Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jooanna 1982

28 lat i ok 15 partnerow to duzo wg Was ?

Polecane posty

Gość wefhiuerhfru
i ja nie bronie "puszczalskich", bo autorka nie jest żadną puszczalską. a tak uściślając to bronie tego, ze kazdy ma prawo do wlasnego zycia seksualnego i inni nie powinii się w to wpierdalać tylko pilnować własnej cipy czy fiuta!

Gość restart2669
moja kobieta miała 3 facetów, ja jestem 4 i mam nadzieję ostatni:) (mamy po 27 lat)porzygałbym się gdybym wiedział że miała 15!!! nie chciałbym z nią być bo miałbym takie odczucie, że jest łatwa i że nie będzie mi wierna

wefhiuerhfru - nie angażuj się tak w dyskusję obrońco kuref bo ci z przejęcia żyłka w głowie pęknie i stracisz wzrok i nie zmuszaj nas do tego że 20 partnerów seksualnych to jest nowoczesność, wspaniałość i dobrze świadczy o kobiecie a jak ma 5 to moher uspokój się człowieku penie ktoś dla jaj prowo napisał a ty sie produkujesz zawzięcie aż mi cie szkoda

Gość wiśniak**
dla normalnych i zdrowych emocjonalnie ludzi seks wiąże się z uczuciem, miłością, fascynacją albo aktorka jest bardzo kochliwa albo jest dupodajką

Gość wefhiuerhfru
po prostu to ja jestem autorką:( myślałam, że jestem ok a wy mi tu takie obelgi, muszę się zastanowić nad tym, czy dobrze robię, nadstawijąc szpary tak częśto

Gość wefhiuerhfru
weronthika po czym wnioskujesz, ze mi zylka w dupie pęka? bo przeklinam??? ja sobie przeklinam od tak. ze sie produkuje. tez sie produkujesz i piszesz niekrótkie posty. ze wiekszosc wypowiedzi tutaj to prowo to doskonale wiem. chyba nawet gdzies wczesniej pozdrowilam tego zjebanego prawika. co nie znaczy, ze problemu nie ma i nie moge sie wypowiedzieć. czasami mam wrażenie, ze tym sie chcecie dowartościować czy jak? -ja mialam 5 ona 15 ona jest dziwką, a ja taką wspaniałą kobietą- bo innego wytlumaczenia nie moge znaleść na to, ze tak kazda jedna od razu sie pucuje z ilosci partnerów. i nie wkladaj mi w usta słów których nie wypowiedziałam. masz już widze w glowie mocno utwierdzony schemat. i wydaje ci się, co zresztą sama napisałaś, iż ja "jestem obrońcą kuref" i "zmuszam wszystkich do tego, ze 20 partnerów to nowoczesnosci, wspaniałość i dobrze świadczy o kobiecie" gdzie ja tak napisałam??no wlasnie nigdzie. wiec przetrzyj oczy :D ja nie bronie "kuref" tylko prawa do własnego zycia seksualnego. i tego zeby sie nikt nikomu nie wpiertalał i nie robił za materac. nie lubie jak ktoś dziewczyny nazywa cnotkami jak i kurwami. uważam, że to jest każdego indywidualna sprawa co robi. i nikomu nic do tego. i tobie też nikt nie dał prawa wyzywać dziewczyn co miały akurat 15. bo to ich sprawa. tak samo ktos i ciebie moze zaczac wyzywac od kurew, bo stwierdzi, ze 5 partnerów to już kurestwo! no i co wtedy?

a dlaczego tobie tak OKROPNIE zależy żebyśmy zmienili zdanie i uznali że dawanie dopy 15 facetom jest cudowne i im więcej tym kobieta jest bardziej na poziomie bo to jej dopa ? mi nie zależy żeby zwalczyć puszczalstwo bo ono zawsze będzie i nie zależy mi żeby nawracać zwolenników puszczalstwa jak ty myślisz że to cudowne - to twoja sprawa , żyj z tym ja tego nie zmienie ale pozwól że nie zmienię swojego zdania i nie będę uważać że dawanie dopy 15 facetom jest super dla mnie to puszczalstwo - pozwolisz mi tak myśleć ? i daje se siana , nie przekonuj za wszelką cenę , twoje posty są okropnie długie

Gość kto chce moze
ci miec, dlatego taka "imponująca " liczba, poprostu jestes nieszanujaca sie kurwa i dziwka

