Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to wiedziec i juz

Facet nagle przestaje sie odzywac, czy poznal inna

Polecane posty

To nie jest normalne, zawsze jest jakis powod. Miedzy nami sie popsulo troche to fakt, ale to on zaczal byc oschly, mniejsze zainteresowanie, mniej czulosci itd. Az wkoncu wykorzystal pierwszy leszpy pretekst, kiedy chcialam z nim porozmawiac, i powiedziealam ze ostatnio malo czasu ze soba spedzamy i sie oddalamy od siebie. Na co odpowiedzial to poszukaj sobie kogos innego jak ci nie pasuje. I koniec, przestal sie odzywac, zero odpowiedz na telefony, smsy nic kompletnie nic. W zyciu nie sadzilam ze tak moze sie zachowac. Ale powiedzcie czy faceci tak postepuja kiedy poznaja kogos nowego? Bo ja mialam takie podejrzenia oczywiscie trzymalam to dla siebie, ale widzialam po jego zachowaniu ze mogl kogos poznac. Przeciez moglby chociaz odpisac na smsa

Gość straszny z niego dupek
wygląda, że ma Ciebie całkowicie w dupie :(. możliwe, że kogoś poznał..

Gość kartuzow
czesto bywa tak, ze facet gra na 2 fronty i w zyciu by nie powiedzial tego, co twoj ... poniewaz woli utrzymac status quo. widac twojemu przestalo zalezec na tym status quo i ma gdzies czy jestes czy cie nie ma. a chyba lepiej, zebys ulotnila sie

Tak postępuje człowiek nieodpowiedzialny i niedojrzały. Wykorzystał to ,że powiedziałaś o tym ,że mało czasu spędzacie razem. Jeśli nie chce być z Tobą , to powinien mieć odwagę to powiedzieć, Zachowuje się jak dziecko. Bardzo nieładnie z jego strony, to brak kultury osobistej.

Gość marianna2
poznał kogoś. wiem z autopsji...

Wiem że to brak kultury osobistej, ale to ja cierpie, nie wiem co moge teraz zrobic

Tez tak czuje ze poznał, pewnie bedzie tak ze jak cos tam nie wypali to sie odezwie

Gość marianna2
sluchaj to samo przezywam i to nie po raz pierwszy. skresl go! nawet jak sie odezwie to nie licz na jakas zmiane jego osoby ze bedzie zalowal czy cos w tym stylu. nie, to sie juz nigdy nuie zmieni. nie niszcz sobie zycia, przebolej swoje i za jakis czas poszukaj kogos uczciwego. wiem co czujesz... wiec sluze wsparciem.

Narazie to jestem w szoku ze mogl tak postapic. Poza tym mam jakies jego rzeczy, ubrania, drobne prezenty, co mam z tym zrobic? Mam ochote mu to odeslac

Gość marianna2
wiesz co? ja radze ci psychologa pogada przepisze leki... doradzi. bedzie ci troche latwiej. ja jestem zwolenniczka zemsty. poczekaj, moze nadazy sie okazja ;) na razie udawaj ze nic sie nie dzieje ale nie pisz!!!! a jak napisze nie odpisuj. zajmij sie czyms zeby nie myslec. przede wszystkim panuj nad soba... ja tez do tej pory nie moge uwiezyc ze moj ex mogl tak postapic a wiez mi wiele nas laczylo bylo cudownie... jednak to go nie powstrzymalo przed zdrada, bogu dziekuje ze dane bylo mi zobaczyc to na wlasne oczy bo dalej bym sama siebie oszukiwala a co nagorsze krzywdzila.

Gość marianna2
chcesz moge podac co moje gg to pogadamy na priv

Gość kurosava
wyrzuc te jego od niego rzeczy, po co Ci to?

Gość marianna2
ja bym jedna wartosciowa rzecz zatrzymala-na pamiatke. ale na dlugi czas bym ja tak schowała zeby reka nie kusiła

Gość lawli
wcale nie musi chodzic o inna panne.. moze ale nie musi. mnie facet zostawil ponad rok temu i do dzis jest sam, jego rodzina nawet mysli ze juz tak zostanie.. po prostu nie chcial mnie, a widocznie gdzies tam po drodze nie spotkal kogos innego, w kim by sie zakochal. i tez nie mial odwagi mi tego powiedziec, ale w koncu powiedzial. zanim jednak to zrobil to przezylam jedne z najgorszych 3 dni pelnych tesknoty i niepewnosci, bo prawie w ogole sie nie odzywal, jak juz to bardzo sucho. a ja zamiast juz go olac, to jeszcze bardziej mu okazywalam swoje uczucie, przywiazanie itp:/ kochana przygotowuj sie na rozstanie, niestety

Gość marianna2
a ja mysle ze stety, po co zyc z klamca?

Marianno dziekuje Ci, gg musze dopiero zainstalowac bo nie mam na komputerze z ktorego pisze. Pewnie jak sie nadarzy okazja to uslyszy ode mnie co nieco

Gość marianna2
moge podac ci email :)

Podaj :)

Gość mgr. Halina Lejzi-Arbajt
Juz rucha inną zapewne . . .

Gość marianna2
hothot3@onet.eu :)

Gość localocaloca
dokładnie tak jak zostało napisane powyżej -olej sprawę, jeśli tak się zachował to już mu nie zależy. jedynym co może mu jakoś dokopać to totalna zlewka z twojej strony. jeśli się odezwie z pretensjami, napisz ze posłuchałaś jego rady. koniec tematu. trzymaj się :) mnie Ex mordował bardzo długo.. i trzymał na emocjonalnej smyczy... zniszczył mnie, gdyby to uciął konkretnie nie męczyłabym się tak jak się męczyłam... ale co było a nie jest nie pisze się w rejestr- już się podniosłam, choć było ciężko. :) przerwij to. niech to będzie twoja decyzja, po prostu powiedz że posłuchałąś jego 'dobrej rady'. i więcej się nie odzywaj .. :S

poslalam maila wiec masz tez mojego :)

Marianna ale ten mail jest niepoprawny bo mi zwrot przyszedl. Moze pogadajmy tutaj. Jeszcze najgorsze ze dzis wolne nie ma co robic, i czlowiek siedzi i mysli :/

Gość marianna2
aish.magda@onet.eu działa?

witaj w klubie tak sama zachowal sie moj facet po 5latach!!!i po jakims czasie dowiedzialam sie mial kogos ....facei to takie dupki,teraz bedzie ci bardzoooo ciezko ja jeszcze z dolka nie wyszlam(minol dopiero miesiac)ale wiesz cco dosy czasu na niego zmarnowalam teraz czas zadbac o siebie i tobie radz tosamo powodzenia:)

Marianna wyslalam i na ten