Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 67757u

czy spedzanie urlopu na Majorce to luksus??

Polecane posty

Gość cew we
prymitywny podszyw :)

Gość Navya
ale jedno zauważyłam- w egipskich hotelach nawet tych 5 * czysto nie jest. wszytsko w marmurach ,elegancko ,wielki hall , windy szklane z jakimiś bajerami ,fontannami ,a brud nawet w hiltonie w egipcie czysto nie było do konca

Gość urrrrrrrrrszuula
ponieważ coraz bardziej boję się latać samolotami pomyślałam,że w tym roku autem zwiedzimy wschód Polski,zaczęłam przeglądać oferty,ceny hoteli-i co?-drożej niż na majorce :-) i teraz się zastanawiam co robić,bo tam przynajmniej pogoda pewna.... majorka to żaden luksus,ale tylko dla tych,których w ogóle stać na wyjazdy wakacyjne,dla takich,którzy ledwie wiążą koniec z koncem to pewnie tak :(

Gość cew we
Ja ostatnio popłynęłam sobie jechtem na węgry :)

Gość Navya
to prawda. w Pl drożej jest jak w niejednym miejscu za granicą bo Polska to niestety biedny ,ale i drogi kraj więc ja wolę sobie wyjechać za granicę bo jest cieplej, lepsze warunki i czesto taniej ,albo po tej samej cenie

Gość Navya
tzn Polsce tez lubie i planuje pozwiedzać np miasta w których nie byłam ale jakoś bardziej wolę urlop nad morzem we włoszech , grecji , egipcie niż nad bałtykiem w wynajetym pokoiku za te same peniądze

ja sobie obiecałem że w tym roku bedzie Bałtyk. od 10 lat nie byłem nad naszym morzem wiec chce sobie zrobić podróż sentymentalna do czasów kiedy sie mialo naście lat

Pewnie pogoda bedzie chujowa i wydam mnóstwo kasy na kluby i bary ale trudno sie mówi

Gość Navya
no to chyba ,że tak sobie zaplanowałeś specjalnie.. Polske też warto zwiedzać ,ale ona nie ma takiego klimatu jak np włochy.. porównajcie sobie włoskie miasteczka do polskich np

Gość Navya
ja jeszcze nie wiem gdzie w tym roku wyjadę.. myslę nad turcją ,albo włochami

Opalać się średnino lubie więc nastawiłem sie na zwiedzanie czy może raczej odkrywanie starych miejsc na nowo