Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jest poszukująca?

Pamiętacie temat o Iwonie W tu na kafe?

Polecane posty

To był najliczniejszy topik jaki widziałam.. stworzony przez poszukującą, pamiętacie? Szkoda ze do tej pory dziewczyna się nie odnalazła.... :(

Gość iwona wieczorek 2
siema 🖐️ jak tam ? :classic_cool:

Gość codziennie ktoś ginie
a tu sie podniecali bogatą lalunią i było o niej tak głośno. U mnie ostatnio zaginął chłopak i oprócz znajomych nikt o nim nie słyszał, nie było wiadomości, "uwagi", nikt nie zakładał o tym tematów na forach, nie było strony o tym, że zaginął, nie było najlepszych detektywów... A ludzie robili aferę bo jedna blondynka zaginęła a dlaczego nie interesujecie się innymi którzy zaginęli? bo nie mają bogatych rodziców by zrobić szum wokół jednej osoby i wynająć najlepszych detektywów?

Gość o ja pidole
a kto powiedział że się nie odnalazła - ona pojechała do pracy na zachód

Gość popopopo
codziennie ktos ginie - wiesz co bo zeby naglosnic sprawe to trzeba to zglosic, trzeba miec na tych detektywow, poinformowac tv, a nie siedziec na tylku i dziwic sie ze nikt sie sprawa nie zajal.

Z tego co wiem to wcale nie była taka bogata, wszystko mieli na kredyt i jej mama ponoc zadlużała sie na detektywa a głosno bylo tylko dzięki jej znajomym którzy w internecie zrobili szum, w tv rzadko kiedy wspominali... w sumie tak rzadko jak o innych zaginionych. Osobiscie mysle ze nie zyje ale jednak mam nadzieje, szkoda bo młoda jest całe życie ma przed sobą..

Gość Buhahahahahahahahahahahahahaha
a mnie to wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość macie kontakt z poszukujaca???
????

Gość anya rybyk191212
u mnie tez w okolicach warszawy zaginal 72 letni dziadek i nikt oprocz jego rodziny i ogladajacych ogloszenia czy autobusowy telewizor nie wiedzieli o jego zaginieciu. jakies 2 lata temu zaginal 50 paro letni facet i tez nikt oprocz mieszkancow mojego miasteczka o tym nie wiedzial. a zaginal jakis paszczur i odrazu raban na cala polske. oprocz tych dwoch gosci, w okolicach warszawy bylo glosno o 27letnim chlopaku co zaginal. przez dluuugi czas byly ogloszenia dotyczace jego zaginiecia a kuzwa w zadnych tvnach czy polsatach nie bylo ani slowka na jego temat, ani jego zaginieciem nie interesowaly sie zadne rutkowskie itp. to wkurwia ze o tych ludziach jest cicho a jakis paszczur zapadl sie pod ziemie i wielkie halo. spoko ze trzeba miec pizde, tlenione kudly i krzywa jape zeby zaraz cala polska cie szukala:classic_cool: ale co maja powiedziec naturalne baby i faceci? nimi pies z kulawa noga sie nie zainteresuje.

Gość anya rybyk191212
przestancie kurwa pierdolic ze to taka tragedia!!! starsi ludzie czy male dzieci gina w niewyjasnionych okolicznosciach i takiego zamieszania nie ma! dlaczego takiego rabanu nie zrobia gdy zaginie 10letnie dziecko?! czemu takich poszukiwan nie ma gdy zaginie 70letni dziadek?! ja mam w dupie to poniewaz o wiele wieksze tragedie sie dzieja, male dzieci sa porywane przez pedofilow i jakos nikt tego nie naglasnia. :-O rzygac mi sie chce na ten narod pojebany. a na przykladzie tej dziewuchy wiem ze warto nosic gaz i finke przy sobie bo bez tego w opustoszalych miejscach ani rusz.

Gość nie wiem co ci napisać
podobno frytki smażyła w monachium, z majonezem podawała, tak mówili

najpierw sie zastanow zanim cos palniesz!! po pierwsze nie byla zadnym paszczurem ale ty nim pewnie jestes bo bys takich chamskich rzeczy nie pisala. po drugie rzekomo wyglad nie swiadczy o czlowieku tak sie trabi o tyma teraz co?? bo miala blond wlosy to wielkie halo?? kolor o niczym nie swiadczy na dodatek nie naturalny!!! po TRZECIE jezeli nikt nie naglosni to bedzie cicho z tego co wiem to o wiekszosci sa jakies wzmianki o Iwonie tez tak bylo,raz tylko w tv byla ale pozniej jej znajomi narobili szumu ale jestescie tacy ograniczeni ze nie wiecie NIC!!! :O

Jej rodzice mieli pieniadze to wynajeli, w takiej sytuacji ostatnie grosze spod ziemi sie wydobywa zeby znalezc swoje dziecko a ze inni tak nie robia to mnie nie obchodzi !wiec stul pysk i zapoznaj sie z faktami tepaku jebany!!

Gość fdfgfgfg
ale ona podobno to byla lekki obyczaj ;) a czy piekna? mi sie kojarzy z transwestyta troche, z buzi. i ten wielki nos jak u czarownicy, no ale dobrze zrobiona po prostu: solarka, ciuchy, makijaz, fryzjer. na starszych fotach wyglada bardzo przecietnie.

podobno... podobno to i chodzi 100 tysiecy plot na jej temat;] jak uwazasz, kazdy ma jakies defekty ale wedlug mnie brzydka nie byla wazne ze zadbana

Gość daskdk
a nie sadzisz ze dziwne to jest, ze na starszych fotach wyglada bardzo przecietnie a na tych nowszych taka super laska? tak jakby nagle miala jakis zastrzyk gotowki? sponsora? podobno ona chodzila na jakeis imprezy podejrzane i to pewne jest, nawet rutkowski tak gadal

Gość IhaveSomeFun
te Wasze "podobno" hahahaha

dziwne zeby 19 latka nie chodzila na imprezy... wiem sama po sobie ze jak bylam w liceum to tez sie nie stroilam zbytnio bo mialam to w nosie,a ona skonczyla szkole to i zaczela a biedna nigdy nie była, matka fryzjerka to wszystko miala za darmo, mieszka nad morzem to tez na zadna solarke nie musiala chodzic, choc moze i chodzila nie wiem, ale biedna nie jest na pewno, mysle ze wlasnie w okresie szkolnym o siebie az tak bardzo nie dbala jak pozniej