Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradny-kraków

dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny - co jest ze mną nie tak ?

Polecane posty

Gość krakuskaAGH
mail poszedł :) Z takiego adresu w domenie wp :)

Gość fhfhfh
offerma => teraz najbardziej podszywa sie pod ciebie debilka ktora z twoim nikiem poleciala na smietnik jak umyslowo chora

Gość fhfhfh
widze ze juz ta wariatke i tam wykasowali,bo i tam spamowala

Gość opjopj
bezradny - znajdziesz dziewczynę bo jakos tak czuje że jesteś fajntm facetem - tacy jak ty długo sami nie sa ale może problem w tym że onieśmielkasz dziewczyny

Gość czlowiekzbetonu
Wcale mnie nie dziwi ze pierwsze pytanie padlo o kase,choc powinno byc o cele zyciowe,o to jakim on jest czlowiekiem.Widac ze materializm ,materializm przoduje i chocbys kolego byl serce na dloni to i tak Cie podsumuja o kase.

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.