Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jooanna 1982

28 lat i ok 15 partnerow to duzo wg Was ?

Polecane posty

Gość Jooanna 1982

licze na szczere opinie

Gość jak z reklamy369
jeśli piszesz o sobie to cóż, łatwa jesteś, nie łączysz raczej seksu z uczuciem tylko z przyjemnością i zaspokojeniem żądz, sama sobie odpowiedz czy to ok

glupi koziolek matołek jak mial 3 latka to juz na koncie 100plotow wiejskich przetrąconych rogami. tez pytal o to samo i nikt go nie pochwalil.a ciebie mam?

Gość recognition555
mam 35 lat i do tej pory 4 partnerów i z każdym z nich łączyło mnie uczucie i związek, posiadanie 15 partnerów w wieku 28 lat świadczy o lekkim podejściu do seksu, gdybym miała skorzystać z okazji do seksu, które się przydarzały to pewnie miałabym na liczniku z 25 partnerów ale takie podejscie jest mi obce

Gość Taka sobie laleczka
Tak, to zbyt duzo. Cos z Toba jest nie tak, takie kurwiszowskie podejscie do zycia jakims syfem sie skonczy. Lecz sie.

Gość puknijcie się w głowę
dlaczego lekkie podejście do sexu to wada?????? odczepcie się od dziewczyny

Gość Karlosfff
mysle ze jestes bardzo latwa kobieta nie pisze by ci dopiec ale szczerze nie widze sensu bycia z kims kto mial ponad 5 partnerow

Gość dazenport
kobiety nie szanują swoich uczuć i swojego ciała, potem się dziwią, że faceci mają je za szmaty albo że nie potrafią zatrzymać faceta na dłużej, puszczalskie panny to dzisiejsza plaga

Puknąłem się. :classic_cool: Nadal uważam że lekkie podejście do sexu to wada.

Gość cszdcs
hha nie sluchaj ich, nie wyzyli sie sksulnie wiec im zl dupe sciska z zazdrosci. spoko 15 to nie duzoi, z reszta ilu by nie bylo, to nie m znaczenia. lubisz seks wiec go uprawiaj. madry czlowiek nigdy nie oceni cie jko puszczlskiej. ci ktorzy cie krytykuj zchowuja sie dokladnietak samo jak dewoty krytykujace za niechodzenie do kosciola, z x lat to sie zmieni, i sami beda sie z siebie smiac. tymczasem nie przejmuj sie niczym

ja bym sie brzydziła wsadzania kutasów każdego faceta który tego zechce to jest gorsze od prostytutki ,bo ona na tym zarabia a niejednokrotnie bo ma dziecko i potrzebuje ale wpuszczać w siebie 15 kutacholów to ja bym rzygła

Gość ksjfeiwr
tsza byc dzifka by tylu zaliczyc, ja mam 33 lata i 3 partnerow

Gość devilla vonn radic
ja w twoim wieku miałam 2 partnerów, byłam w związkach z tymi facetami a seks był związany z uczuciem, nie wiem jak można traktować się tak przedmiotowo, jak można póxniej oczekiwać, że ktoś będzie nas szanował?

Gość maszkaronni123
może to nimfomanka? chyba nie bo wówczas miałaby pewnie ze 100

dopuszczam że każdej kobiecie oprócz związków może sie zdarzyć spontaniczny partner , człowiek jest tylko człowiekiem raz sie zdarzy ale 15 ? wszyscy zakładali prezerwatywy ? obciągała ? przecież to jest groźba chorób

Gość cszdcs
ja w twoim wieku miałam 2 partnerów, byłam w związkach z tymi facetami a seks był związany z uczuciem, nie wiem jak można traktować się tak przedmiotowo, jak można póxniej oczekiwać, że ktoś będzie nas szanował? hahahah jak mnie smiesza takie wywody. jestescie na tyle glupie ze nie zdajecie sobie nawet sprawy ze to co piszecie nie jest efektem waszych wlasnych przemyslen, a zostalo to wam nrzucone. gdyby o facetach tak sie mowilo to nazywlkibyscie facetow puszczalskimi. tymczasem facet z 20partnerkami jest ok. bo tak sie przyjelo...tylko i wylacznie dlatego. ruszczie troche czachami zanim sie wypowiecie/

