Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama asi

alegro... co mam zrobić?

Polecane posty

Gość mama asi

witam mam problem z jedną babka, wylicytowałam u niej produkt gdy aukcje wygrałam ona pisze mi że tak tanio nie sprzeda, żebym jej dopłaciła 50zł. Napisałam jej że nie mam zamiaru nic dopłacać i chce towar za ile wylicytowałam a jak nie to wystawie jej negatywa. Nic jej to nie obeszło to jej wystawiłam i ona mnie również, jest jakaś możliwość aby pozbyć się tego niesłusznego negatywa?

Gość kjguyfu
zgłoś to do allegro! wygrałaś licytację! ona musi Ci to sprzedać! inaczej powinna ustalić cenę minimalną!

Gość mama asi
ale gdzie dokładnie? od tranzakcji nie miną jeszcze tydzień i centrum sporów odpada

Gość ...D...
zgłoś a allegro. akurat ostatnio czytałam o tym w gazecie i z takimi rzeczami ludzie ida nawet do sądu i mają spr. wygrana .. zaskaż babę!!

Gość cccccccsssss
oczywiscie , to umowa :D musi ci psrzedac

Gość glupie baby z was
po co jej dawałas negatywa. moglas zaproponowac ze jak ci nie sprseda za ta cene to niech da ci pozytywa ty jej tez dasz i zapomnicie o sprawie bez kasy i bez towaru. skoro juz zawaliłas to prosze bardzo do allegro z pretensjami.

Gość mama asi
ale ja mam już gdzieś to że ona mi tego nie chciała sprzedać, zdenerwowało mnie to że wystawiła mi negatywa

Gość glupie baby z was
przeciez sama jej dalas negatyw to chyba logiczne ze ona w rewanżu zrobi to samo....

Gość mama asi
a alegro w ogóle interesuje sie takimi pierdołami jak niesłuszne negatywy. Miał ktoś taką sprawę

Gość mama asi
no tak dałam jej neg. ale zasłużonego, a ona mi za co?

Gość glupie baby z was
nie pisz do nich ze negatyw tylko ze kupiłas przedmiot a ona go nie chce dac. ale z ciebie idiotka

Gość glupie baby z was
a ona ci dała w rewanzu. co myslałas ze pozytyw dostaniesz?

Gość mama asi
wydaje mi sie że komentarze powinny być sprawiedliwe i dotyczyć przebiegu tranzakcji, a nie bo ktoś daje w rewanżu

Gość glupie baby z was
No to głupia jestes ze tak myslisz

Gość xxsdd
podaj login uzytkowniczki, bedziemy uwazac na ta france

Gość aneta pyta
i co ci napisała w tym negatywie?

Gość mama asi
napisała mi że "nie szło sie ze mna porozumieć"

Gość mama asi
halo, nikt nie był w takiej sytuacji?

Gość cccccccsssss
Ja na allegro ie narzekam :D :) Zawsze mi pomogli kiedy potrzebowalam pomocy, ba nawet przymkneli oko na moje male wykroczenia ;) Sprzedawałam podróbki zegarków,az mi konto zablokowali, bo 7 razy mnie ostrzegali ;D wiec napisalam do nich pisemko,a mily Pan napisał mi ze jesli mu obiecam ze wiecej nie sprzedam tego to mi odblokuje ;D obiecałam i jescze w swieta mi odblokowal ;D bylo kilka innych spraw, kiedy kupilam cos poza allegro i facet mnie oszukał i allegro mi pomoglo,tak wiec szacun dla nich i dla ich pracy ,niech mi nikt nie mowi ze oni sraja na allegrowiczów

Gość depresja fiurera
napisz do centrum sporów i opisz sytuacje kanciarzom i podalcom mówimy nie . idiotka - tak tanio nie sprzedam towaru............

Gość NOWAKÓWNA
glupie baby z was po co jej dawałas negatywa. moglas zaproponowac ze jak ci nie sprseda za ta cene to niech da ci pozytywa ty jej tez dasz i zapomnicie o sprawie bez kasy i bez towaru. skoro juz zawaliłas to prosze bardzo do allegro z pretensjami. a niby czemu to miałaby wystawiać pozytywa.