Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawełek:)

jak znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

kurcze, chciałbym znaleźć dziewczynę :) ale nie wiem jak mam się za to zabrać. Mam 21 lat, studiuję zaocznie. Myślę, że jestem nieśmiały. Nie ukrywam, że dużo czasu poświęcam na naukę.. również pracuje.. Może któraś z miłych dziewczyn mi doradzi? jestem z Wielkopolski. Pozdrawiam wszystkie sympatyczne dziewczyny :)

Gość denvere
w pracy, na studiach nie ma jakiejś fajnej dziewczyny? tam najłatwiej

Gość desccca
a znajomi?, swatanie wraca do łask, masz jakiegoś kumpla żeby wyjść z nim do pubu, na koncert czy gdzieś, dobre do zapoznawania są też takie miejsca rozwoju, np. szkolenia, klub sportowy (siłownia, basen), teraz jest dużo otwartych imprez plenerowych, może tam warto wyjść, musisz też się przełamać i zagadać jeśli dziewczyna ci się spodoba, tego nikt za ciebie nie zrobi i nie martw się jak cię jakaś spławi, raz się udaje raz nie

jasne, że mam. ale znajomi raczej też jak już gdzieś wyjdą to idą z laskami. więc wiesz.. dodam również, że myślę, że raczej jestem przystojny..

Gość Piękne i naturalne
Idz na jakąś dyskotekę tam pełno dziewczyn ;)

Gość tsssaaaaaonn
a co studiujesz?

Gość rederder
to do empiku idź albo do traffica (nie wiem gdzie mieszkasz), tam pełno fajnyk kobiet, mądrych, oczytanych, można zagadać, udać że się potrzebuje pomocy w wyborze książki dla mamy, trochę inicjatywy

Gość Piękne i naturalne
Skoro nie lubisz chodzić na dyskoteki to prawdopodobnie nie jesteś osobą rozrywkową ... Jak chcesz ja znalezc ? Siedzenie w domu i marudzenie nic ci nie da .

Gość jaktozmienic
hmm mam podobny problem ja Ty. a Tobie radze abys zagadywal do dziewczyn, jak Ci sie jakas spodoba i nie przejmowal sie tym, jelsi Ci oleje. a co do imprez to nie masz racji. tam takze mozna poznac fajna dziewczyne, czy fajnego chlopaka.

Gość sdsdsdsds
wejdz np. na czat na wp regionalny z twoich okolic

studiuję geografię.. Nie mogę powiedzieć o sobie ze jestem nierozrywkowy. Ale nie lubie dyskotek.

Gość remember me ok
nie każdy lubi spędy dyskotekowe, ja to rozumiem, dlatego powinieneś robić to co lubisz tylko w większym gronie, jest taka strona internetowa, gdzie single wyjeżdzają na wspólne wakacje, może tego spróbuj, nie wykluczaj od razu pomysłów tylko próbuj, zapisz się na kurs fotografii, może marzyłeś o czym takim

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxa
na pewno nie czat Ja też jestem z wielkpolski ;>

Gość sdsdsdsds
macie takie zle zdanie o czatach ? :O ja tam poznalam swojego narzeczonego

Gość Piękne i naturalne
To może chociaż warto raz na jakiś czas zajrzeć do nich ;DD ale jeżeli tak bardzo jesteś negatywnie do nich nastawiony wyjdz na spacer z psem jeśli go masz do jakiegoś parku , wyjdz do kina tam też możesz kogoś ciekawego spotkać , zarejestruj się na jakimś portalu miłosnym może sympatia.pl ?

czat-nigdy nie wiadomo kto kryje się po drugiej stronie :P autor- z której części jesteś? ;) pólnoc, południe ;p

Gość cataramerta
czat to strata czasu, same tępe nimfomanki i kooorwiszony, a ty przecież normalnej dziewczyny szukasz, a w kościele szukałaeś? tam podobno dziewicę można spotkać

masz 21 lat, mówisz ze jestes całkiem przystojny..nie daj się na jakiś portal ;o

Gość hejjjjjjjejejeje
mozemy sie poznac :)

Gość sdsdsdsds
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxa- widze ze sie ostro napalilas na autora :O :classic_cool:

Ja mam 18, ciesz się że jesteś facetem, naprawdę masz wieksze pole do popisu, bez problemu mozesz zagadać i nie zostanie to źle odebrane

na czacie juz próbowalem, tam każdy się oferuje na seks. Więc dzięki, jeszcze nikogo tam porządnego nie znalazłem. do: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa a skąd jesteś?

tak , bardzo, liczę że zaraz do mnie przybiegnie

Gość hejjjjjjjejejeje
ja jestem ze Szczecina

nie napiszę tutaj skąd, ale tak środkowa Wlkp