Gość yordi naserd
dla mnie facet z 20 partnerkami nie jest ok, też jest śmieciem który walił wszystko co ma otwór i nie ucieka, tragedia

facet ma inną fizjologię i jak kobieta próbuje dorównać i zaliczać facetów to weź pod uwagę że to jest ingerencja w jej ciało a nie jego zawsze będą puszczalskie, były- są - i będą ale jest to choroba albo prostytucja można lubieć seks - nikt nie zabrania np miały 4 partnerów , ze swoim chłopakiem robi to codziennie nie wiem dlaczego lubienie seksu wiąże się wg was z dużą ilością facetów

Gość ,fkgfhg
ja w twoim wieku mam 21 na koncie i w dupie kto i co o tym sadzi, moja dupa moja sprawa

Gość wefhiuerhfru
"mam 35 lat i do tej pory 4 partnerów i z każdym z nich łączyło mnie uczucie i związek, " to jako przyklad i do calej reszty spowiadającej się ze swoich poscielowych podbojów, które każdy ma głęboko w dupie. a więc: CZY CZUJESZ SIE KURWA PRZEZ TO LEPSZA???? na co wy liczycie pisząc to? ze zaraz ktoś na kafe pogłaszcze was po główce i powie "aww jaka dobra z ciebie niewydynka. tak trzymaj! " a ty autorko wlasnego rozumu nie masz? naprawde cie obchodzi zdanie innych na ten temat? to twoja cipa, nie moja - rob sobie z nią co chcesz! zyjesz dla siebie a nie dla innych.

Gość ,fkgfhg
i nie jestem ani chora, ani prostytutka, po prostu tak wyszlo...

Gość yordi naserd
obrońcy puszczalskich, jeszcze mi powiedzcie, skoro wielu partnerów jest ok, to sikanie i kupanie na siebie też, a anal jest szczytem przyjemności i każda normalna, wyzwolona, nowoczesna kobieta powinna go uwielbiać

Gość wefhiuerhfru
"ja bym sie brzydziła wsadzania kutasów każdego faceta który tego zechce to jest gorsze od prostytutki ,bo ona na tym zarabia a niejednokrotnie bo ma dziecko i potrzebuje ale wpuszczać w siebie 15 kutacholów to ja bym rzygła" kutas to kutas. co za roznica czy 15 czy 5? ty po swoich 5 nie rzygasz? kurwa ogar. KOBIETY TEŻ LUBIĄ SEKS!!! jak miała 15 to nie znaczy, ze pozwalała każdemu jak leci.. no ludzie :/ miała taka sama ochote na siebie jak i ci partnerzy. nie szanowanie siebie to jest robienie coś wbrew sobie! ale jak jest dorosła, sama ospowiada za siebie i chce się uprawiać ten seks z tym, a potem z tamtym - no to co? jej sprawa, a seks jest dla ludzi.

Gość wefhiuerhfru
"yordi naserd obrońcy puszczalskich, jeszcze mi powiedzcie, skoro wielu partnerów jest ok, to sikanie i kupanie na siebie też, a anal jest szczytem przyjemności i każda normalna, wyzwolona, nowoczesna kobieta powinna go uwielbiać" wypierdalaj stąd prawiczku. przestan zmieniać nicki bo i tak wiadomo, ze te wszystkie posty są twojego autorstwa :D 🖐️

Gość Daszkaaaaaa
to zależny, gdybyś była facetem - optymalna liczba, nikt by sie nie czepił. Niestety jesteś dziewczyna, wiec za taka ilość nazwą się potencjalnym kurwiszonem.

Gość tymon j
dzi...ki się bronią, dają tyłka komu popadnie, takie czasy bez wartości i szacunku, tragedia i syf