Gość wefhiuerhfru
jak grochem o sciane :D masz juz tak mocno utarty w swojej główce schemat tego, ze jak ktoś tutaj nie wyzywa od kurew to od razu jest ich zwolennikiem :D czy ty w ogole przeczytalas co ja napisałąm? czy ty w ogóle rozumiesz co ja pisze? przestan mi w kółko zarzucać, że ja uważam iż dawanie dopy 15 facetom jest cudowne i im wiecej tym kobieta jest bardziej na poziomie. NO W KTORYM MIEJSCU JA TAK NAPISAŁĄM?????????? czy w ogole swoim umysłem jesteś wstanie pojąć, że ktoś nie "opowiada się po rzadnej stronie" NIGDY NIE NAPISAŁAM, ZE IM WIECEJ TYM LEPIEJ. przestan mi w usta wciskać coś czego nie powiedziałam, bo uznam, ze masz mniej niż 15 lat i nie warto z tobą w ogóle rozmawiać. :D a więc jeszcze raz pomalutku. nikogo nie mam zamiaru nawracać. tylko zastanawiam się po co W OGÓLE wydawać opinie. przecież to jest każdego indywidualna sprawa co robi ze sobą i nikomu nic do tego! dawanie dupy 15 facetom wcale nie jest moim zdaniem CUDOWNE I NOWOCZESNE. po prostu jest i jest to czyjaś osobista sprawa. koniec kropka 1.laska pisze, ze ma 30 lat i jest dziewicą - spoko,jak jej z tym dobrze - to fajnie. TO JEJ SPRAWA. nic mi do tego. 2.laska pisze, ze ma 25 lat i miała 3 partnerów i uprawiala z nimi wszystkimi seks w wielkiej milosci, az im serduszka z dupy wylatywały - spoko. jak jej z tym dobrze to super ekstra, ale generalnie to nie moja sprawa. nic mi do tego 3.laska pisze ze ma 20 lat i 15 facetów. spoko, jak jej z tym dobrze - to super! TO JEJ SPRAWA. NIE MNIE WYDAWAĆ OPINIE NA JEJ TEMAT. nic mi do tego! teraz zakumałaś cokolwiek? czy nadal bedziesz twierdzić, ze "bronie kurestwa" mimo iż ja bronie tego by sie nikomu do sypialni po prostu nie wpierdalać i nie osądzać, bo to jest kazdego indywidualna sprawa.

Gość wefhiuerhfru
żadnej*

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 22 i miałam 9 i nie mam partnera z którym chce być na zawsze jeszcze wie może tak być ,że w wieku 28 lat dojdę do 15 :P w sumie to już bym doszła do dużej liczby gdybym szła na ilość ,ale jeśli facet mnie odpycha to z nim nie pójdę do łożka i koniec

Gość a ja mysle........
ja myślę, ze to norma w dzisiejszych czasach to, ze ktoś jest np. sam to znaczy, że ma żyć w celibacie?

choć uważam ,żę i tak sie nie powstrzymywalam zbytnio od seksu bo 9 w wieku 22 lat to tez nie mało

no to "gratuluję" sukcesu 9 facetów w wieku 22 :D pewnie dojdziesz do 100 do 30 roku życia skoro to dla ciebie duma to nic nie poradzę dla mnie to obrzydliwe , pewnie głodni żonaci też byli - bo o takich najłatwiej

Gość hasabasa
ja mam 28 lat i mialam tylko jednego partnera w lozku tzn nadal mam tego samego. Mam natomiast kolezanke ktora ma 22lata i miala juz 12 w lozku a ilu robila loda to nie mam pojecia ale bylo ich trochu i ona nie uwaza to za sex.Nie raz rozmawiamy tzn to wyglada tak ze ona wszystko mowi co z nimi robi itp a ja slucham bo o swoich sprawach lozkowych nie opowiadam.Musze powiedziec ze to komicznie wyglada. Ona podchodzi bardzo beztrosko do sexu,dla niej to tylko zabawa,potem dzwoni i opowiada jakiego mial penisa:) i mysle ze autorka traktuje to podobnie. Tylko tak sie zastanawiam jak ze zwiazkami u Ciebie?moja kolezanka ma problem bo z kazdym jej nie wychodzi,nudzi sie jej sex i koniec,on odmowi i koniec.Mysle ze takie traktowanie sexu odbija sie na pozniejszym zyciu z jednym partnerem i watpie czy taka osoba bedzie wierna albo bedzie potrafila stworzyc z kims rodzine. Nie wiem,nie osadzam,tylko mowie co mysle bo jak patrze na moja kolezanke to wiem ze zawsze bedzie nieszczesliwa.

