Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grze$90rok

Córka to problem dla ojca!!!

Polecane posty

Gość Grze$90rok

Dla matki to lalka do robienia warkoczyków, dla ojca ciągła obrona przed mężczyznami, żeby któryś jej nie wziął, nie wykorzystał i dziecka nie zrobił. Bo wiadomo, kobiety nie kierują się rozumem tylko sercem. A jak takie dziewczątko, zostanie sama z dzieckiem to wiadomo. Matka takiej dziewczyny wypełnia obowiązek babci, natomiast ojciec dziewczyny ma obowiązek ojca i dziadka dla takiego maleństwa któe niczym nie zawiniło. Ja nie chcę córki, wolę syna bo przynajmniej jak zrobi dziecko jakiejś dziewczynie to wobec jego dzieciaka nie będę miał żadnych obowiązków.

Gość Grze$90rok
Jeszcze jak syn się ożeni to rodzice mają święty spokój, a z córką jest gorzej bo nawet jak wyjdzie za mąż, urodzi dzieci to trzeba byc przy niej żeby jej pomóc.

Gość racja jełopie!!
racja!

Gość brak logiki
przeczytaj co napisałeś "Ja nie chcę córki, wolę syna bo przynajmniej jak zrobi dziecko jakiejś dziewczynie to wobec jego dzieciaka nie będę miał żadnych obowiązków. " skoro dziecko córki to dla Ciebie kłopot to wytłumacz po co Ci syn ? syn to też kłopot i też może przysporzyć Ci wnuków pieprzysz jak jakiś niedorobiony dzieciak, zero poczucia obowiązku, zero logiki i dojrzałośći w tym co mówisz

Gość brak logiki
aaaa i jeszcze jddno, skoro uważasz że rodzice syna nie mają obowiązku zajmować się wnukami....nei zapomnij o tej mądrości życiowej gdy będziesz miał dziecko i będziesz chciał poprosic swoją Mamę o opiekę nad twoim dzieckiem i pomyśleć że faceci uważają się za mądrzejszych od kobiet i tych co w przeciwieństwie do nich "myślą" logicznie

Gość Grze$90
No bo dzieckiem syna można sie zający 2,3 godziny w tygodniu albo i nawet w miesiącu. Dzieckiem córki za każdym razem kiedy ona oto poprosi, trzeba również angażowac się w jej małżeństwo. I wiadomo że mężczyzna potrafi omotac kobietę tak że ona wierzy we wszystko co on jej mówi.

Gość a dlaczego wobec dzieci ze
strony syna dziadkowie nie mają obowiązków?

Gość dlaczego szczyt przecież autor
ma trochę racji!

no jasne, jak będzie w życiu przekalkulowywał wszystko na pieniądze... masakra

To se tak wychowaj dzieci (bez względu na płeć), żebyś potem nie miał problemów! Mądry człowiek nie pierdoli takich głupot, tylko bierze się za wychowanie dzieci i wtedy problemu nie będzie!!

Gość lplplplp
"Bo wiadomo, kobiety nie kierują się rozumem tylko sercem." A to dziwne, bo moja babka zawsze się kierowała rozumem.