Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogucha2

Po jakim czasie facet powiedział wam ,że chce z wami być?

Polecane posty

Gość gogucha2

Albo po jakim czasie wy o tym zadecydowałyście? Spotykamy się od prawie 4 miesięcy ,ale odzywa się do mnie tylko przed weekendem i wtedy też przyjeżdża na wieczór i noc.. Czytałam przed chwilą podobny temat i wszyscy wypisywali ,że nie trzeba żadnych oficjalnych zaświadczeń itp. ale nie wydaje mi się to do końca normalne.. Chyba nie potrzeba lat żeby zrozumieć czy jemu na mnie zależy czy nie ..

Gość ghfgggh
widocznie jestes dla niego tylko kur.wa do lozka, proste

Gość ndndnfdjnfd
Nie umawialiśmy się, że "od dzisiaj jesteśmy razem", samo wyszło

Spotykacie się od 4 miesięcy, a on zostaje już na noc? To szokująca informacja...

Gość gogucha2
sypiać zaczęliśmy ze sobą jakoś po miesiącu...

Gość ffgfgfg
to juz wszystko jasne ;) do czego jestes mu potrzebna

Gość gogucha2
nie no ,ale i ja tego chciałam i on.. przecież dwójka dorosłych ludzi nie czeka na seks miesiącami ?

Gość yyuyuyty
chcialas chyba napisac, że szmata i kurwiarz przepelnieni chucią nie czekają miesiącami ;) no bo przeciez dorosli dojrzali ludzie, to zebys wiedziala, ze poczekają 🖐️

"nie no ,ale i ja tego chciałam i on.. przecież dwójka dorosłych ludzi nie czeka na seks miesiącami ? " Pewnie, ze czeka. Ja czekalam na deklaracje ze strony faceta ze chce ze mna byc zanim nawet zobaczyl mnie naga od pasa w dol. Dodam, ze nie bylam dziewica, ale mam pewne wymagania. Pozniej powiedzial mi, ze gdybym przespala sie z nim na poczatku zwiazku, patrzylby na mnie zupelnie inaczej.. nie w pozytywnym sensie.

Gość gogucha2
no dobra ,może źle zrobiłam, ale myślałam ,że coś z tego będzie ..

Gość to i owo balonowo
po 2 godzinach pierwszej randki :DDD

Gość proekozielona
Pozniej powiedzial mi, ze gdybym przespala sie z nim na poczatku zwiazku, patrzylby na mnie zupelnie inaczej.. nie w pozytywnym sensie. Pewnie chodzisz dumna jak Paw ze swej cnotliwej postawy ;) A rycerz Cie w tym utwierdza. no dalej zwyzywajcie dziewczyne, ze sypia z facetem zawistni obrnocy milosci platonicznej Autorko, trafiłaś na typowego, niezaleznego chama, ktory cie wykorzystuje a ty natomiast nie posawilas mu zadnych awrunków. Po 4 mies. wypadaloby juz z nim pogadac, skoro wpada tylko na noc raz na jakis czas. Bedziesz wiedziala w ktora pojsc strone. Pogadaj z nim najlepiej, jesli powie wprost ze to tylko seks to go wywal z zycia egosite.