Gość do wefhiuerhfru
ale utorka sama nas sie zapytala co o tym sadzimy? wiec poprostu sie wypowiadamy wedle jej zyczenia

różni byli.. żonaci nie ,ale zajęci byli.. nie jest do dla mnie powód do dumy ,ale do wstydu też nie więc się do tego przyznaje

Gość niech autorka
i ta co w wieku 22 lat miala 9 niech przebadaja sie czy hiva nie maja i inych syfilizmów

mając 20 paru facetów z którym był seks sportowy wątpię czy takiej osobie uda sie stworzyć związek stały oparty na miłości, rodzinie, dzieciach ,pięknym mieszkaniu, pracy itp ja w to nie wierzę , taka kobieta pozostanie na zawsze "kurfą"

Gość wefhiuerhfru
no wiem ze pytala. to tez uwazam za totalny bezsens i glupote. ale jak już zapytała to ja odpowiedziałam zgodnie z tym co mysle. ZE TO JEJ SPRAWA I nic mi do tego. jak jej z tym dobrze to ok. takie jest moje zdanie, ze nie nalezy nikomu sie wpierdalać i oceniać dlatego zwróciłam uwage na te co wyzywają autorke od kurew. no to mi od razu zarzucono i co wiecej "wsadzono w usta slowa", ze jakobym była zwolennikiem "puszczalstwa" i uwazala ze "im wiecej tym lepiej, cudowniej i nowoczesniej"

Gość do wefhiuerhfru
ale to jest twoje zdanie i masz do tego prawo tak jak prawo maja inni do oceniania ja w sposob odmienny niz twój. Zapytala i odpowiadamy a to ze uwarzasz inaczej to luz kazdy jest inny i mysli inaczej zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo do wypowiedzenia swojej opini no tym bardziej ze autroka o to prosila, a swoja drogą dla mnie tez zachowuje sie nie moralnie poprostu prawda taka ze kto chce to moze ja miec.

Gość heheheh :D
co za bzdura z tą nieumiejętnością tworzenia związków. dobrze napisałyście. wam się jedynie wydaje. no niestety. tylko wydaje. może nie wypowiadajcie się o czymś o czym nie macie pojęcia :P ale, ok. wiadomo. kazdy jest nieco inny. ja przynajmniej miałam tak, że miałam w mlodosci pierwszego i stalego partnera i wlasnie wtedy zastanawiałam się najbardziej jak to jest z innymi. rzuciłam go (z roznych powodó) wyszalałam się. oj wiele miałam wtedy łóżkowych podbojów i teraz jakoś jestem wstanie najnormalniej stworzyć stały związek, który już trwa przeszło 7 lat. dzięki doświadczeniu wiem czego chce, wiem co lubię, wiem jak mi dobrze i nasz seks jest po prostu cudowny! ale kazdy jest inny. jedni lubią rybki drudzy akwarium. tak samo z seksem. jeden podchodzi do niego bardziej na luzie inni wiążą z nim więcej, ale czy to zaraz powód by tworzyć dwa wyzywające się wzajemnie obozy?

Gość wefhiuerhfru
owszem to jest moje zdanie i chcialam by moje zdanie po prostu bylo dobrze zrozumiane. nie wiem za bardzo o co ci chodzi w ogóle. wyrazilyscie swoje zdanie - ok ja wyrazilam swoje - ok po czym ktoś mi zarzuca, ze jestem zwolennikiem kurestwa. i pisze, że ja sądzę tak i tak - gdzie ja w ogole tego ani nie napisalam, ani tak wlasnie nie sądze, więc staram się jeszcze jasniej przedstawic i uargumentować do ja miałam na mysli. swoje zdanie sobie miejcie - nie bronie wam (aczkolwiek na temat waszego zdania tez mam swoje zdanie) to nie mniej jednak nie bede tolerować wciskania mi kitu, ze ja jestem zwolennikiem kurestwa i uważam, iż im wiecej kobieta miała facetów tym lepiej - bo tak wcale nie napisalam, ani tak nie mysle, a tak mi zarzuca ta zacna osoba heh. juz jasniej nie umiem :)

