Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fig28

pomóż dzieciakom ze wsi:)

Polecane posty

Gość fig28

jeśli mogę prosić o wsparcie tej inicjatywy z góry dziękuję głosując poprzez ten LINK,CODZIENNIE nA gminę LUBIEWO ,wieś BYSŁAW wpierasz akcję100placów zabaw na 100 lat Nivea.Pomóż dzieciakom z mojej gminy,zainwestujmy w przyszłość.pozdrawiam i bardzo dziękuję za pomoc:) www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/373?inv=figlarna24 Lokalizacja nowego placu zabaw obejmie część terenu na plaży w Bysławiu, gm. Lubiewo. Wieś zamieszkuje 1637 osób, w tym 347 dzieci do lat 15-stu. W Bysławiu, mimo tak dużej ilości dzieci, nie ma dużego i nowoczesnego placu zabaw. Istniejący plac zlokalizowany na plaży nad jeziorem bysławskim jest nieatrakcyjny, zniszczony i przede wszystkim niebezpieczny. Realizacja tego przedsięwzięcia jest podyktowana potrzebą stworzenia we wsi miejsca zabawy dla dzieci spełniającego wszelkie wymogi bezpieczeństwa. Z powodu ograniczonych środków finansowych Gmina Lubiewo nie może samodzielnie zrealizować tego typu inicjatywy. Zabawa stanowi jeden z integralnych elementów składających się na dzieciństwo i ulubioną formę spędzania czasu. Plac zabaw stworzony specjalnie dla dzieci oraz dostosowany do oczekiwań i potrzeb maluchów w różnym wieku, służy rozwojowi zarówno fizycznemu, jak i psychicznemu dziecka. Jest to idealne miejsce dla aktywności ruchowej na świeżym powietrzu. Nowy plac zabaw będzie również estetycznym dopełnieniem obecnie realizowanego projektu polegającego na zagospodarowaniu turystycznym plaży w Bysławiu. Plac zabaw to przede wszystkim bezpieczna zabawa, a bezpieczeństwo i uśmiech wszystkich dzieci jest priorytetem naszej gminy. Prosimy wszystkich mieszkańców gminy jak również osoby zainteresowane do głosowania na budowę nowego placu zabaw na plaży w Bysławiu.

Gość Pisto
a ni chuja!! W życiu!!

Gość nareszcie lato
Jestem za :)

Gość fig28
narescie dzięki

Gość nareszcie lato
Zagłosowałam ,nie ma za co :)

Gość fig28
NARESZCIE jak mogę prosić to w wolnej chwili zagłosuj codziennie. Żależy mi , bo nasze dzieciaki nic nie mają , zostaję im się tylko powłóczyć , a gmina nie da kasy , bo są inne potrzeby bieżące. To minuta czasu dziennie a tak cenna. Na plaże w Bysławiu jeżdżą nawet ludzie/dzieciaki z innych miejscowości , więc i potrzeba większa.

Gość Pisto
jebane wsiury...nieroby..