Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marco_33

Moja żona po ciąży...co robić

Polecane posty

Gość yhgfgcfdfdf
oj oj z nerwow literowki robisz:P idz obciagnij swojemu turasowi moze pozwoli ci dzis jesc;)

Gość yhgfgcfdfdf
mamusia pisze nie widac? ja nie bede matka bo jakby mi takie kurwisko mialo wyrosnac to wolalabym sie pociac:O

Gość ggggbghu
DZIWNY I SMTNY JEST TEN SWIAT, LUDZIE PUSCI I POWIERZCHOWNI. PRZERAZA MNIE TO, A CIALO TYLE WART NIBY A PRZECIEZ KIEDYS OBROCIMY SIE W PROCH. szkoda mi tej kobiety,autor teo topiku niepowinien miec dzieci :o

Gość yhgfgcfdfdf
A ty kurwa kim jestes urodzilas sie w polsce i polka bedziesz chocbys sie bardzo starala taka jestes tepa ze tego nie rozumiesz? a tatus arab ze mamusie polke posuwa?i polpolki plodzi? sama na siebie bata ukrecilas polko!

Gość jagdhgfbfjnd
brak ci argumentow co przeciez nikt nie napisal ze wszystki sa idealne ale duza czesc mam naprawde nie wyglada na to ze ma dzieci to wszystko zalezy od ich ciala predyspozycji genetycznych i dbalosci o siebie a autor niech sie zastanowi czy tez nie przez niego ona jest taka moze nie ma kiedy o siebie zadbac a chcialaby ale on zamiast jej pomoc zali sie ze mysli o innej.Ktos juz napisal ze jest zalosny i to niestety prawda.

Gość ksndewbdf
no bo w tych 50 jestes arabska dziwka:D

Gość ilianois w ataku
ty autor popierdolony jesteś trzeba było sobie koze wziąć za żone bo tylko one się nie zmieniają tylko broda im siwieje:D:P prezentujesz typowyego faceta który ma problem z kutafonem :D nie stawa ci pała i wymyślasz do tego historię nie żona luźna tylko ty giętki:P

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
:D to bylo dobre naprawde choc dla takiego wala szkoda kozy:P

Gość yhgfgcfdfdf
idz idz jak dobrze obciagniesz dostaniesz na loda:P

Gość MImmiii
Śmieszne to, nie jesteś Polką w 50 % bo od dziecka mieszkasz za granicą?

Gość ADasdzxdas
pozdrawiam wszyskie rozklapiochy, którym się wydaje, że są ciaśniejsze po porodzie niż przed. Uśmiałem się :D

Gość ilianois w ataku
a ty księżniczka to też pewnie impotent jesteś:P:D albo prawiczek :D ciaśniejszej od własnej graby nie znajdziesz chyba że chomiki zaczniesz walić ale to naślemy ci policję od zwierząt:D

Gość co za ludzie heh...
a może zamiast napadać na siebie nawzajem faktycznie byście coś doradziły autorowi tego topiku, co? :O Zawsze będą takie, które będą wolały rodzić naturalnie, tak samo, jak będą zwolenniczki CC - i po co się kłócić, co jest lepsze, skoro i tak każda wie najlepiej? :P Z jednej strony po przeczytaniu pierwszego postu nasuwa się myśl: "co za pusty facet, tylko wygląd mu w głowie". Ale... kurcze, no, to ważne, żeby druga połówka się podobała, żeby była pociągająca... I dlatego popieram to, co ktoś wcześniej napisał: musisz jakoś autorze zmotywować małżonkę. Może faktycznie zafunduj jej jakieś zabiegi (jako prezent), zajmij się dzieckiem, zacznij wyciągać na jakieś spacery, basen itp. Nie udawaj, że jest wszystko super, jeśli nie jest, bo ona i tak to wcześniej czy później wyczuje. A problem sam się nie rozwiąże.

Gość luteinkowa
moze ona nie ma czasu o siebie zadbac faceci mysla ze dom na glowie dziecko to 24h laby a tak nie jest niestety...

Gość Andrzej30..
Ja przerabiałem to samo, odeszłem do młodszej.

Gość matacz ,,,..,,,,
bellik a coś Ty myślał że żona zawsze będzie piękna i młoda? xD oczywiscie , ze miał prawo tak mysleć . Moja zona urodziła dwoje dzieci , dzis ma 45 lat i dalej jest bardzo atrakcyjna ! I choc wielu mi nie uwierzy to jednak musze to tak napisać - w kwesti jej atrakcyjnosci po urodzeniu dzieci nic sie nie zmieniło u mojej zony ! ostatnie dziecko urodziła jak miała 26 lat juz po roku wygladala swietnie . Piersi oki , figura oki , brzuszek oki zadnych zmarszczek rozstepów - do dzis !! pipka jaką ciasna byla taka pozostała - nie wyobrazam sobie by było inaczej . Ale o siebie dbała ! i dba do dziś !

Gość matacz ,,,..,,,,
brałem za zone kobietę piekną i taką jest mi domniemac ma pozostac dosc długo . Tak samo jak zona wzieła mnie i ma prawo domniemac , ze co brała to miec bedzie w kwestiach które jej odpowiadały a ktore wpłyneły na to ze wzieła ze mna slób - Nic po pisaniu , ze maz jej to dran bo co myslał ! a jak by została złodziejką to też bez reakcji i akceptacja ? tylko prosze mi nie pisac , ze to co innego .

Gość Andrzej30..
matacz ,,,..,,,, znam wiele zadbanych kobiet po 40, które dbają o siebie ale najbardziej nawet zadbana 40 nie może się równać ze zwyczajną młodą laską.

Gość matacz ,,,..,,,,
ADasdzxdas pozdrawiam wszyskie rozklapiochy, którym się wydaje, że są ciaśniejsze po porodzie niż przed. Uśmiałem się troche twój smiech mnie zastanawia - musisz mi uwierzyc na słowo , a po coz mi by bylo tu kłamać !?? moja zona jaką była ciasną przez slubem i urodzeniem dzieci , taką pozostała do dziś - po urodzeniu dwojga dzieci . Wiec -? ciasniejsza po porodzie ...? nie widze mozliwosci i zwiazku , pozostanie taką jaką sie było - jak najbardziej mozliwe !! zmiana po porodzie na gorsze - też , moja bardzo bliska znajoma robiła po porodach plastyke pochwy , wlasnie z przyczyn oczywistych i tutaj podnoszonych , ale to nie jest tak , ze wszystkie po porodzie maja luzniejsze pochwy - ktos kto tak pisze pisze bzdury !

Gość matacz ,,,..,,,,
Andrzej30.. matacz ,,,..,,,, znam wiele zadbanych kobiet po 40, które dbają o siebie ale najbardziej nawet zadbana 40 nie może się równać ze zwyczajną młodą laską. andrzeju ! inaczej ! wiele 40 tych zadbanych moze smiało konkurowac z małolatami i wyjda na in plus ! ale !!! zadbana, zgrabna 40 z zadbaną, zgrabną małolatą nie ma jednak szans ! tylko tak napisane ma to sens :)

Gość Andrzej30..
prosze nie opowiadajcie że cycki po porodzie są takie same ..... jest to nie możliwe z przyczyn czysto fizjologicznych oczywiscie ze piersi nie beda juz takie jak przed ciaza