Gość wefhiuerhfru
no bo ja sie kurwa produkuje na pare postów, ze kto ile mial partnerów to jego prywatna sprawa i nic mi do tego. ze jak nie miala zadnego to fajnie, ze jak miala 30 to tez fajnie jesli sie z tym dobrze czują. to gowno mi do tego. po czym ktoś mi pisze cos takiego "i nie zmuszaj nas do tego że 20 partnerów seksualnych to jest nowoczesność, wspaniałość i dobrze świadczy o kobiecie " "a dlaczego tobie tak OKROPNIE zależy żebyśmy zmienili zdanie i uznali że dawanie dopy 15 facetom jest cudowne i im więcej tym kobieta jest bardziej na poziomie no to kurwa szlag czlowieka trafia :o

Gość do wefhiuerhfru
nie bierz tego tak do siebie to tylko kafe, ludzie sa tu pelni jadu i nienawisci olej to, gdyby nie byli anonimowi to by tak nie skakali;) choc faktem jest to ze jak popierasz takiego typu zachowania to niektorzy mogą łatwó stwierdzic " o kurwa" taka jest polska tacy sa ludzie i tyle wyrazaj to co myslisz a ludzi olej mnie tez tu czesto zjebują za bzdury ale co mnie to obchodzi;)

Gość wefhiuerhfru
szkopuł w tym, że ja ani nie neguje ani nie popieram. hehe mam takie podejscie, ze kazdy sobi robi co chce i nic mi do tego. a przejmować to sie nie przejmuje. po prostu mi sie nudzi i mam wene :D

Gość dziurawe dzinsyd
28 i 15 - próbuje przeliczyć z siebie ja mam 21,5 lat i 2 koncie zaczelam mając 18 to wychodzi co poltora roku jeden . Ty miałas 15 = hmm mysle że mając 28 lat powinnaś mieć za sobą z 8-10 max ale jesli miałaś wiecej Twoja sprawa, pewnie masz branie i jestes atrakcyjna bo paszczurów nikt nie rucha

Gość ja j aj aj aj aj ax
hasabasa ja mam 28 lat i mialam tylko jednego partnera w lozku tzn nadal mam tego samego. Mam natomiast kolezanke ktora ma 22lata i miala juz 12 w lozku a ilu robila loda to nie mam pojecia ale bylo ich trochu i ona nie uwaza to za sex.Nie raz rozmawiamy tzn to wyglada tak ze ona wszystko mowi co z nimi robi itp a ja slucham bo o swoich sprawach lozkowych nie opowiadam.Musze powiedziec ze to komicznie wyglada. Ona podchodzi bardzo beztrosko do sexu,dla niej to tylko zabawa,potem dzwoni i opowiada jakiego mial penisa i mysle ze autorka traktuje to podobnie. Tylko tak sie zastanawiam jak ze zwiazkami u Ciebie?moja kolezanka ma problem bo z kazdym jej nie wychodzi,nudzi sie jej sex i koniec,on odmowi i koniec.Mysle ze takie traktowanie sexu odbija sie na pozniejszym zyciu z jednym partnerem i watpie czy taka osoba bedzie wierna albo bedzie potrafila stworzyc z kims rodzine. Nie wiem,nie osadzam,tylko mowie co mysle bo jak patrze na moja kolezanke to wiem ze zawsze bedzie nieszczesliwa. -- widzisz ty mało ruchałaś się w życiu i nie jesteś zbyt bystra :) "trochu" :o nie raz ? bo jak patrze na moja kolezanke to wiem ze zawsze bedzie nieszczesliwa. jasne bo ty taka wróżka :O 28 latka i taka niedorozwinięta ...pewnie mało partnerów , seks rozwija :)

Gość Palihuana
W zasadzie niech każdy rąbie sie jak chce :) Trzeba jednak pamiętać, że poprzez seks wymienia się ze sobą wszystkie choroby, bakterie, pasożyty.... no to łapiąc coś od każdego i przekazując każdemu następnemu.... oto jest powód, by brzydzić się seksem z puszczalską, również i facetem , o takich zasadach.

Gość taaaaaawewer
ale czy jedno macie na uwadze? jaki facet czy babka wam sie z reka na sercu przyzna do ilosci tych partnerów? :D