiety, a nawet lepiej. Ja już w wieku 17 lat miałam piękny duży biust i kobiece kształty, wyglądałam poważnie, na pewno nie jak dziecko. W sklepie nawet nie prosili mnie o dowód. Miałam po prostu poważne rysy twarzy. Nie ubierałam się jak szmata, zawsze miałam dobry gust, ale nie to jest ważne. Chodzi mi o to, że nie potrafisz pogodzić się z tym, że takie młode dziewczyny są rozchwytywane przez facetów (którzy wcale nie są pedofilami, lecz normalnymi zdrowymi facetami :) ) Przyznaj to bo się coraz bardziej pogrążasz...

ja nie znam innego zycia, musialam wracam o okreslonej godzinie, ze wszystkiego sie spowiadac, mialam wydzielana kase na wlasne wydatki, ale i tak nie cierpie jak ktos mi mowi co i jak mam robic, wiec dla mnie ten okres wcale nie jest najlepszym w zyciu, zazdroscic to ja moge sobie w chwili obecnej :)