Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwiożercza moszna

Skąd się biorą idioci studiujący takie kierunki ?

Polecane posty

Gość krwiożercza moszna

Dlaczego anglistyka, pedagogika, europeistyka i japonistyka to jedne z najbardziej obleganych kierunków ? Skąd się biorą idioci studiujący to ? Przecież te kierunki to tylko zabawa, dodatek do prawdziwych studiów. Po tym nie ma pracy.

Gość a dlaczego ciebie to tak
wpienia :D

Gość szalapa
ja już rzygam ludźmi po marketingu i zarządzaniu no tak mnie ten kierunek drażni że chooj napleni sie tego jak chwastów i szukają stanowisk kierowniczych , żeby rządzić nie ma kto zapiertalać a do rządzenia tych magistrów w chooja

Gość a mnie czeka sprzatanie
japonistyka wcale nie jest kiepskim kierunkiem, tak samo jak anglistyka, tyle ze anglistyka jest oklepana. pedagogika jest konieczna jesli ktos chce nauczac, a jesli chodzi o europeistyke, to nie bardzo kumam po co to komu... ale jak ktos chce. zreszta kazdy kierunek bedzie zly jak idiota bedzie go konczyl.

tylko że niektórych idioci nie skończą . a swoją drogą autor topiku podejmuje wyświechtany temat

to samo co po iberystyce, sinologii czy hungarystyce albo skandynawistyce :O ale jak ktos jelop to i po najlepszym (a jaki to jest najlepszy?) kierunku chuja bedzie miec nie prace

najgorszymi idiotami sa ludzie wartosciujacy poszczegolne kierunki, poniewaz nie ma zlych kierunkow, sa tylko nieodpowiedni ludzie je studiujacy i tematem sie zajmujacy 🖐️ zreszta swoje wywody czy cos jest zle czy dobre opierasz na danych statystycznych opracowanych przez socjologow, ktorymi tak gardzisz 🖐️

Zgadzam się. Sama skończyłam dwa kierunki, które są ogólnie wysmiewane i rzekomo nie ma po nich pracy, a na zarobki nie narzekam.