Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję_się_marnie

DO JUTRA CHŁOPAK MA ZADECYDOWAĆ CZY BĘDZIE ZE MNĄ CZY WRÓCI DO BYŁEJ.

Polecane posty

Gość proekozielona
bardzo dobrze napisalas, dojrzale i jak kobieta ktora wie czego chce juz nie musisz podejmowac wyboru, pieknie tylko blagam nie wdawaj sie z nim w dyskusje i zamilcz na jakis czas pamietaj milczenie jest najlepszym sposobem w takiej sytuacji

Gość takmalami
juz nic do niego nie pisz... nawet jak nie odpisze, nie ponizaj sie zostaw tak jak jest, bardzo dobrze zrobilas! Trzymam za Ciebie kciuki autorko, a rodzina sie nie przejmuj, lepiej byc samej i szukac drugiej polowki niz byc z kims kto cie nie szanuje!

nic mu juz kochana więcej nie pisz!! zamilcz na wieki. im więcej będziesz pisac tym bardziej bedziesz utwierdzać go w przekonaniu ze ma furtke do Ciebie bo myślisz o nim. Na faceta działa olew. totalny olew.

Gość siostra , która sie przejmuje
daj sobie z nim spokój.stać cie na normalnego faceta

Gość proekozielona
wlasnie, dziewczyny, na facetow naprawda dziala olew totalny, sama wiem ze im bardziej olewam faceta to tym intensywniej chce sie kontaktowac\ jesli jest na odwrot, jestem wylewna, facet sie dustansuje niby faceci nie lubia wrednych i zakladaja tu pelne nienawisci topiki a jednak regula potwierdza ze najbardzie lubia nie te ktore wzdychaja, tylko te ktore maja w dupie faceta kazda z nas polecila autorce milczenie, faceci to jednak psy lubiace suki

Gość czuję_się_marnie
nie będę mu nic więcej pisała, bo sobie pomyśli że w ten sposób błagam go o zainteresowanie. gdyby miał trochę mózgu to sam by wiedział, że potraktował mnie jak zabawkę - tak się właśnie czuję...czuję się podle, że dałam się tak podejść. jest mi tak smutno i sama do siebie mam wielką złość.

Gość mysszzaa
daj sobie z nim spokój. skąd wiesz że ona go zdradzała? może sobie to wymyślił.... nie zrzucaj winy na byłą.. ona pewnie też cierpiała jak odszedł do Ciebie. Was obie krzywdzi... facet :/

Gość mysszzaa
i dobrze że tylko na kwiatach się skończyło a nie w łóżku... :)

Gość czuję_się_marnie
a już myślałam, że poznałam kogoś wartościowego.

Gość czuję_się_marnie
odpisał, że nie wie co czuje i nie wie co zrobić.

Gość proekozielona
i co masz go jeszcze po glowce poglaskac? biednego zagubionego chlopczyka? jezu nie odpisuj

Gość czuję_się_marnie
niby nie wie co zrobić a tak naprawdę wie, tylko pewnie nie ma odwagi, żeby wprost mi to powiedzieć.

Gość takmalami
juz nic nie pisz olej koniec tego napisalas, zakonczylas, nie ciagnij tej rozmowy

Gość czuję_się_marnie
Michał. a jak Twój były ma na imię?

mój eks tez tak mówił:) wiecie co oni mają wszyscy identycznie...jak sie zakeci inna dupcia to oni zaraz nie wiedzą co czuje. Niestety , ale powiedziałąbym mu na koncu tak: niestety wybrałes i musisz ponieśc konsekwencje swoich czynów i decyzji.

Gość czuję_się_marnie
że oni nie mają wstydu, nie czują, że kogoś krzywdzą...

Gość wwwwwwwwwww
wspolczuje Mialam kiedys tak, ze taki jeden byl ze mna dlugo po tym nagle przestal sie odzywac pisalam, dzwonilam nic do tej pory a pare mc minel;o nie wiem co to mialo byc :(

Gość czuję_się_marnie
"stare konie" a zachowanie kuźwa gorsze niż dziecka....i powiedzcie mi skąd to się bierze?

Gość amandaaa768889
przykra sytuacja :( ale dobrze zrobiłaś, naprawdę gratuluję odwagi... dawaj znać co i jak autorko...

bo juz prawie zawalu dostalam...historia identyczna tylko ja jestm ta byla;/i go nie zdradzalam ale widac kazdy facet to taki sam dupek

Gość czuję_się_marnie
teraz widzicie ile jest podobnych historii. Czasami myślę, że najlepiej gdybym była sama ale tak się nie da, każdy potrzebuje drugiej osoby.

Autorko, w każdym związku zdażają się lepsze i gorsze chwile, czasami codzienność, obowiązki i zmartwienia sprawiają, że mamy wszystkiego dość, ukochana osoba nas drażni, mamy ochotę wykrzyczeć wszystkim żeby dali nam spokój i sobie poszli. Tak samo zdarzają się chwile zwątpienia, niepewności.. I to jest normalne. Ale powiem Ci jedno. Jeżeli taka niepewność ma miejsce w styuacji kiedy facet(/kobieta) zastanawia się czy wrócić do "eksa" czy zostac w obecnym związku, to na 90-pare % nic z tego nie będzie.. Bo nie kocha ani obecnej partnerki, ani byłej, a zaczyna kalkulować gdzie będzie lepiej.. czysty egoizm,no i niestety niedojrzałość. Takie sprawy też trzeba umieć załatwiać - jak na dorosłą osobę przystało. Problem polega na tym, że dzisiaj dorosłość jest utożsamiana z możliwością kupienia wódki i papierosów, czy drinka w klubie, możliwością wejścia do klubu gdzie sprawdzają dowód osobisty i niezliczoną ilością doznań sexualnych. A twój facet to jeszcze duże dziecko po prostu, i sam nie wie czego chce, w dodatku krzywdząc Ciebie. Taka ciapa życiowa.

Gość czuję_się_marnie
powiem Wam jeszcze, że mam " czuja " do chłopaków i lubię obserwować ich zachowanie itd. mam też wyćwiczoną intuicję. Ale w tym przypadku nic się nie sprawdziło NIC. od samego początku wydawał się fajny.