Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

warszawa studia

Polecane posty

witam czy ktos wybiera sie w tym roku do wawy na studia? ja na zaoczne niestety ale nie moge sie juz doczekac w tamtym roku zaczelam w poznaniu ale to byl niewypal a wybralam warszawe bo nowe miasto, a dwa ze wiecej zarobie, niewiele wiecej wydajac mam tylko problem ze znalezieniem pokoju bo jako zaoczniakowi, nie przysluguje mi akademik :(

Gość koralowa.
w wawie nietrudno o pokój przecież. na jakie studia?

na gumtree jest duuużo ogłoszeń na allegro Ja również myślę o studiach w Warszawie, chociaż dotąd nie chciałam isć na studia...tylko tak jakby - sytuacja zmusza. Pracodawcy wymagają statusu.. papierka.. I chyba nie mam wyjścia...

tak tak ja wiem, szukam tez na wspollokator.pl, szybkowynajem.pl wiec wiem ze tych stronek jest :) ale ja mam ten problem ze wyjechalam zagranice w maju, chcialam tu dorobic zeby ma studia wiecej miec a pracy nigdzie nie ma! siedze od 18maja na dupie, dzisiaj 23czerwca i ani jednego dnia w pracy nie bylam juz bym mogla isc kartony przekladac zeby chociaz cos miec jakies pieniadze ale nie ma nic! dlatego zdecydowalam ze poczekam do poniedzialku, bilet kupie i wracam w poslce szybciej prace znajde, nawet za 1300zl ale bede miec kase na biezaco a nie teraz na minusie ciagle :( studia pedagogiczne bo chcialabym byc nauczycielka wiem wiem kazdy mi odradza, ale ja chce uczyc w skzole badz przedszkolu

a no wlasnie i co mialam napisac o tym ze zagranice wyjechalam bo zapomnialam ;) chodzi o to ze nie ma mnie na miejscu, nie mam nikogo znajomego w wawie, kto moglby nawet isc zobaczyc jak ten pokoj wyglada szukam rowniez osoby ktora juz ma jakis pokoj wynajety i szuka wspollokatora, bo to zawsze taniej wyjdzie i jakis fajych ludzi mozna pozac dodatkowo :) ale wlasnie nie ma mnie na miejscu,c zasem mieszkancy urzadzaja casting wiec to tez jest problem :( u mnie to by wygladalo tak ze od razu z lotniska bym musiala jechac juz do tego mieszkania i wlasnie tego sie boje ze nie wiem na kogo trafie

Gość fc5bacerecloa
moja koleżanka będzie na początku lipca szukać mieszkania, a jakie dzielnice Cię interesują ? i jakie preferujesz mieszkanie tzn. np. 4 pokojowe z duża liczbą osob , mieszane towarzystwo, same laski, pary ?

wiesz co mi obojetne, nie powiem nawet jaka dzielnica bo ja szukam czegokolwiek ale zeby jakis dobry dojazd byl, jakis autobus czy tramwaj blisko a nie 20minut pieszo ;) nie powiem jaka dzielnica bo wiele zalezy gdzie bede pracowac szukam prayc jako niania bo studia pedagogiczne to zalezy gdzie rodzice malucha beda mieszkac wiec na poczatek obojetnie gdzie, wspollokatorka dobrze jakby to byla dziewczyna mloda a nie 50letnia babka :P a reszta ekipy to obojetnie, moga byc sami faceci, moga byc same dziewczyny, pary czy nie pary :)