Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję_się_marnie

DO JUTRA CHŁOPAK MA ZADECYDOWAĆ CZY BĘDZIE ZE MNĄ CZY WRÓCI DO BYŁEJ.

Polecane posty

Gość czuję_się_marnie

DO JUTRA CHŁOPAK MA ZADECYDOWAĆ CZY BĘDZIE ZE MNĄ CZY WRÓCI DO BYŁEJ. I wiecie co? czuję się przegrana..... a tyle mi obiecywał, tyle słodkich słów....wystarczyła chwila jego przygnębienia - jego była napisała i taki cyrk... jestem przekonana że on wróci do niej? ALE JA SIĘ PYTAM CZY W OGÓLE ON POMYŚLAŁ JAK JA SIĘ TERAZ CZUJĘ?!

Gość czuję_się_marnie
NIC NIE JEM, BO PO PROSTU NIE JESTEM W STANIE....a łzy same mi płyną z oczu, nie mogę się powstrzymać.

Gość aha i achhhhh
chwila, moment: on ma do jutra zdecydowac, ale czyja była decyzja, że on ma zdecydować??? Twoja czy jego? Jak twoja, ok, czekaj na tę decyzje, ale jak jego, czyli jak on ci powiedział, ze zdecyduje do jutra, to nie czekaj na jego decyzje tylko pogoń dupka.

Gość czuję_się_marnie
narobił mi tyle nadziei, kupował mi kwiaty, nie mógł się doczekać kolejnego spotkania, przytulanie, całowanie....wszystko ok... i jego gorszy dzień i co? jestem załamana.

Gość aha i achhhhh
nie posłuchasz mnie zapewne, ale powinnas go wywalic z życia sama. Nie czekac aż on sie laskawie zdecyduje. Cholera jasna, laska, troche szacunku dla siebie ;o

Gość proekozielona
macie po 15 lat prawda? Jak ty dziewczyno juz tak mlodego wieku mozesz dawac tak soba poniewierac, no chyba ze ty odbilas go tamtej dziewczynie i on chce wrocic i ja przepraszac.

Gość blenniat
to znaczy, ze jeszcze ją kocha, że jeszcze się z niej nie wyleczył!!! sama zakończ ten pseudozwiązek, bo to nie ma sensu!!1 jeżeli w ogóle się nad tym zastanawia to świadczy o czymś. gdyby był pewny w 100% Ciebie nie myślałby o niej. nie pozwoliłabym mojemu facetowi na to, takie pomiatanie mną. nie chciałabym mieć z nim nic wspólnego.

Gość Navya
I dajesz mu taki wybór? jak sie w ogóle zastanawia to niech spada do bylej

Gość czuję_się_marnie
nie jesteśmy dziećmi...ja mam 22 lata on 28. myślałam sobie, żeby do niego napisać, że nie będę stała im na przeszkodzie ale JA SIĘ W NIM ZAKOCHAŁAM i nie mam siły tak napisać.....nie mogę sobie znaleźć miejsca, czuję się okropnie, tak jakby on się mną zabawił, pocieszył...

Gość Navya
bo to troche załosne nie uważasz ? żebyś czekała aż on podejmie decyzje ,a on się zastanawia czy do niej nie wrócic

Gość czuję_się_marnie
wiecie co, macie rację, za moment napiszę do niego i zobaczymy jego reakcję o ile w ogóle coś raczy napisać.

Gość widocznie mu na Tobie nie zale
ży wiec odpusc go sobie bo po co byc z kims takim

Gość proekozielona
a swoja droga ,ja mam 30 spotykalam sie kiedys z 28 latkiem i z 25 latkiem, zawsze marudzili ze te mlode w ich wieku lub mlodsze leca na kase, cos w tym jest. dziewczyno szanuj sie bo juz cie nie szanuje, co za chooj, nie masz dumy? honoru? ale nasze gadanie i tak ci nie pomoze, masz syndrom ofiary i masochistki emocjonalnej

Gość takmalami
skoro on takie akcje wyprawia teraz to przygotuj sie ze przynajmniej 3 razy w roku bedziesz przez cos takiego przechodzic, bo przeciez moze sie znow w kims zakochac daj sobie spokoj nie czekaj na jego litosc, bo nie bedzie cie na pewno szanowal olej drania

Gość czuję_się_marnie
macie rację....skoro raz tak zrobił, to takich wahań będzie miał więcej. wysłałam smsa - tak smsa! dlaczego miałabym dzwonić skoro on mnie nic lepiej nie potraktował.

