Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość tej patologii

znów u sąsiadów awantura

Polecane posty

U moich sąsiadów za ścianą znów awantura, czy jak walą mi w ścianę i słyszę krzyki i przekleństwa, to mogę wezwać policję? Bo zakłócają mi spokój w mieszkaniu, a muszę pracować. Tylko trochę się boję, bo oni na pewno będą wiedzieć, że toja wezwałam, a ich syn jest niezrównoważony i boję się, że się zemści.

Gość pozdrawiam ..
daj spokoj to prawdziwa polska katolicka rodzina swietuje.

Gość madrakamilka
Skoro wiesz ze beda wiedzieli ze to Ty wezwalas i sie boisz to nie wzywaj. Przeczekaj, moze rozwaz wyprowadzke?

No właśnie święto, może pójdę do nich i zaproponuję, żeby na procesję poszli. Będę miała godzinę spokoju.

Ja się dopiero wprowadziłam :D Na pierwszy rzut oka, normalni ludzie, dopiero po czasie się okazuje, że synek jest chyba psychiczny,a na pewno agresywny - to on wrzeszczy na rodziców, podejrzewam też, że rzuca jakimiś przedmiotami (słyszę), tupie, wali w ściany :o Nigdy nie widziałam, żeby szedł z kolegami np. na boisko, tylko z plecakiem do lub ze szkoły, zawsze z mamusią albo tatusiem za rączkę. Ma jakieś 10 lat na oko, już się boję co będzie jak dorośnie :o W dodatku mieszkają w 3 osoby w jednym pokoju :o

Gość hahaha dobre dobre
Chyba przyszedł tatuś. Zaczyna się druga runda :o