Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnyjesttenswiat

kto byl w zwiazku ze starszym partnerem

Polecane posty

Gość dziwnyjesttenswiat

dziewczyny, czy bylyscie w zwiazku z mezczyzna starszym od was o 20 lat? napiszcie cos o tym. czy wam sie udalo, jakie byly problrmy, co dobrego jest w takim zwiazku

Gość tygrysbengalski
Ja jestem z facetem 16 lat starszym. Nie spotkałam drugiego tak fantastycznego jak on. W sumie to jeszcze nie było sytuacji na minus, alle też nie jesteśmy ze sobą jakoś wybitnie długo bo rok.

Gość byłam, przezylam
16 lat nie udało się nie żałuję choć teraz ma mmłodszą ode mnie jeszcze więc wszystko mozliwe

Gość solemido
byłam z facetem starszym o 20 lat i wiek mi totalnie nam nie przeszkadzał. dogadywaliśmy się mieliśmy podobne zainteresowania i w ogóle. Rozstaliśmy się z powodu rożnic kulturowych ( nie był polakiem )

Gość bon apetitka
Zakochałam się w starszym. 20 lat różnicy i zastanawiam sie czy taki związek ma sens ? Co z przyszłością z dziećmi ?

Gość dziwnyjesttenswiat
do niedawna myslalam, ze to jakies dziwactwo, ale podoba mis ei starszy facet, do tej pory bylam w zwiazkach z rowniesnikami i starszymi do 10 lat i powiem wam, ze temperament mieli slabszy do 80 latka, w lozku tez cienko. ten natomiast odpowiada mi osobowosciowo, ma te cechy, ktore mi sie podobaja. kurde, dlaczego nie jestem starsza.