Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem!!!!!!

dziewczyny!!! RATUJCIE

Polecane posty

Gość sama nie wiem!!!!!!

Hej. Jestem w 40 tc. Od godziny co 5 minut twardieje mi brzuch, a dziecko jest bardzo niespokojne. Wykonuje gwaltowne ruchy. Czy to oznacza zblizajacy sie porod? Czy ktoras tak miala?

kobito.... widzę, że nie odpisują Ci, bo ludzie mają lepsze rzeczy do roboty, niż komentować tak głupiutkie zachowanie, ale że mi się nudzi to zaszaleje. TELEFON DO POŁOŻNEJ TELEFON DO GINEKOLOGA PROWADZĄCEGO CIĄŻĘ WYJAZD DO SZPITALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie jak łoś ostatni siadasz do kompa i dupe trujesz na kafe!!!!!!

Gość sama nie wiem!!!!!!
Sama trujesz Diano Kowalska i nie badz taka madra dziwko

Gość sama nie wiem!!!!!!
z reszta gowno wiesz bo nie rodzilas wiec sie zamknij

Gość do tej ze szczecina
czy ty jesteś pierdolnięta??? Po co dajesz zdjęcia obleśnego bębna na garnek????

Gość do sama nie wiem
to że dziecko jest niespokojne jest powodem do zmartwienie , ja bym pojechała do szpitala zwłaszcza że jesteś już w 40 tyg

Gość taka jedna mama...
jest niespokojne bo te skurcze sa dla niego nieprzyjemne jedz nie zastanawiaj sie ja z takimi pojechalam i juz zostalam i 5h pozniej urodzilam:) tym bardziej ze to juz 40 tydzien.Powodzenia!

sama trujesz, a z wyzwiskami lepiej uważaj, bo jeszcze do Ciebie wrócą. Nie trzeba rodzić, żeby zdawać sobie sprawe z ignorancji jaką wykazujesz. A jak się nie podoba brzuch to po kiego chOOja wchodzisz w link opatrzony OPISEM? Cwaniaki, mocne w gębie z pustymi czachami.... -_-