Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 67757u

czy spedzanie urlopu na Majorce to luksus??

Polecane posty

Gość 67757u

mam oczywiście na mysli polskie realia?czy to symbol wyzszego niz srednio w kraju poziomu zycia?

Gość cew we
nie :) Majorka nie jest az taka droga ;) naprawde... wg mnie fajnie brzmi... Majorka, Ibiza, 'Kanary' itp... sprawdz ceny... ;)

Gość cew we
juz bardziej luksus to - Mauritius, Seszele, Malediwy, Indie czy inne bardziej odległe ;)

Gość ....Maćka....
moja kuzynka tam mieszka i uwierz mi to nie jest żaden luksus

Gość nareszcie lato
Nie to pokazanie wszystkim na co mnie stać ,nawet jak nie stać :) Jest się czym pochwalić w pracy ,no bo czym innym ????

Gość Indieto luksus? Przecież to
jeden z tańszych krajów. Polscy emeryci wyjeżdżają tam, żeby poprawić sobie standard życia :)

Gość dżoANA_96
nie, Tajlandia, Malediwy hm to jest cos:)!

osobiście uważam że luksus to spedzić dwa tygodnie w "Holland House Residence , Gdańsk" za 625 zł za dobe od osoby :)

Gość cew we
:D:D:D ale to naprawde są wakacje średnie :) wcale nmie drogie :D:D tylko nazwa fajnie brzmi MAJORKA

Gość cew we
sprawdz, spokjnie za 1200 zł możesz jechac :)

17500 za dwutygodniowy pobyt dla dwóch osób - to jest luksus a nie majorka za 1500 w first minute

Gość cew we
Dubaj tez mozesz miec za 1500 zł ;) ale was kręca te 'egzotyczne' nazwy :D:D:D:D:D:D

Jak brzmialo to przysłowie? Gdy nie stac na Krynice jade za granice? :classic_cool:

Gość w naszym kraju niestety tak
bo co drugiego polaka niestac nawet na zakopane:O W Niemczech na majorke najwiekszy motłoch jezdzi

Gość cew we
Zakakopane jest dla was drogie?:O:O

Zalezy czy chcesz spedzać urlop w 5* czy u Staska na kwaterze

Gość cew we
100% wole na prywatnych kwaterach, 70 zł za os. u 'staśka' to nie jest tak duzo, wole góralski klimat niz sanatoryjny ;)

na Staśka to i mnie stac i tez wolę :) Chodzilo mi o to że niektórzy tak się podniecaja faktem że byli gdzies tam za granicą w 5 czy 4 * Jak sa takie kozaki to niech pojada do pieciogwiazdkowca w Polsce - wtedy faktycznie beda mieli sie czym pochwalić

Gość Navya
zależy w jakis hotelu itd ,ale generalnie nie jest to już w tych czasach luksus. luksus to np wakacje na Bali , Dominikanie, Karaibach , Indiach ,Tajlandii , Japonii itd

Gość Navya
Vamos - na Majorce hotel 5 * to akurat jest coś . w Egipcie ,Tunezji sa powszechne takie hotele ,ale nie na Majorce bo ona jest dość droga

Gość Navya
Ibiza też jest droga . nawet leżaki na plazy są drogie ,a co dopiero inne rzeczy

Gość cew we
Ibiza droga?:) hhmmm, wiesz można pojechac za 1200 zł all, ni ewiem czy to drogo ;) Tak samo Egipt jest drogi, sa horele za 3500 zł za 7 dni :) ale są za 1200 :) i to DOBRE.

Gość cew we
widziałas hotele na Majorce?:O zdecydowanie wole hotele w stylu egipskim, naweet tunezyjskim

Gość Navya
widziałam. są droższe jak jak w Egipcie czy Tunezji bo na Majorce jest standard bardziej europejski dlatego też hotele są skromniejsze

Gość cew we
skromniejsze, mniej ciekawe,słaba infrastruktura, słaba obsługa, nudne, typowe bloki hotelowe :) małe, ........

Gość Navya
cew we - za 1200? to jakaś marna oferta bo ja byłam za 2300 od osoby na tydzien na ibizie wszystko tam było drogie , więc dobrze ,że miałam napoje w cenie leżak na plazy np - 10 E

Gość Navya
cew we - hotele w pl w cenie tych egipskich tez są od nich mniej okazałe inne standardy , w europie za taki hotel jak w egipcie jakiś 5 * wiecie ile kasy trzeba by było wydać?

Gość cew we
Za 1200 możesz spokojnie spedzic dwa tygodnie z panem parkingowym w jego budce. Z kibla troche wali ale poza tym jest bosko :)