Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy nie zakładająąa

czy maluszkom a przedszkolu są zakładane sliniaki do jedzenia?

Polecane posty

Gość czy nie zakładająąa

moja bedzie miała niecałe 3 latka jak pójdzie ogólnie jest bardzo samodzielna wszystko zakomunikuje o sikaniu nie wspomne tylko z tym jedzeniem niby sama zje ale wiadomo jak to potem wyglada wiec zawsze wole ją nakarmic no i własnie jak w przedszkolu ..wiem ze przedszkolanki nie beda sie certolic...ale ona juz bedzie brudna jak świnka przy sniadanku ;D

w przedszkolu mojego syna nie zakładali jak sie ubrudził przebierały panie na początku 3 komplety ubranek dodatkowych

Gość Maryjetta.
Corka sie nigdy nie nauczy jak bedziesz ciagle to za nia robic. Moje dziecko majac 6 mies juz samo uczylo sie jesc. Czas na taplanie w jedzeniu dawno minal,teraz ladnie je. W przedszkolu nie ma sliniakow. Zal ci dupe sciska gdyby ubrudzila bluzke?

Gość Maryjetta.
Moja corka ma 6 lat i wiedz ze nawet w tym wieku odbieram ja czasem pobrudzona,upaprana w jedzeniu,farbie czy mazakiem. To normalne.

Gość mamusieńka..
6 miesięcy i samo się uczyło jeść:) heheh już się tak nie chwalcie bo i tak wam nikt nie wierzy

Gość moje jak mialo 6 mies
to już samo obiad robiło :)

Gość Maryjetta.
A czemu ma nikt nie wierzyc? Przeciez wiadomo ze od razu nie jadla wszystkiego lyzeczka,a taplala sie rekami i jadla. Od tego sie zaczyna nauke karmienia. Nie mozna zabraniac i wyreczac tylko dlatego ze sie cala usyfi jedzeniem

Gość mama synka i zaraz coreczki
U nas sa, wiec zapytaj w waszym przedszkolu maja taki zwyczaj. Do malowania farbami itd. zakladane sa dzieciom fartuszki.

Gość achhh glupie baby
tak, zaklada sie sliniaki, pampersy, mozna miec smoczka a jak dziecko bardzo marudne to w wozku jeszcze woza. Sa tez panie, ktore na zyczenie nakarmia dziecko piersia- w razie jakby "normalnego" obiadu nie chcialo :O achhh, niektore mamuski to same sie nadaja do przedzszkola- zeby troche wiedzy nabraly od podstaw :O

Gość w przedszkolu
mojej córki do jedzenia dzieci zakładaja fartuszki

Gość w przedszkolu
do jedzenia tez i nic w tym dziwnego nie widze ...

Gość czyli róznie
zalezy od przedszkola....

Gość dfxhbxcgbg
kiedy ja chodziłam do przedszkola dzieci miały obowiązkowo fartuszki ale nie mam pojęcia jak to teraz wygląda,

Gość a córkap otrafi w ogóle jeść
samodzielnie? bo w przedszkolu nikt jej karmić nie będzie, niestety:O

Gość chcę zmniejszyć
z jedzeniem nie powinno być dużego problemu. Większość dzieci je samodzielnie ale jeśli w grupie znajdzie się jedno lub dwoje dzieci nie radzących sobie to Panie przedszkolanki pomagają, przynajmniej u nas tak jest. Są też u nas fartuszki więc nawet jak się dziecko ubrudzi to nie ma wielkiej tragedii bo zawsze musi być jeden na zmianę.