Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GracieLou

Ladne dzieci

Polecane posty

Gość Ale ci sie nudzi
:o

Gość ja bym nie wracała do pracy
super dzieciaki :)

Gość lepsza od katarzynki jest
ta blondynka z loczkami i biala opaska (nie podano imienia, ale mama cos tam napisala ze patrzy zalotnie czy cos takiego...) i to niemowle w rozowym dresie z hiszpanii i rozesmiany grzes w wozku

ten chlopczyk w wozku super i dwojka dzieciakow a mi podobal sie taki chlopczyk z rudymi wloskami, nie moge go znalesc teraz.

Gość blumarine
Fajna jest ta dziewczynka z zielonymi oczami.

Gość what the f....
Trzeba mieć nasrane ostro we łbie żeby wrzucić zdjęcie swojego dziecka, aby inne osoby oceniały jego urodę :O

Na kilkoro z nich zagłosowałam, ale niektóre bez przesady, do bólu przeciętne. Poza tym niektóre zdjęcia są dość profesjonalne, wyretuszowane np. dziewczynka z zielonymi oczami- efekt obróbki. O wiele ładniejsze dzieci widziałam na ulicy, wśród znajomych

Mysle, ze lepiej, zeby wygral ktos, kto wstawil fajne zdjecie, nawet jesli jest ono podretuszowane, niz jakis maly potworek.

Gość jabym
Mały potworek? A ty jak wyglądasz? Potworzyco? Powiedziałabyś tak wprost mamie, której dziecko nie jest zbyt urodziwe?

Gość dzieci są ładne, ale żadne
z nich nie jest śliczne

http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/tak-sie-smieje-w-wiosenne-dni/zobacz/?item=2922 ta dziewczynka robi jako takie wrażenie, jest słodka, ale reszta jakaś taka nijak, jak wiele ładniejszych dzieci. Widziałam mniej urodziwe dzieci, nawet tutaj na kafe, ale w życiu nie nazwałabym żadnego potworkiem, bo mam uczucia i rozum! Potrafię powiedzieć, które jest ładne, a które nie, ale mimo wszystko z zachowaniem kultury, a tego tutaj, co niektórym brakuje

NIe, nie powiedzialabym takiej mamie wprost, ze ma brzydkie dziecko. Bo niby po co? Ale swoje moge sobie myslec. Przeciez zadnego dziecka konkretnie nie wytykam. :o

Gość jabym
A twoje co, najpiękniejsze? Może zbrzydnąć i co wtedy, też je będziesz nazywać potworkiem?

Czepiasz sie. Moje dziecko nie jest piekne, ale brzydkie tez nie jest. Swojego nie nazwe potworkiem. Emocjonujesz sie, jakby dotyczylo to ciebie samej. Masz brzydkie dziecko?

Gość hbtgfred
Gość jabym
No pewnie, że się czepiam. A dziecko mi się trafiło ładne, ale kto wie co niego wyrośnie? Nie lubię takich bab jak ty, nie masz co innego do roboty tylko emocjonujesz się jakimś badziewnym konkursem. Jeszcze będziesz oceniać, które ładne, a które brzydkie. Wklej swoją fotę, to ocenimy czy też jesteś potworek.

No widzisz, ja sie emocjonuje glupim konkursem, a ty sie emocjonujesz glupim topikiem. Widocznie rowniez nie masz nic do roboty. :P A skoro ludzie wklejaja fotki swoich dzieci, to chyba sie licza z tym, ze ludzie beda je komentowac lub nawet uzywac do niecnych celow. Ja zdjec swojego dziecka nie puszczam w siec - pokazuje je tylko znajomym.

Gość jabym
Nie ma ani cienia emocji w tym co piszę, to tylko i wyłącznie z nudów. Nie pochlebiaj sobie, to tylko faktycznie durny topik, a ty... E, szkoda pisać.

No ja tez z nudow :P I co z tego. Ty siedzisz na necie i ja tez. Obie sie nudzimy. A ty na dodatek siedzisz na durnym topiku :o Nie wiem, czym niby sobie pochlebiam.... ?

Gość karpiś
Te dzieciaki są słodkie ale na pewno nie ładne, wy chyba ładnych dzieci nie widziałyście. Liczą się nie tylko rysy twarzy ale też oczy. Jeżlei dziewczynka ma ładną pucołowatą i słodką buźkę a oczka jak pekinczyk albo dla odmiany jak rodzynki to raczej już można znaleść łądniejsze dziecko

To poszukaj ladnego dziecka w tej galerii :D Ponad 300 zdjec do wyboru, z czego 3/4 zdjec oszpeca dzieci, choc byc moze w rzeczywistosci sa ladne. Nie sztuka jest miec ladne dziecko. Rownie wazne jest zaprezentowanie tej urody, a nie oszpecenie dziecka przez wrzucanie ciemnych zdjec z balaganem w tle, dzieci brudne, nie uczesane, z dziwacznymi minami...