Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kasia.

pyt o przyjecie do przedszkola i prace

Polecane posty

Gość mama kasia.

powiedzcie, czy jesli dziecko dostalo sie juz do przedszkola tzn bylo normalnie na liscie przyjetych, ale podczas skladania podan nie wymagano zadnych dokumentow miejsca pracy rodzicow,jedynie w podaniu tylko napisac miejsce pracy i adres to czy teraz w sierpniu czy we wrzesniu moga wymagac okazac umowe o prace czy cos takiego???

Gość mama kasia.
nikt nic niewiem na ten temat??

Gość wersalka
Tak, będą wymagac. Jednak zatrudnienie obojga rodziców nie jest już kryterium dostania miejsca w przedszkolu. Pracuję w państwowym przedszkolu w Warszawie i w mojej grupie ok 4 matek nie jest nigdzie zatrudnionych. Dzieci są przyjęte na 8-10 godz normalnie. pozdrawiam

Gość mama kasia.
chmmm....bo chodzi mi o to ze od kilku miesiecy mam stala prace, ale mam zamiar pracowac tylko do konca lipca, potem w sierpniu zaczac szukac innej pracy. Niewiem ile mi to zajmie i moze byc tak ze we wrzesniu nie bede jeszcze nigdzie pracowac, czy to moze byc jakis problem z prztjeciem dziecka do przedszkola??

Gość jest tak do 700kcal
tob może zamiast do lipca wytzrymaj do wrzesnia

przy podpisaniu umowy ,doniesiesz dokumenty,jeżeli będziesz w tym czasie na etapie szukania nowej pracy to będziesz niepracująca i będziesz blokować miejsce pracującym rodzicom.

Gość troche tego nie rozumiem
To z tym blokowanie to dla mnie głupota, bo może po miesiącu pójdzie do pracy, a jak ma szukać pracy z dzieckiem? Często pracodawcy chcą żeby ktoś przyszedł na spotkanie już jutro o 11, z dzieckiem ma przyjść? A jak zatrudnią ją to co wtedy z nim zrobi?

Gość tylko pieczątka z pracy
jest potrzebna ale przy skłądaniu podania- jak sie dostał to juz nic

Gość mama kasia.
podanie skladalam ale pieczatki nie wymagali, tylko dane o miejscu zatrudnienia, adres i telefon.

Gość mama kasia.
tzn moge miec potem jakies problemy z przyjeciem???