Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

20Najna20

Dlaczego on nie chce byc oficjalny ???

Polecane posty

to wszytskie inne sa zdyskwalifikowane zdyskwalifikowalas sie na samym starcie i niestety ciezko ci bedie teraz odrobic dystans ale dam ci szanse: przypomnij mi w jakim jestes stadium zwiazku

"masowym beeeczeniem " może przegrały w eliminacjach do wyścigu szczurów, wiec chociaż sobie pobeeeczą owieczki ;-)

oczywiscie ze moge... tylko nie lubie tak czekac... jestem niecierpliwym czlowiekiem ,... i lubie miec wszytsko od razu na stole! co oczywiscie jest ne mozliwe

jestem niecierpliwym czlowiekiem ,... i lubie miec wszytsko od razu na stole! to mowisz do kolesia: gosciu albo dajesz pierscionek i zakladasz oficjalna strone fb na moja czesc, swoisty wirtualny oltarz z zapewnieniem dozgonnej milosci albo wypier.j

ahahahahahahahahaha ! skoro przyszlo Ci to w ogole do glowy to chyba bardzo bys tego chcial .;p

jak można określić taki"związek" oficjalnym po miesiącu??? przecież po miesiącu to ja bym nawet nie zrobiła sobie wspólnej fotki, nie mówiąc o zmianie statusu na FB :D jeszcze się wystraszy Twojej nachalności i zaangażowania i ucieknie.. Kazdy krok wymaga czasu ..

no dobra ,ale my sie znamy itp. od 2 lat... od miesiaca sie spotykamy... to daj mu dwa tygodnie na zapowiedzi w kosciele a jak nie to do sadu z pozwem o straty moralne!

Gość TWIMS
Ale o co Ci właściwie dziewczyno chodzi?

Gość chyba wam się coś pomyliło
ja tutaj jednej rzeczy nie rozumiem... piszecie ,że po miesiącu to się nawet fotki wspólnej nie robi ,ale seks przy pierwszym spotkaniu to co innego nie ? :O