i tak zrobisz co uznasz za słuszne, ale wiem że racjonalne podejście do tej kwestii jest niemożliwe... sama takie coś przezyłam. jedynym najlepszym wyjściem jest olanie go. jeśli wogóle się zastanawia- tzn że nie jest wart twoich nerwów i miłości. taka prawda. powinnaś liczyć się z tym że wróci do tamtej- a jak znowu się im posypie- to odezwie się do ciebie i będzie przepraszał. nie powinien dostać kolejnej szansy. ale i tak pewnie zrobisz coś zupełnie innego :( wiem jakie to trudne. POWINNAŚ GO USUNĄĆ ZE SWOJEGO ZYCIA. ..ale i tak zrobisz to co powie ci serce... a to będzie błędne. niestety. on już jest skreślony. powinien być. a ty powinnaś się odwrócić z dumnie podniesioną głową i powiedzieć 'whatever' ... . tak powinno być. :( współczuję. i wiem że tak tego nie rozwiążesz, ale im dłżej pozwolisz się bawić swoimi emocjami -tym bardziej będzie bolało i tym ciężej będzie się podnieść... . :( trzymaj się.. .

Gość czuję_się_marnie
tylko po co te kwiaty, miłe słówka i nie wiadomo co....skoro nadal czuł coś do niej a sam przed sobą udawał, że tak nie jest. okropne to wszystko.

Gość takmalami
Szanuj sie, masz swoj honor. On cie nie kocha.... Do jutra ma zdecydowac czy bedzie z toba czy z byla? no prosze cie... on sie bawi i toba i nia. Daj sobie spokoj z nim

Gość czuję_się_marnie
ciężko mi było napisać tego smsa ale on pewnie się cieszy, że klamka sama zapadła i nie musi się wysilać. pewnie nawet się nie odezwie.

Gość ty326z4
po cholere ci on ? przeciez cie nie kocha !!!

Gość czuję_się_marnie
jest mi smutno....chyba każdemu było smutno, gdyby został tak potraktowany....najpierw miłe słówka, kwiaty itd. a później taki cyrk. i dziwi mnie, że on ma tyle lat a tak się zachowuje. a już planował gdzie na wakacje wyjedziemy!

Gość czuję_się_marnie
wiem, że on będzie tego żałował, bo ta jego była go zdradzała i on o tym wie, z tego powodu niby już nie chciał z nią być ale jak widać - słowo DOROSŁEGO faceta guzik warte.

Gość czuję_się_marnie
nawet nie raczył odpowiedzieć.....teraz właśnie widzę ile dla niego byłam warta.

Gość proekozielona
a co mu napisalas?

Kobieto nie mozesz zrzucać wszystkiego na zakochanie!!! bo wtedy tez sie jednak myśli!! byłam w podobnej sytuacji i faceta wywaliłam sama, co to za człowiek co bawi sie ludzkimi uczuciami i z dwóch kobiet robi przetarg, która lepsza...nie czujesz ze sama sie poniżasz?? bo poniżasz sie najbardziej jak mozesz, żebrzesz o kawałek jego, o miłość. On sam dał Ci do zrozumienia ze nie jesteś dla niego najważniejsza. teraz czujesz ból, bezsilność,ale za jakiś czas jak Cie zostawi będziesz czuła do siebie nie smak, brak godności. A jeśli wybierze Ciebie, bo w danym dniu tamta mu jednak nie odpowiadała...wierz mi ze bedzie to tylko kwestią czasu kiedy odwali Ci to po raz drugi. Takie typy sie nie zmieniają.

Gość czuję_się_marnie
a wiecie co mnie jeszcze dobija? gdy byłam tak zakochana, to już oczywiście pochwaliłam się rodzinie, że mam chłopaka, pokazałam jego zdjęcia itd. i teraz znów będą pytania czemu się nie spotykamy.. a co? a dlaczego? a powiedz? to już 3 związek, który się nie udał...uznają mnie za idiotkę.

Gość czuję_się_marnie
wiem, że się poniżam i dlatego zebrałam siły i mu napisałam, że nie dam się tak traktować i już nie musi podejmować wyboru.

Gość czuję_się_marnie
powiem Wam szczerze, że jeszcze to do mnie nie dociera...pare dni temu było wszystko cudownie a teraz co? i to dorosły facet, nie jakiś 16 letni dupek! wybrał zdradę - bo tak będzie miał, może nie na początku ale po jakimś czasie ona znów wróci do swoich nawyków.

dobrze. dzielna dziewczyna. tylko teraz nie daj mu się złamać TWOJEJ DECYZJI. bo była twoja. to ty to zakończyłaś. nie on. gratulacje. :)