Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie poszukująca pracy

Wysyłac cv dwa razy do tej samej firmy?

Polecane posty

Na początku czerwca zanosiłam cv do sklepu odzieżowego, niewielkiego, marka raczej słabo znana. Zależało mi na tej pracy, bo nie ma tam takiego tłoku i latania jak np w H&M czy innych markach tego pokroju. Oddawałam cv i list motywacyjny pracownicy w sklepie. Dziś widzę, że znowu się ogłaszają, tym razem podali jednak także e-mail. Myślę, czy wysłać tym razem na e-mail, czy może skoro raz mnie nie chcieli to teraz już się nie narzucać? Z drugiej strony zależy mi... Wymagania podane w ogłoszeniu spełniam, więc nie wiem czemu nawet nie zadzwonili a teraz znowu szukają. Może pracownica nie oddała mojego podania tam gdzie trzeba?

Gość yogy ertyu
wysyłaj i się nie zastanawiaj, pomy śl tylko czy nie poprawić dokumentów, żeby tym razem się udało

Gość martynaaa
moze mieli wtedy jakiegos kandydata z wiekszym doswiadczeniem itp.. sprobuj moze teraz sie uda. ja wysylam jak trzeba to nawet 4 razy z rzedu a i tak koles odrzuca moja aplikacje mimo ze mam doswiadczenie.

Gość jasna paniusia
wysyłaj ile razy chcesz, tylko wytrwali odnoszą sukces

Gość martynaaa
moze sciagnij jakis lepszy wzor CV

Gość gggg343
No pewnie że wysyłaj, myślisz że pamiętają Twoje CV jak pewnie setki przejrzeli? Wysyłając nic nie tracisz, a możesz zyskać.

dziękuję za odpowiedzi :) nie wydaje mi się, bym miała zły wzór, kurcze nie wiem sama. Już z dwóch firm na rozmowę mnie zapraszali, a cv miałam podobne.

Gość oczywiście że możesz wysłać
ja w ten sposób nawet otrzymałam niezłą pracę: wysłałam cv do firmy, która przed ponad rokiem olała mnie - okazało się, że nawet pamiętają to moje cv i tym razem chcieli mnie przyjąć. Na pewno nie zaszkodzi złożyć.

wysylaj jeszcze raz ja pamietam ze dostalam prace w biurze mimo ze doswiadczenia nie mialam ale kierownik mowi ze patrzy i co widzi ze jakas agnieszka 12cv mu wyslala:P calkiem mozliwe ze wartowal a calkiem mozliwe ze tak bylo bo co widzialam jakas oferte to wysyalalam jak leci ;)

Gość afhafhalfjag
jak zaniosłaś sama to pewnie wywali do kosza bo chcieli, żeby ktoś znajomy dostał pracę:) Walcz!:D Pozdrawiam i Powodzenia

wysyłam. trzymajcie kciuki :) irytuje mnie już bycie na bezrobociu :D

Gość Biedny_Muzyk
autorko gdzie ty mieszkasz ze tak wybrzydzasz z tymi CV

wybrzydzam z cv? :) co masz na myśli?

wiesz jak szukałem pierwszej pracy, PKT albo cos podobnego na CD, 2-3 wieczory żeby wyfiltrować z CD interesujace mnie firmy/branże, komp z modemem, odpowiedni soft, który wysyła faxy seryjne i wnocy wysyłanie, przez tydzień dostałem 3 oferty, wysłałem prawie 300 faxów z CV. Było to jakies 10-12 lat temu, nie wiem czy dzis cos takiego zadziała.