Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the leydyyy

Czemu spóźnia mi sie okres? CZY moge BYĆ w Ciąży?! prossze o odp.

Polecane posty

Gość the leydyyy

zazwyczaj mam okres co 31 dni. dzis est 45 dzien i nie mam okresu a piersi mnie bolą tak jak przed okresem juz z 2 tyg. Czy moge byc w ciazy? robilam 4 testy w calym cyklu i w 10 dniu spoznienia i wyszło że nie jestem . A wiec co jest nie tak ? :( mogłabym zajsc w ciaze?

no jak sie kochalas to pewnie ze mozesz, mi tez te wczesne testy wychodzily negatywne a za kazdym razem bylam w ciazy (tzn 2 ciaze przeszlam ;) )

bez zabezpieczenia of course, mam nadzieje ze to nie jedno z pytan- biore tabletki, kochalam sie , okres mi sie spoznia, czy moge byc w ciazy? :o

Gość the leydyyy
Dodam że gdy współżyłam w facetem to nie spuszczał sie we mnie tylko zawsze w prezerwatywe i czasem na początku robilismy to bez ale potem zakładał.

prezerwatywa nie zabezpiecza w 100% (zresztą żaden środek nie daje takiej gwarancji) a okres może się spóźniać nie tylko ze względu na ciążę.

Gość mysszzaa
a kiedy się kochaliście w dni płodne?

Gość the leydyyy
nie na finał. Dwa włożenia np i prezerwatywa.

Gość wróżka Werga
spojrzałam w krysztalową kulę będzie dzidziuś!!!!!!!!!!!!! gratuluje

Gość the leydyyy
tak tylko ze ja mam chlopaka jestem z nim 2 lata i z nim to robie pusta egoistko

Gość the leydyyy
no a co z tego ze robilam 4 testy? masz jakis problem do tego? ważne ze robilam i ze na kazdym wyszedl negatywny

Gość a gdzie ty tymi busami
zrób badanie krwii beta hcg będziesz miała 100 pewność. okres może się spóxniac z wielu powodów stres, jakies zapalenie, zmiana otoczenia, katar, dieta.

Gość the leydyyy
no to widcznie jestes bardzo durna skoro piszesz na takim forum. moze zajmiesz sie swoim zyciem i po krytykujesz sobie siebie a nie kogos innego . nawet mnie nie znasz a jak sie okazuje duzo jest wątków na ten temat w kafeterii wiec troche przystopuj. Moze miałam powód i zrobilam 4 testy i nic ci do tego. Sama widocznie nie dojrzałas do takich tematów wiec nie zarzucaj mi ze mam 14 lat i ze jestem niedojrzała

Gość Powszechność głupoty ma
być jej usprawiedliwieniem? :O A to słownictwo:"nie spuszczał się we mnie":O

Gość the leydyyy
chcialam sie tylko dowiedziec bez żadnych waszych niepotrzebnych komentarzy komentujących mnie i moje schizy które według was mam. nie wiem czy mam czy nie poprostu chciałabym pewna w 100%. a czy w czasie okresu można zajść w ciąze ?

Gość the leydyyy
tylko bez zapezpieczenia a bez spuszcania sie do srodka