Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asica1985

szczęśliwe mamy wroclaw

Polecane posty

Gość gość
MałaBlondynka tu mama z Karłowic a może jakiś wspólny popołudniowy spacerek do parku z dzieciaczkami ? :-)

Kasprowicza? Teraz nie chodzę, nawet wieczorem za gorąco. Ale nad Odrę można :) Chociaż to i tak nie wiem kiedy bo póki co to jak padre wraca z pracy to uciekamy z miasta. Właśnie się rozpływam i czekam na niego zaraz będzie to go nad wodę chce wyciągnąć, chwile się ochłodzić i już inaczej wrócić :) A Ty w jakim wieku potomka/potomki masz? ( bo kila mam z karłowic się odezwało) Jak macie auto można razem nad wodę jechać :classic_cool:

Gość mama z Karłowic
MałaBlondynka, ja mam dwóch synków 8 lat i 5 mc, dzisiaj właśnie wybieramy się nad morskie oko? jeździ tak ktos z was? Pozdrawiam.

Ja akurat nigdy nie byłam. Zawsze mi się wydawało, że tam dużo ludzi, daj znać później. My może do Jelcza dziś skoczymy

Gość mama z Karłowic
jasne, napiszę później jak było :-)

Gość kktototaka
Jestem z Jelcza, to się wypowiem odnośnie stawu :D Woda jest czysta, od kilku lat ją chlorują, poza tym trzeba pamiętać, że Jelcz ma tę przewagę np nad Chrząstawą, że u nas są ratownicy. Chociaż nie polecam Jelcza w weekendy, tyle ludzi, że nie da się szpilki wcisnąć ;)

W Jelczu woda chlorowana?? Pierwsze słyszę :) My dziś mieliśmy jechać do Stradomi, ale już po pogodzie. W sumie dobrze bo za gorąco już było. Lato może być fajne jak się ma dom i ogród. W mieście się kisić cały dzień to przerąbane. Marzy mi się zima, śnieg sypiący za oknem, picie kakao z nogami pod kocykiem :) Jak zima za długa to trochę tęskno za długimi wiosennymi spacerami, ale latem też się nie da wyjść na długo I jak tam to morskie oko?

Gość mama z Karłowic
Hej, sorki że tak późno odpisuje ale jakoś nie miałam czasu, powiem tak OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM MORSKIE OKO to co ja tam zobaczyłam- porażka.... aż mnie mdli jak sobie o tym pomyślę, otóż kąpię się z moim starszym synem itp a tu koło nas coś płynie.... byłam w szoku to była.... kupa!!!!! uciekliśmy z wody jak najszybciej, opłukaliśmy się czystka i uciekliśmy stamtąd do domku, rozmawiałam w między czasie jeszcze z koleżanką przy brodziku gdzie kąpią się dzieciaczki i ta... kupa nawet tam sobie przypłynęła ale jakoś nikt tym się nie przejął, jedna pani odepchnęła ją ręką a po chwili ratownik chodził i je ... zbierał ohyda !!!!

Właśnie takie opinie czytałam i zastanawiałam się czy to ściema. Wszędzie ludzie pływają i teoretycznie wszędzie wieśniak może narobić to czemu akurat tam to pływa? I to opinie z rożnych dni :O Dobrze wiedzieć

Gość gość
https://www.facebook.com/StrefaMalychVipow Zapraszam do nowo otwartego sklepu we Wrocławiu na ul.Zwycięskiej 14e po nietuzinkowe ubranka hiszpańskiej firmy Mayoral,niemieckiej Kanz ,obuwie skórzane,zabawki i duuużo więcej.Kontakt tel 71 7150170 i 603681050 STREFA MAŁYCH VIPÓW

Gość gość
Witam. Zapraszam wszystkie mamy na zajęcie taneczne z maluszkami. W trakcie zajęć dziecko umieszczane jest w chuście przywiązanej w fachowy sposób, zapewniając bezpieczeństwo i komfort. Kołysanie do rytmu muzyki TAŃCÓW LATYNOAMERYKAŃSKICH I STANDARDOWYCH zapewni dziecku wrażenia zbliżone do tych, które odczuwał w brzuchu mamy. Dziecko jest zrelaksowane i zwyczajnie zasypia. Mama natomiast w tym samym czasie dba o dobrą formę, traci zbędne kilogramy, endorfiny wprawiają ją w dobry nastrój. Więcej info na http://www.esens.com.pl/aktualnosci/standardowe+i+latynoskie+wiazanie.html

Gość simplyspeaking
Chciałam poinformować o darmowych kursach językowych finansowanych z funduszy UE dla mam, które odbywają się w naszej szkole językowej. Uczestniczka musi być osobą mieszkające we Wrocławiu lub w powiecie wrocławskim, powracające oraz wchodzące na rynek pracy po przerwie związanej z urodzeniem i/lub wychowaniem dziecka (przez osoby powracające na rynek pracy po przerwie związanej z urodzeniem lub wychowaniem dzieci należy rozumieć osoby pozostające bez zatrudnienia będące rodzicem lub opiekunem prawnym dziecka w wieku do lat 3 lub osoby przebywające na urlopie macierzyńskim lub wychowawczym oraz planujące powrót na rynek pracy). Wszelkie informacje oraz formularze zgłoszeniowe dostępne są na naszej stronie internetowej www.simplyspeaking.pl w zakładce Bezpłatne kursy. Zachęcam wszystkie mamy, na pewno warto skorzystać z takiego kursu :)