Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsh\sjh\st

Żenujące zachowania kobiet..

Polecane posty

Gość fsh\sjh\st

widzieliście kiedys, ja tak i czasem az wstyd patrzec

Gość kiedys mojego kolegi ex panna
z ktora przestal sie spotykac, umowil sie z nowa w pubie i z kilkoma znajomymi, ta ex rowniez przypadkiem przyszla i jak sie napila to rzucila ze zlosci i zazdrosci szklanka z daleka w bar, wyprosili ja odrazu, szok i zenada:)

Kobiety są nienormalne i niestabilne emocjonalnie, nigdy nie wiadomo co im szczeli do łba i jak sie zachowają. Jak widze ich reakcje w danych sytuacjach to wiem że nigdy, ale przenigdy sie nie ożenie.

One zawsze, ale to zawsze wiedzą wszystko najlepiej. NIe można im przemówic do rozsądku, jak sie zaprą to koniec, nawet kilofem do łba im sie nie przebijesz :O

Gość haahhaahahhahaa
Kobiety są żenujące tylko z tego względu że dają szanse takim palantom facetom. A o nich lepiej nic nie mówić bo to po prostu gorszy model i tyle... :D tysz was lubie:)

Kobiety to gorszy model. Totalnie nie udany. Przeciekają raz w miesiącu, plac zabaw mają umieszczony zaraz obok szamba, ponad to są popierrdolone i niemiłe oraz wstrętne. Szkoda sie z nimi zadawać, lepiej samemu być.

Gość najbardziej żenujące
zachowanie kobiety z jakim ostatnio się spotkałam było kilkumiesięczne narzucanie się eks facetowi, który powiedział jej wcześniej, żeby delikatnie mówiąc się odczepiła.