Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tysiączka w rączkach

Jaki telefon do 1 000 zł ???????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Witam, Dysponuję okrągłą sumką w wysokości 1000 zł :D No i mam ochotę kupić sobie wypasionego fona :D Głównie chodzi o to żeby można było nim nagrać dobry filmik i robić dobre zdjęcia. Ale przede wszystkim zalezy mi na telefonie niezawodnym. Niech to będzie inwestycja na lata a nie że mi się rozwali po paru miesiącach. Dobrze by było żeby można było nagrać sobie w nim parę dobrych piosenek no a później słuchać muzy. Mógłby mieć radio tak w ogóle i GPS w sumie też. Podstawa jednak to to żeby był dobry jakościowo i miał zarąbisty aparat i kamerkę. To dla mnie najważniejsze. Pojemność dysku dość mało ważna. Nie muszę mieć możliwości robienia z telefonu spisu ze 300 numerów telefonów czy gromadzenia na nim z 500 utworów lub z tysiąc fotek. Jeżeli macie jakiś pomysł to dajcie linka. Szukam na allegro i mam na oku parę typów ale nie jestem pewny co do tychg telefonów. Jeżeli ma ktoś super zabawkę za więcej niż tysiąc to też dawajcie propozycję. No tak żeby nie więcej niż 1200-1300 no chyba że będzie jakiś wypas za 1500 to rozważę możliwość. Pomożecie ? :)

Gość TOMEKK554
Nokia E72

Aha Tak ogólnie to jestem przyzwyczajony do Nokii i raczej tylko to mnie interesuje no chyba ze ktoś mnie przekona że Nokie wcale nie są najlepsze. Głównie myslę tu o niezawodności. Słyszałem że te nowe Nokie są gorsze i szybciej się psują więc może jakiś troszkę starszy typ choćby Nokia N79 ... byłaby lepsza niż któraś z tych najnowszych.

Aha Dodam jeszcze że dobrze by było żeby był duży wyświetlacz

Gość A do mnie nie przyszli
Duzy wyswietlacz rowna sie ladowanie bateri kazdego wieczoru :D

Gość A do mnie nie przyszli
Jak tak chcesz filmy i zdjecia dobre to kup sobie nokie N8 Na dzien dzisiejszy numer jeden przynajmniej pod tym wzgledem

N8 jest super bo można telewizję oglądać :D Kurna , super sprawa ! Tylko że trochę mi brakuje szmalu :(

Gość TOMEKK554
jesli ponizej 1000 zł to ERICSSON W995 albo E72 na pewno bedzie zadowolony