Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadad

l karnityna jest sens brac ja gdy???

Polecane posty

Gość adadad

no własnie dostalam prace jest to praca cały czas na nogach i w ciagłym ruchu chwilami pot po dupie sie leje i tak pomyslałam czy by l karnityny sobie nie łykac zeby mi pomogła spalic tłuszczyk ?? wiem to nie cwiczenia ale np po wczorajszym dniu mam zakwasy :) poraźcie czy warto łykac :)

Gość adadad
upup

Gość awawaw
up up

nie miej zludzen- l-karnityna to tylko suplement diety;p ona cie nie odchudzi:)

Gość asemdwicnmwpcm
no nie odchudzi ale moze wspomoze odchudzanie jak myslicie warto ???

Gość adadad
up up

Gość Zgubiłem 30 kg
Warto ! L-karnityna spala tłuszcz ale tylko przy wysiłku fizycznym ( wielu głupoli łyka jak witamine C a potem siedzi z pilotem w reku i zajada słodycze ) L-karnityna działa , polecam

Gość adadad
jak zgubiłes 30 kg ja 5 nie moge :( mam nadzieje że ruch w pracy zrobi swoje i l karnitynka dopomoze i koncze z kolacjami po 20 niejem nic !!!

Gość Zgubiłem 30 kg
po 18.00 to po pierwsze L-karnityna po jedzeniu ok. 30 minut przed treningiem - wtedy faktycznie spalasz tłuszcz

Gość malinowyherbacianyogrod123
działa ,ale po 1 ważne w duzej dawce przyjmowana , po 2 okolo 45 min przed wysilkiem miarowym o umiarkowanym pulsie. Przed pracą fizyczna zalecana- ja brałam przed droga do pracy - 40 min marszu,ale ok godzine przed wyjściem z domu działa działa!!!!!!!!!!!!!zwracaj uwage na zawartosc w kaps -szkoda łykac po 6 tabletek pozdrawiam

z tym nie jedzeniem po 18- wezcie przestancie;p wazne jest spozycie mniejsze wzgledem zapotrzebowania a nie nie-jedzenie po 18;p przed snem tez mozna jesc tylko trzeba wiedziec co i ile- racjonalnie planowac posilki

Gość sdfghjkl;
FAT BURNER ocpada za duzo kofeiny mi serce po tym szaleje :(

Gość Zgubiłem 30 kg
Z tym jedzeniem po 18.00 to chodzi aby docelowo przyzwyczaić organizm do tego , ze nic nie dostanie - w skrócie zmniejszyć żołądek.

Gość wertyfdxcvbn
jak zgubiłes te 30 kg?? moje gratulacje :) ja do l karnityny dodałam jeszcze clarinol cla , a jezelli chodzi o nie jedzenie po 18 to mam problaem bo w jednym tygodniu kończe prace o 15 a w nastepnym o 23 i niewiem jak to rozegrać ???? aby posiłki były wmiare regularne ja teraz stawiam na mz zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość Zgubiłem 30 kg
Znalazłem takie rozwiązanie : ostatni posiłek na pięć godzin przed snem ... czyli przy pracy zmianowej musisz dostosować porę jedzenia do pory snu. pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość adadad
5 h przed snem to np po 2 zmianie o20 bo ja kłade sie spac o 1 no niejest zle moze wytrzymam dzieki :) na razie zwiekszam ilosc białaka na kolacje :) bez pieczywa itd:)